blä

lyckad fredags kväll, eller inte! åhh vad ledsen jag blir. Hade planerat en myskväll med N, men som slutade med att jag sitter här själv kl 11. kul!!! N blev sjuk och jag vill inte vara hos honom då, han är magsjuk! ja så ni kan ju förvänta er vad jag troligtvis kommer göra i morgon. blää!! hoppas hoppas hoppas. Åt precis upp en apelsin för att fylla på med C vitaminer som skydd. håll tummarna för att jag får hålla mig frisk, jag har ju nyss varit sjuk! typiskt. aja. hoppas ni fick en mer lyckad kväll än mig. Men i morogn kommer jag iallafall få roligt (: om inte sjukan tar död på mig också, men det ror jag inte! hahah. aja. bye (:

Kväll

Fredags kvällen skulle jag ha spenderat med N, men nu vet jag inte längre. Han ringde och sa att han inte mådde sådär toppen bra och att han skulle hem och sova någon timme, men han skulle ringe efter. så förhoppningsvis mår han bättre då (: I hope so.
Ja besöket på norska ambasaden gick väl bra, haha, trotts att jag är norsk medborgare och har en stor del av släkten där har jag svårt att förstå dem ibland. ajja (: passet skulle ta typ 1 månad att får :/ sjukt. måste typ få ett norskt personnummer eller ngt sånt konstigt.
Resten av dagen har jag spenderat med mamma ^^ vi åkte och hälsade på först mormor och gick ut på en promenad med henne i det sköna vår vädret och sedan åkte vi hem till morfar. :) så jag och bara har helt enkelt gjort lite nytta idag och hälsat på gammligarna .. ^^

Ha en bra fredags kväll (: bye.

Fredag

image35

Så här ser dagens outfit ut:
- En mycket gammal over sized t-shirt
- "skinn" jackan från HM
- ett par svarta strumpbyxor
- till detta tänkte jag ha vita converse

pass ..

Jag vaknade vid 10 i morse men jag låg kvar i sängen och satte på one three hill, bara älskar den serien :) har de 8 första avsnitten, typ dom som är bäst enligt mig. Har även hunnit få i mig lite frukost!
Idag ska jag och mamma iväg till Norska ambasaden och fixa pass till mig eftersom att mitt går ut i år innan sommaren. Jag är ju norskmedborgare och det är därför det blir lite krångligare att fixa pass. menmen! Måste bara berätta att när jag skulle åka till Turkiet med min familj för kanske 5 år sedan så tittade mamma på passen av en ren slump dagen innan vi skulle flyga och såg att mitt hade gått ut tidigare det året, haha! det blev panik. eftersom att det tar kanske 1 vecka för mitt pass att komma fick vi åka in i panik till ambasaden, eller va det nu heter, och fixa ett typ snabb pass som bara föll i en månad.. haha! jag hade då redan ställt in mig på att få stanna hemma själv :P aja. jag kom iväg iallafall.

Idag är det fredag vilket innebär att N är ledig i morgon :D han har jobbat hela veckan /: tråkigt. så ikväll ska vi ha en myskväll bara för oss själva!

Nu ska jag ducha och lite sånt (: bye.

Ny design

Nu har jag fått ny design :) jag lyckades inte så bra tidigare. hahah! Så jag måste tacka Linnea som hjälpte mig,

linnuah.blogg.se. Tack så jätte mycket! (:


-

image27
     
image28

Två bilder på min nya hårfärg (: vad tycks?! ^^

videung

jag ser att solen lyser utanför  (: ååh, jag vill ut! jag tror att jag ska gå ut och leta efter videung, eller vad det heter, till min vas :) kan blir fint.

image26

svarthårig?

Nu har jag blivit svarthårig, nästintill iallafall! det va ju kanske inte som jag tänkte mig men det lär blekas ut ganska fort och jag känner mig konstigt nog inte alls missnöjd. det funkar helt enkelt (: frågan är bara var alla adra kommer att tycka, hahah :) aja. det är bara hår!! :P

idag ska jag vara barnvakt och så ska jag städa mitt rum, det händer inte alls för ofta. sen ska jag ut och springa :) det ska bli skönt det va så länge sedan sist.

nu ska jag fortsätta kolla på E! på tv. (: bye.

sportlov

Jag och sandra känner verkligen att vi utnyttjar vårat sportlov fullt ut och sportar så mycket vi bara hinner (och så mycket som jag orkar pga av förkylning, typiskt!!) haha :) Vi två började denna dag med att simma på gym och sim, otroligt skönt och mycket jobbigare än vad man tror att det är. eller man blir trött efter, inte så jobbigt när man símmar. det va iallafall mysigt (: sedan gick vi till fiket i vallentuna och åt lunch, för mig blev det en kykling sallad, tyvärr inte allt för god, menmen.
Efter det åkte jag hem för att sitta barnvakt i 3 tim, det gick bra :)

