vuxenpoäng.

idag känner jag mig duktig, haha och vuxen :) jag gick upp i morse åt en gemensam frukost med Niklas redan vid halv 7, tog min cykel och cyklade till jobbet ... :P väl där avverkade jag 6 tim. efter jobbet va jag tvungen att handla min lunch jag skulle äta. sen åkte jag hem, vattande alla blommor och började med min otroligt goda lunch som jag nu trycker i mig. känner att det blivit många vuxen poäng till mig redan idag och inte nog med det är jag tvungen att städa också. ännu mera plus :P hahah .. aja .. och therese, jag äter våran favorit :D MUMS. Keso, bacon, pasta och avvokado, de ska vara soltorkade tomater men de glömde jag köpa så jag bytte ut de mot ruccola. ser ut om barnmat men det är super gott ^^

nej nu ska jag fortsätta äta (: ha en bra helg. bye

tänk.

jag känner som en klump i magen när jag gång på gång påminns att jag aldrig mer behöver sätta mig i en skolsal igen, och då syftar jag främst på gymnasiet. jag är inte redo att ställas inför de verkliga livet än, jag känner mig för liten. jag vill ha de tre åren på gymnasiet framför mig, iallafall ett år. men nej, nu är det dags att söka jobb, tjäna pengar och sen ska jag klura ut vad jag vill jobba med som vuxen. men när är jag vuxen och när är jag redo för att välja vad jag vill satsa på?!
inte än iallafall .......... på ett ganska långt tag skulle jag tro.
i min familj är jag minstingen och så kommer det alltid förbli och vi har många gånger sagt att; jo jag är nog inte 19 än utan det blev något fel, jag är nått år yngre. i denna stund önskar jag att så va fallet! men tyvärr något som inte går att ändra på. troligtvis kommer jag känna mig oerhört nöjd med min vardag i höst och de kommande året, men det är nu jag känner mig lite förvirrad.
många tjatar om att man ska ta tillvara på sin tid i skolan och jag tycker jag gjorde de väldigt bra, men ändå gick det alldelles för snabbt. vad skulle man gjort?! det är nog bara skitsnack att man ska ta till vara på saker hit och dit. tiden rullar ju på i sin egen takt hur man än vrider och vänder på de.
nåja, njut av tiden på gymnasiet. man kommer nog aldrig få det så slappt och bra igen som man har haft under dom tre åren.

skiathos

för att slippa ångesten från det äckliga sommarvädret sverige idag bjuder på tänkte jag passa på att visa lite somrigt istället, från skiathos :)

























nej man saknar de ju inte alls, verkligen inte ... nästa sommar blir det till att fly till grekland!!!!

nybakat

måndag morgon och jag ställde klockan på halv 9 för att gå upp och baka bröd till mg och min syster som kommer hem idag, strax :) så snart väntar en god och mysig frukost med nybakade scones.
det är alltid kul att träffa mina kära syster igen efter ett par månaders frånvaro, hon har jobbat i nordligaste norrland. burr! jag åker till grekland för att få sol och värme och hon åker till norge och möts av snö mittt i juli!!! de ingen annan vill se. :P haha.

jag serfaktist framemot dem komande veckan, känns som att den kommer bli bra :)

nu ska jag kanske börja duka upp lite. :) bye

livet

Att inspirationen till detta näst intill har försvunnit märks nog ganska tydligt just nu. men jag tror det är sommarn och alla dess härliga stunder som gör mig frånvarande. men jag älskar sommarn och har redan lyckats ta mig till grekland två gånger, holland på träningsläger och en vecka på underbara gotland.
jag måste säga att sommarn hittills har varit grymt jäkla bra. jag måste erkänna att jag älskar sommaren och att jag skulle vilja leva såhär året om!



att jag har börjar fundera på vad meningen med livet är, är bara ett plus i kanten. jag har helt eneklt lärt mig att tänka bättre. filosofera skulle jag kalla de! ^^

åska

gud så grått och trist allting blev helt plötsligt nu. de va inte direkt mysigt att vakna i morse av åskan och regnet! USCH, svenska sommar säger jag bara. åska är bland det värsta jag vet men som tur va hade jag mammi hemma ett tag efter att jag vaknat ^^ jag är en lite fegis.

så nu väntar änu en helg, men denna består enbart av jobb. det är bara att stå ut, för på måndag åker jag och N till skiathos i en vecka :) så skönt. sen dagen efter vi kommit hem blir det en tripp till gotland med brudarna och veckan efter de blir det troligtvis, om vädret tillåter, båtturer i våran vackra skärgård .. så jag har tre riktigt fina veckor att se framemot just nu :)

ha de bra, kommer nog inte ha tid att skriva på ett bra tag nu. njut av sommaren :) bye

i taket

jag har aldrig, under hela mitt liv, blivit så berörd av en film som jag blev av den här;



tårarna rann konstant genom halva filmen.

-

det är under denna tiden på året jag mår som bäst ..



RSS 2.0