Ikväll ska jag ta en långpromenad och färga mitt hår. Sen slinker det kanske ner lite Ben&Jerryś också, vore inte alls fel :) vi får se helt enkelt.

ha en bra onsdags kväll :) bye

tisdag kväll

Sitter just nu framför tvn med datorn i knät och tittar på bygglov. (: jag är helt slut i mina armar känner jag, heheh, har varit på core och efter det gick jag in på gymmet och körde armar. jag kommer säker få träningsverk i morgon, men det är bara såå skönt!! hahah.
ska snart träffa sandra, therese och josefine, det va ett bra tag sen vi träffades alla fyra tillsammans. :) så det ska bli kul.

ucsh, vilket äckel väder det varit idag!! inte alls kul, jag och sandra åkte en super snabbis till täby och sen åkte vi hem till henne och kollade på film, de va mysigt.

nu ska jag fortsätta kolla på bygglov (: bye ..

Dagens ..

image24    image25

Dagens outfit med nya skinn jackan ..

början av lovet

Har inte hunbit blogga så mycket nu såhär i början på lovet. vad har jag gjort då? I söndags när jag vaknade gick jag ut på en långpromenad med mamma och efter dedt åkte vi till Kista för att mamma skulle köpa någonting till N, eftersom han fyllde år igår! (: Efter kista åkte jag och mamma hem till sandra och susane. Vi hade bestämt att vi skulle på Ps, I love you. och den va såå super mysig!! rekomenderar den verkligen.
Och så igår började jag morgonen med träning, core, eftersom jag fortfarande är mycket förkyld kan jag inte göra något konditions krävande, så att börja morgonen va core va ett mycket bra val (: efter det åkte jag och sandra hem till mig för att äta frukost.
Sen bar bilen iväg till Täby centrum med sandra och therese, jag gjorde världens kap, tycker jag ... en svart "skinn" jacka från HMs barnavdelning för endast 150 kr. (: det kallar jag fynd. heheh. på kvällen igår följde jag med N när han skulle klippa sig där jag lekte med två urgulliga barn (: haha, vi byggde domino och lekte med bratz, hahah (: vi avslutade kvällen hos Niclas och Therese, mysigt!

Idag, ska jag träffa Sandra f, va ett bra tag sen vi träffades, ska bli kul :)

Nu måste jag ficka i ordning mig lite, kommer kanske in en bild på mitt fynd senare ;) bye.

bio

PS, I LOVE YOU. åhh, filmen va underbart fin!!

bolibompa nästa?

Denna lördagskväll har spenderats framför melodifestivalen med mamma och pappa (: det behövs det också ibland. Vi kom fram till, som säkert många andra redan kommit fram till, att sverige inte kan skriva en ända bra låt till melodifestivalen, det är nästintill pinsamt att kolla på det :P hahaha. men björn gustavsson (heter han så?) är ju rikigt klockren måste jag säga och det finns inte många fel på hans utseende!
ja vann rätt låt då?! okej att bwo, jag hatar dem sen innan, gick vidare men lixom den andra, hejjagskavaramedpåbolibompaimorgon låten gick vidare?! sjukt dåligt :P men svenska folket hör vell inte bättre, nej vi röstade inte!!

aja, i morgon kommer söndagen. och det blir en söndag utan den där "ångesten", kan inte riktigt kalla det ångest men man är alltind lite små nere på söndagar, eftersom vi nu har lov (: ååh, så skönt det ska bli !!!!! Imorgon ska jag troligtvis till Kista för att mamma ska köpa en present till N och sen ska vi kanske titta på bio och äta middag där (: På dagen blir det troligtvis gym, pga att jag varit så hes och konstig i halsen vill jag inte gå på träningen vi har på kvällen som kommer vara konditionskrävande och jobbig för min hals, väljer jag att gymma istället (: blir nog bättre så!

nu är jag jätte trött, vi gick ju faktis upp vid 9 i morse, så jag ska krypa ner i sängen nu, helt i min ensamhet. sov gott! :)

lördag

ja, idag är det då lördag och jag har ett helt sportlov att se framemot. ska bli såå skönt :) I morse vaknade jag vid 9 av en smäll, det va N som drömde, hahah. Han slog allt va han hade i väggen, sen 10 min senare vaknade ha och hade ont i handen :P fattar inte hur man kan göra så i sömnen, aja. Konstigt nog ville N gå upp redan vid 9 tiden, så jag tog tillfället i ackt ,när han väl vill gå upp tidigt så att säga. Så nu har jag varit vaken några timmar och jag satt och hjälpte lilla Wilma, Ns systerbarn, där på morgonen också, så att hon kunde dricka (: hon är helt underbart söt, bara 9 månader och sådär gulligt hjälplös!!
Idag på dagen är det släktlunch?! hos N. själv har jag fått baka mig en egen kladdkaka för att få något att fika. :P haha. verkligen kul att få ta med sig eget fika varje gång man ska hem till någon på fika. då år man iallafall som man vill! :P man kan hitta ljusa sidor med allting.

ja vad har man för planer inför sportlovet nu då? typ inga alls och jag kan säga att det känns rikigt skönt. ska bara njuta av dagarna och göra det bästa av dem. Det enda jag har inplanerat är bio, ps I love you, med mamma någon kväll :) mysigt.

Nu kommer nog N snart, så ska börja fixa i ordning mig lite nu. ha en bra lördag och njut av det vackra vädret. :)

kvällens ..

image23


Nu har även linnet från HM agains AIDS kommit, som ni ser (: så här ser kvällens outfit ut. Nu fick ni även se bild på nya frisyren, ska färga mörkare nu i helgen också.

haah, nej jag ser ju inte allt för glad ut ^^

Dramatik

Idag så har vi med klassen varit på Älvsjö mässan, där ungefär 300 uf företag visade sina företag. ganska kul att se vad alla kommit på. Nästa år är det våran tur :D ska bli kul.
Jag och Sandra tog bilen dit medan de andra åkte pendeln, de åkte till arninge istället för till väsby, jag tyckte de va sött ^^ hehhe, aja. vägen till älvsjö gick toppen bra, men sen efter när jag, sandra och therese skulle till solna för att parkera där så vart det massor med dramatik. :P hahaha, först så håller en bil på att köra in i oss och jag lovar den var, utan överdrifft, max 3 cm ifrån oss. och med hjärtat i halsgropen så fortsätter vi åka. När vi sen åkt 50 meter till åker vi in i en rondell och där möter vi en bil som åker mot trafiken i typ 100 km i timmen, och sedan gör värsta sladden och ut på en annan väg i rätt riktnig! knäppisar det finns. Killen som åkte mot trafiken hade vi tidigare sett, han satt i bilen och slog i ratten :P han va nog sur. hahha! aja, vi överlevde trotts allt den här dramatiken och tog oss tillslut in till stan från solna. :)

Väl inne i stan köpte jag en present till Ns, 20 årsdag som är på måndag (: I morgon kommer släkten till honom och jag ska träffa dem för andra gången. :P haha. två gånger på två år. perfekt .. aja!
Ikväll ska vi, jag och N, iväg och kolla på Niclas match, therese niclas alltså, i solna. sen vet jag inte vad vi ska hitta på.

Ha en bra helg (: bye

trött jag blir!!!

Varför händer det så mycket just nu som bara inte får hända? åh, jag blir så trött på allting just nu. nej fyfan!!!!!!

aja, har klippt mig idag, tror att det blev bra och att jag är nöjd, blev lite snlugg och lite mera uppklippt (: kändes lite trist innan. ja resten av dagen ska vi inte prata om.
Ikväll har jag iallafall fotbollsträning, det ska bli skönt! när man tränar så tänker man inte på allting runtomkring och det gör mig så glad att kunna koppla bort allt för någon timme.
Jag känner att jag skulle vilja åka bort ett tag, vart som hellst bara ett tag! vore så skönt.

nu ska jag kolla lite på tv, bye.

vi gick vidare

Det var ju somsagt skoldm idag i fotboll och vi kom vidare :D vi trodde det skulle gå ganska dåligt i och med att vi bara va 7 st, två avbytare alltså! men det slutade med att vi gick vidare till slutspel, första gången i vallentunagymnasiets historia som ett tjej lag går vidare innomhus :) kul. det va iallafall väldigt kul att spela och vi funkade bra tillsammans på planen. (: nu längtar jag till slutspelet :D :D massor!!

hehe, (: kom för ett tag sen hem ifrån barnen, det va ganska mysigt där idag! de va snälla och gjorde för det mesta som jag sa till de. nu ikväll ska jag gräva ner mig i mattebökerna då vi har prov i morgon /: kommer nog bli väldigt svårt! aja, man kan inte göra annat än sitt bästa :)
 
nu ska jag äta en sallad till middag, mums. bye :)


skoldm

Jag har precis ätit upp mitt mellanmål ^^ Gjorde mig en hallon/blåbär smoothie och en hårdmacka med keso och tomat. Upptäkte igår att den mack kombinationen va super god ;) hehe. aja!
I morgon ska vi på skol dm med några flickor i skolan, kommer kanske inte gå super bra men det ska bli kul ändå ;D vi är tyo bara 8 st eller någonting sånt. Inte allt för många avbytare alltså.

får bli ett kort inlägg, orkar inte skriva mera nu (: bye.

ändring ska ske

Jag känner att min blogg innehåller på tok förlite bilder, så här kommer två bild av resultatet på mina naglar :)

 

Bilderna kan vara lite suddiga, men det får ni leva med! och så kanske man inte kan klicka upp dem till större?! men det har jag ingen anning om varför ... :P

vårkänslor

Trotts min sjuka helg vart den ganska mysig (: eller iallafall avslutningen på den. Lördagen vart tråkig pga att jag inte fick spela turneringen men när jag vaknade upp på söndagen så lyste solen in på oss. ^^ jag fick vårkänslor i kroppen och jag och N bestämde oss för att åka till Lindholmen, där vi träffade Niclas och Therese, och gå ut och gå med Ns söta vovve (: de va super skönt och man fick verkligen vårkänslor. men ska man verkligen få det redan i februari? känns lite tidigt. :P aja, vi skyller på rarra som ska flyga och släppa ut massor med avgaser när hon åker till Thailand om en vecka! nej vi är inte det minsta avundsjuka, jag lovar ..
aja, på kvällen hoppade jag över träningen då jag inte mådde helt okej. Vi åkte ut till Brottby och hade de mysigt framför en annan del av köping. haha, ett av de roligaste programen jag sett (: riktigt roligt, synd att jag alltid missar det bara!

Måndag idag då, skolan gick ganska fort då jag gick ifrån i 1 tim för att fixa min nagel som redan gått av, dåligt!! restan av dagen hade vi matte och engelska, inte de roligaste ämnena. Efter skolan så åkte jag och sandra upp till Take care för att bygga lite muskler och det va precis de vi gjorde. jag bara kände hur musklig jag blev ;) haha.

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt och njuta av att sportlovet närmar sig !! :) jag längtar ..

..

det blir ingen turnering för mig idag ... :( bläääää för att vara sjuk! Min kropp verkar inte vilja spela fotbollsturneringar, va ju sjuk sista också! åååhh. jag hade verkligen sett fram emot den här cupen då det är sista cupen med "gamla damlaget". /: men jag kommer aldrig orka spela när jag mår såhär. förhoppningsvis kommer jag iallafall iväg och kan titta på dem och bara vara sådär jätte avundsjuk på de.

nej nu är jag sur, jävla sjukskit...

borta

ååhh, skrev precis ett inlägg som försvann!!! gaah, nu orkar jag inte skriva om det .. aja en kort sammanfattning av det försvunna inlägget, kvällen vart lyckad och mycket trevlig :)
och jag gillar min mamma väldigt mycket som gav mig supergod choklad som jag faktist fick äta ... :) bye.

såhär dagen efter

image18
Inte ett enda gelehjärta ELLER aladdin hjärta fick jag stoppa i mig igår .. varför? I am crying!
haha

sjukling?

Kom hem ifrån skolan för kanske 30 min sen, slutar egentligen nu. Men jag mår inte så bra /: jag börjar nog bli sjuk! ååhh, jag ska aldrig mer säga att jag vill bli sjuk bara för att missa ett prov som jag inte orkar plugga till!! och så ska vi ju iväg med fotbollslaget ikväll på spa och rasturang, aja, jag får var lite trött men jag ska med! jag hopper verkligen att det blir bättre tills i morogn då vi har fotbollsturnering, min kropp vill inte spela turneringar tror jag. sist vi hade turnering fick jag ögoninflamation och va förkyld och så, tråkigt! aja, nu kurerar jag mig med lite Ben&Jerry. :) Jag har under dag inte haft någon aptit alls och det känns inge bra inför middagen ikväl. typiskt!

ja nu får jg vell se hur denna helg forstätter om den kanske slutar med att jag ligger på soffan .. jag hoppas inte det!

nu ska jag fortsätta kurera mig och hoppas på att det inte blir värre. bye :)

vägra rubrik

Träningen idad gick bra fast jag hade lite för lite enerig tyvärr, men det funkade ändå! Ben&Jerryś som lunch va ingen hitt :P haha. jag glömde helt enkelt bort att äta eftersom att jag åt frukost vid 11. menmen (: nu är jag pigg igen efter en super god sallad med parmaskina och en varm långduch. jag är dålig på att stå länge i duchen men idag gjorde jag det, blir lätt rastlös. Det har blivit en onyttig  onsdag, men jag kände att jag behövde det såhär mitt i veckan. unnar min annars bara på helgerna, så att man har något att se fram emot :) men ibland får man göra undantag.

ja imorgon kommer den "stora dagen" och man har fått frågan några gånger, vad ska du och N göra på alla hjärtans dag då? svaret blir, nej jag har träning och vi hinner inte ses förren sent på kvällen :P haha, oj så romantiska vi är! aja, vi båda överlever jag lovar!

Nu börjar även helgen närma sig och den är fullbokad redan. På fredag ska vi på spa och middag med fotbollslaget efetrsom att vi, damlaget, slagits ihop med 91erna. kommer nog blir super trevligt! sen på lördag har jag fotbolls turnering, den börjar kl 8 på kvällen och slutar inte förren sent på natten, skönare att spela då än tidigt på morgonen, Passar vårat lag bättre också :P sen på söndagen blir det förhoppningsvis turneringe igen, slutspel! om vi går vidare från lördagen så att säga. Ja, det kommer nog bli en bra helg. :)

nu ska jag kanske smaka lite på godiset som mamma hade köpt med sig hem ^^ bye.


mys onsdag

skolan idag va jätte slapp och kort, vi ritade endast på den enda fjuttiga lektionen vi hade (: skönt. så eftersom åkte N med mig hem och vi bestämder oss för att ha en mys eftermiddag ^^ Vi åkte till Ica och köpte Ben&Jerry´s glass, mums :) super gott. Men nu har N precis gått och lagt sig för att ta en powernap medan jag ska begemig till andra gården för barnpassning!

nu måste jag skynda mig lite, skriver kanske mer ikväll :) bye.

tidsfördriv ..

Nu sitter jag här och försöker fördriva tiden med att kolla runt lite bland olika bloggar och det går riktigt segt. det är N jag väntar på, inte så ovanligt jag vet man ikväll skulle han komma till mig men upptäkte att hans vän hade flyttat och behövde då besöka honom genast! :P aja, jag tror jag överlever ett tag till.
Denna tisdagskväll har som sagt spenderats på gymmet och på träning, för att göra kroppen fit inför sommaren?! (: haha. nejmen, de båda träningarna gick bra och har upptäkt att jag bör klämma in minst ett core pass i veckan då det va en skön träningsform. Hade nästan glömt bort det då de va länge sen jag va på core sist! men nu är jag igång igen :D ska försöka satsa på varje tisdag tror jag, känns som en bra planering :)

Onsdagen som väntar i morgon kommer bli en relativt stressig dag trotts att dagen inte kommer börja förren 10.30. Vid 12 ska jag vara i skolan då vi har halvtema dag men tyvärr vet jag inte vad vi ska göra och jag hörde ryckten om att jag och sandra troligtvis kommer få skriva någon uppsats typ medan våra kompisar får sitta och rita! orättvist? /: aja, det märker vi i morgon. efter skolan är det barnpassning igen och en halvtimme efter passningen ska jag sitta på en cykel på gymmet och köra ett 45 minuter långt spinnig pass. (: skönt.

nej nu ska jag nog flytta mig till mitt nästa tidsfördriv, tvn (: bye.

core

Har precis ätit lite mackor eftersom att min äckliga gluten mat i skolan ibland är helt oätlig. /: tråkigt! Skolan idag har varit almänt seg och tråkigt, förutom att jag och sandra hann klart med arbetet som ska vara klart på torsdag och att jag fick redan på att jag ska få MVG i företagsekonomi A. (: Men sen på eftermiddagen hade vi engelska, mitt hatämne! jag förstår inte hur jag kan vara så dålig på det, verkligen ingeting fastnar i mitt huvud och jag fattar ingenting. knäppt! plus att vi idaf hade någon konstig vikarie som verkar ganska sträng och det orkar jag inte med. haha usch vad jag är negativ. men jag får vell göra mitt bästa med det kommeer ändå inte räcka ända fram!!! segt.

Aja till roligare saker, idag ska jag på core vid 6 och sen vid 9 har jag fotbollsträning :) känns som en bra kombination då fotbollsträningen endast är 1 tim och bara matchspel.
I morgon börjar jag inte förren kl 12. (: ska bli så skönt att få en lång sovmorgon då jag i morse blev väckt minst 4 gånger, sånt gör en så irriterad!! :P när man väl sover ska ingen störa. haha ..

Ajuste idag betalade vi in handpenningen på resan, wihho! Det känns super bra, nu vet vi verkligen att vi kommer iväg. jag längtar verkligen!! :)

oj, haha kändes helt konstigt, fick för mig att det va måndag och ja jag vet inte. konstigt blev det iallafall :P ajja. Hejdå :)

alla hjärtans dag?

Ja, idag är det då måndag igen. Och snart är den slut :D på något sätt tycker jag inte om måndagar, fast det är ju kanske inte så konstigt, man känner sig ofta trött och seg då. Menmen, i morogn är det tisdag och en ny dag! haha. Idag i skolan hade vi egetarbete så att jag och sandra fixade lite med det sen åkte vi hem till henne och myste lite. Efter det va det dags för barnpassning igen, blir två gånger denna vecka vilket är bra då pengarna verkligen behövs nu när resan snart ska betalas :) det gick bra och dem va såå söta så.

Imorgon får vi en välbehövlig sovmorgon, vi skulle inte haft en enda denna veckan men pga av ändringar i schemat får vi tre (: skönt.
På torsdag är det ju alla hjärtans dag, trotts att jag har N ska jag inte göra någoting speciellt, känns som en överkattad dag. varför inte istället göra någonting eller ge bort en kärleks present  till någon en annan dag, istället för just den 14 februari när man förväntar sig det som mest?! aja, bara min åsikt. :) hehe.

Nej nu ska jag fortsätta kolla runt lite. bye (:


Jag är modig

Söndag idag då och idag igen väntar jag på att N ska vakna .. hehe (: men det lär nog dröja et tag. Det som står på schemat idag är inte så mycket, ska ta det lungt nu på dagen och sen ikväll har jag träning, en slapp söndag helt enkelt, skönt!
Kvällen igår spenderades hemma hos Josefine med henne och Therese. Vi kollade på filmen Juno, en helt okej film faktist, fast jag trodde att den skulle vara bättre! Det vart en mycket trevlig kväll. det blev också lite gitarhero, hahah, jag är så grymt dålig på det så att det finns inte :P inte min starkaste sina direkt.

Håret vart i en mycket bra färg, vilket va skönt ^^ jag är ju somsagt väldigt feg med mitt hår, så nu är jag glad att jag vågade och att det faktist vart fint.
Igår på dagen va jag runt och kollade lite i några affärer och jag gjorde världens kap, ett par skor jag jag tidigare haft men som gått sönder hittade jag nu för endast 50 spen. jag vart glad :D

Alltså nu förstår jag verkligen vad N menar, inatt har jag vaknat säker 10 gånger pga att min säng är alldelse för lite! jätte jobbigt.
Så nu ska jag vila lite framför tvn, ha en bra söndag (:

häftigt

Ni måste gå in på you tube och söka på Nick Pitera. Bland det coolaste jag hört, haha :) jag och N har helt tappat hakan. han är grym! 

en till sak, jag färgar håret nu, lite brunare :D Oj så modig jag blivit, helt otroligt! haha. håret är min käraste ägodel ^^ förutom N såklart. Ha en bra lördag :D

Par middag?

Äntligen fredag, igen! Juste nu sitter jag på therese & marias turism lektion, men jag har inte det så jag gör ingenting. hehe (: ska med therese när hon ska fixa sina naglar, det är därför kah väntar! efter det ska vi hem till Therese Niclas och äta middag, mysigt! Jag gjorde ju somsagt nagelförlägning idag, det vart väldigt bra tycker iallafall jag ^^ mycket fin, man känner sig lixom finare! hoppas att de håller bra nu!
Skoldagen idag har varit väldigt lugn, hahah, känns som att jag skriver de varje dag! men vallentuna gymnasium är ganska slappt, men jag gillar det!

I morgon ska jag träffa några vänner, vi ska förmodligen se Juno, jag vill jätte gärna se den (: ahah, juste angående juno, jag drömde världens knäppaste dröm inatt, jag drömde att jag va gravid fast det va therese tvillingsyrra Malins barn jag bar på! hahah. helt sjuk. ajaj (:

Nu är det bara två veckor kvar till sportlovet, hel konstigt! tiden går så konstigt fort. Skulle vara skönt att komma iväg någonstans på lovet, blir kanske en tripp till min kusin i åre med N. Vi va där förra året också! men vi får se.

Ha en bra helg och njut av ledigheten (: bye.

jag vill inte

snart fredag  och i morgon ska jag fixa naglarna :D ÄNTLIGEN! (: jag hoppas verkligen att det blir bra på mina korta minifingrar. haha! Skolan imorogn kommer bli väldigt kort, endast 2h. skönt, och dessutom är det bara svenska. Efter skolan ska jag vara snäll mot therese och följa med henne när hon ska fixa sina naglar, och sen ska jag följa med henne ut till skogen, alltså brottby! troligtvis kommer vi spendera kvällen med våra boys, laga lite mat och så. vore mysigt! men N håller sin bil sååå kär så han vet inte om han kan slitas ifrån den, snark. aja, det blir nog bra till slut.

Idag efter skolan va jag och mamma i arninge, haha sämsta köpcentrumet typ, och skulle kolla på inne fotbollsskor, hade fått tips från en vänn, men ack så fel hon hade! :P eller de va iallafall slut nu. Jag och mamma tog istället en tripp in på ica och skulle köpa lasagne plattor till mig, men tror ni att det fanns eller? NEJ! jäkla glutenskit, just för tillfället hatar jag det!!
Nej nu orkar jag inte gräva ner mig i det, jag kommer ju trotts allt leva med det hela livet, varelse jag vill eller inte. det kan ju hända värre saker somsagt.

Ikväll har jag träning igen, imorgon har jag en helt ledig dag utan träning eller några krav! känns skönt plus att det är fredag imorgon också. :) nu ska jag börja laga lite mat, ha en bra kväll :)

barnvakt

Idag är det då onsdag och dags för att vara barnvakt igen. Man kan bli så glad när man är där, för att få höra från de två barnen jag passar "vad fin du är idag" och "du är min bästis" gör mig väldigt glad. det låter töntigt jag vet, men de visar verkligen sina känslor på ett helt annat sätt än vad de flesta människor gör i min ålder. De säger även raka mottsatsen när de känner så också, så därför förstår jag att jag är en förebild för dem. det glädjer mig :)

Efter jag varit barnvakt i två timmar ska jag  iväg på ett spinningpass, ska bli skönt :)  sen pratade jag och therese om att ses ikväll med våra N, hahah, får se om det blir av!
I morgon är det redan torsdag, helt sjukt vad tiden går fort nuförtiden. Snart kommer vi stå i skolan med sommarkläderna på och ha ett helt sommarlov att se fram emot, jag tror det kommer gå sjuk fort! jag känner att nu i vår finns det mycket att se framemot, härnäst kommer sportlovet, några veckor efter är det påsk, sen kommer min 18 års dag och kort därefter jossans. (: jag jag längtar till april!

Ha en bra dag, hejdå :)


inför sommaren

Detta är två bikinisar jag inte skulle banga på iallafall, riktigt snygga!

 

man kanske ska slå till?! (:

lediga dag

skönt att vara ledig ifrån skolan (: eller är ju egentligen inte ledig, vi har friluftsdag, eller vad det heter :P hahah.

Ska snart in till stan med sandra och josefine för att leta present till N. det ska nog gå bra :)
Igår beställde jag en t-shirt och ett linne ifrån hm agains AIDS. det känns bra att stödja det! fast jag hade gärna sett att mer är 25% av priset skulle gått till det. aja (:

Nu ska jag fixa mig i ordning lite, ha en bra dag (: hejdå!
förlåt för ett tråkigt inlägg ...

-

Jag vill också få klämma i mig en semla på tisdag! livet är allt orättvist ibland ..

image14

Snälla snälla kan ingen äta en åt mig? ^^

film mys?

Måndag idag då, skolan idag va väldigt slapp vilket va skönt (: man ska börja veckan med en lugn dag, slutade redan vid 12. Jag och sandra åkte då hem till mig och gjorde lite lunch, det blev pasta med skinksås, de va gott! hahah, aja! Har precis kommit hem ifrån gymmet. Jag va inte alls tagad på att gymma men jag följde med som stöd för sandra ändå, men när man väl kommer dit måste man ju passa på lite! så det blev lite träning ändå.

Hade hoppats på att få träffa N ikväll och mysa framför en film kankse? men nej, han hade annat för sig! Men jag är ju somsagt ledig i morgon så att jag kan träffa honom senare ikväll.

Känner att man behöver se en bild på lite sol och värme i detta kallavinterland så här kommer en underbar bild, det är här vi kommer spendera en vecka i sommar:



jag längtar redan !!!

Byye.

20 år lixom!

Har precis duchat efter en väldigt jobbig men kul fotbollsträning! träningen innehöll ovanligt mycket styrka, men det va kul :) det är ju inge kul och träna om man inte har ont i kroppen efter .. hehe!
Sitter just nu och äter lite frukt för att fylla på med energi igen, det behövs. Jag funderar på om jag ska sova hos N ikväll eller om jag ska sova hemma, fast då måste jag sova själv, och det är ingenting för mig :P eller det är skönt när man väl sover, men inte när man ska somna, då har jag gärna N brevid mig ^^

Nu har vi åter igen en ny vecka framför oss. Veckan kommer troligtvis innehålla ganska mycket träning och förhoppningsvis inte så mycket plugg?! ^^ Jag har en ledig dag att se fram emot, Tisdag :) funderar på att åka in till stan och kolla på 20 års present till N. Det är så svårt att köpa presenter till någon som fyller så mycket tycker jag, eller alltså någon som fyller något stort, ni fattar nog :P plus att jag inte kan förstå att han blir 20 år, det är ju skit mycket! haha, jag som bara är 17. Han va ju lixom 17 när vi blev tillsammans, sött :) aja, men jag får fortsätta fundera på vad jag kan ge honom, ge mig gärna tips?! (:
Jag va helt inställd på att vi skulle spela fotbollsturnering i helgen, men ack så fel jag hade! det är om två veckor, suck! jag ville verkligen spela i helgen.

Nu ska jag kolla om det går någonting bra på tv, hejdå.

söndag

Just nu känns inte designen på bloggen speciellt kul man jag fortsätter kämpa! :) det är väldigt svårt tycker jag, någon som vill hjälpa? (:

Jag känner mig  sååå glad och lycklig just nu, idag har vi bokat resa :D :D Vi åker den 22 juli till Zakynthos och är där i 1 vecka. det ska bli så himla mysigt & skönt :) jag längtar verkligen! det kommer bli helt perfekt. jag vill åka nu nu ...

Dagen igår ägnades åt att leta fotbollsskor till mig i täby, men jag kom hem tomhänt! att det ska vara så svårt att hitta ett par som verkligen är sköna och bra? På kvällen kom sandra och therese hem till mig, vi åkte och köpte ben&jerrys glass och så bakade vi en kladdkaka. som vi förövrigt åt upp idag isället ^^ Vi kollade på "på smällen", har sett den tidigare på bio. En roligt och bra film enligt mig! Fast när man ser filmer om folk som är gravida och så blir man nästan rädd för det, det blir iallafall jag. Jag är sån person som vill ha barn tidigt och jag längtar efter att skaffa barn, men när man ser filmer eller program med kvinnor som föderbarn så blir man ju rädd! Men vaddå, man överlever ju?! eller .. ? heheh (:

Det har kommit massor med snö på de senaste två dagarna, vädret har blivit så konstigt! för bara någon dag sen gick jag med skinnjackan till skolan och hörde fåglarna kvittra, jag kände vårkänslor! men nu? nu är det ett tjockt snötäcke som täcker marken. konstigt! Jag vill ha vår nu. trotts att vintern är mysigt och snön, så märker man redan nu att snön kommer ha förvandlats till slask redan i morgon vilket är mindre tråkigt! så jag välkomnar nu våren med öppna armar ^^

Ikväll har jag fotbollsträning, 7-9. en ganska skön tid måste jag erkänna, den varken slutar för sent eller börjar för tidigt. jag hoppas faktist på en riktigt jobbig träning ikväll, känner att det blivit lite för mycket onyttigheter i helgen, vore skönt att köra ett hårt pass och verkligen känna att man förtjänat alla dessa onyttigheter som slinkigt ner (:

Ha en fortsatt trevlig söndags kväll (:

ska fixa

förlåt för den fula designen, ska fixa bättre sen!! (: nu ska jag sov, god natt.

vacker




Jessica Alba, hon är så vacker! om jag va kille skulle hon vara den vackraste jag sett. haha :)

lördag

Vaknade precis och ska snart gå ner och fixa lite frukost :) blir som vanligt fil och musli med nötter eftersom att jag inte kan äta så himla mycket annat tyvärr. jag saknar alla goda mackor!!!! /:
Planerna idag känns lite oklara men jag tror att jag och sandra tar en tripp till stan efter 1 där någongång och ikväll ska förhoppningsvis några tjejer träffas och planera resan som blir av i sommar. Vi åker förmodligen i slutet av juli :)

vad trött jag blir, försöker kämpa med att få in lite bilder ifrån Ns mobil till datorn men det vill inte alls fungera!!

Här är en kanske två år gammal bild på mig och N :)




Ha en trevlig dag :)

8/2

Ja på fredag kommer jag få såhär fina naglar (: wihoo. tack älskling!




Fast naglarna på bilden är föörlånga enligt min smak ..

kvällens planer

Ja då var det snart dags att kila ner till tåget in mot stan. Blir som sagt middag på restaurangen cyper med N. :) kommer nog bli jätte mysigt. Resten av kvällen är oplanerad men jag tror att vi hittar på någonting mysigt tillsammans.
Kvällens klädsel får bli en svart pennkjol, vitt linne och svarta strumpbyxor. Har inte möjligheten att ladda upp varken kvällens eller dagens outfit för att jag har N:s mobil och jag fattar nada av den :P haha. men har de på mobilen iallafall.
Kanske blir det en tripp ut till brottby efter middagen? om inte therese är allt för sjuk, vore trevligt. vi ska ju planera spa :)

Just nu ligger N och sover och jag känner mig väldigt rastlös, vilket inte är så ovanligt :P så nu ska jag nog gå upp och väcka honom med 1000 pussar! hahaha . :P aja, ha en super bra kväll ^^

Äntligen fredag !!

Sitter just nu i skolan, har precis ätit luch och för en gång skull gick maten att äta! (: Vi ska snart ha ett förhör på naturkunskapen, tråkigt men jag tror att det kommer gå bra.
Idag är det då fredag :D så skönt. efter skolan ska jag och förhoppningsvis N iväg och gymma, men om jag känner den mannen rätt så kommer han inte vilja. men han är ju så slank ändå! hahaha. :P
Vi firar ju två år idag, så idag ska vi spendera hela kvällen åt att bara skänka varanda kärlek ^^ hehe.

Jag och therese kollade nyss på lite spa och vi hoppas verkligen att våra kära pojkar fixar det där nu och bjuder oss på spa?! haha. man kan ju alltid drömma. nejmen det blir nog av men en del för vi ju betala själva. :P

I morgon ska vi träffas några tjejer och planera inför sommaren, resor och sånt! förhoppningsvis så bokar vi snart, men jag vill att Terran ska med. /: men jag tror att jag överlever utan henne också!

Ha en bra helg och en bra fredag !! (: hejdå

RSS 2.0