H&M

Har nyss klickat hem lite fina grejer ifrån H&M ...


 


Klackarna är på 11,5 cm, hahah! Lycka till säger jag bara, men det är värt ett försök tänkte jag, för snygga är dem ^^
Tjejens bruna och välsvarvade kropp skulle jag faktist inte heller banga på ... :P

ledig

I dag har skolan stängt, eller nått, vi är iallafall lediga vilket är superskönt såhär mitt i veckan :) Jag har nyss avslutat en inlämningsuppgift i Internationell ekonomi som ska vara inne på tisdag så de känns bra att vara klar med den. När man väl kommer igång att skriva kan man lika gärna skriva klart hela, vilket jag gjorde idag ^^ så i morgon kommer jag bara ha en lektion och på fredag me :) såååå skönt. och på måndag är vi lediga, eller vi har friluftsdag!

Ska snart iväg med Sandra till täby för att kika lite, måste köpa solpuder då mitt är slut nu .. :) och kanske kanske har de kommit in lite fina kläder trotts att jag egentligen inte bör köpa mera ^^ aja ..  
nu måste jag fixa i ordning mig lite. bye :)

Kul grej

5 saker du inte vet om mig:

- Jag hatar lök över allt annat!

- När jag va liten hade jag Kawasaki, en allvarlig sjukdom som gjorde så jag fick pendla mellan hemmet och sjukhuset i några års tid.

- När jag va lite va fick jag en annan sjukdom som gjorde mig blind på ena ögat. Nu ser jag galant :)

- Jag är så sjukt mörkrädd att knappt vågar gå upp på min övervåning om inte en lampa är tänd där uppe.

- Jag har ridit sen jag va 6 år och gör det än idag. Något många chockas över!


Liten kul lista jag hittade på någon sida ^^

B&J´s

Redan söndag och helgen är som förbi, fast jag känner ibland att jag är dålig på att ta tillvara på just söndagarna. Jag går typ runt och väntar på att det ska bli måndag men söndag är ju precis som lördag egentligen, precis lika ledig. aja jag får sluta upp det det och börja ta tillvara på mina söndagar. :)
Igår spenderade jag och niklas kvällen hos Basse och Maria i upplandsväsby med småbarn och teknad film ^^ det va trevligt och Basse bjöd på typ världens godaste men även mäktigaste hemmagjorda chokladmousse, riktigt gott. Där har niklas mycket att lära! Hahah ..

Idag blir det nog trotts allt bara en härlig hemmadag framför tv, kanske någon bra film vem vet :) Jag har en halv äten Ben & Jerry som bara ropar efter att bli uppäten av mig och så lite godis, så jag ska nog få dagen att gå ^^ haha ..

Thai mat

Sitter nu här super mätt efter thai mat :) det är sååå gott. Men jag känner att magont kanske är på g och illamående, jag tror jag såg några äggnudlar ibland mina risnudlar!!! Jag orkar inte med detta ständiga frågade, läsande och allt som har med gluten att göra, jag vill kunna äta de jag vill ..... och de kommer aldrig hända igen, så irriterande.

aja, har hittat en súper fin väska men självklart ska turen inte vara på min sida så väskan är slutsåld, här får ni iallafall en bild på den vackar saken ..


Kan samtidigt visa två par sjukt snygga skor ifrån forever21 men fraken är ju sååå dyr, typ dyrare än skorna, men vem vet kanske på måndag när lönen trillat in så kommer de hem till mig ändå :D
 
visst är dem helt underbara?! :D

Fika

Fredag igen ^^ vi hade värsta prevet idag som jag pluggat ner mig i, till vilken nytta egentligen när jag ändå svara fel typ! aja .. världen går inte under för de, gick nog hyfsat ändå skulle jag tro.
Kvällen ska jag spendera med sandra men va som ska hittas på är inte planerat än :)

Jag kom och tänka på nyss att jag saknar min kära syster lite faktist ^^ när kommer du hit igen? eller så får jag kanske packa min väska och komma upp till hapis och ditt hem .. aja jag får se :)

Trotts en fika för dryga timmen sen är jag hungrig, kan känner att jag gått in i en hungrig fas ^^ haha .. aja, ska nog fixa en macka nu. Ha en bra helg :)

bad

Jag känner att jag verkligen skulle behöva ett bad i detta underbara badkar just nu ...


Långfärdsskridskor.

Jag lyckades hålla mig på benen idag på isen och de va riktigt kul att åka :D Iböjan va det jäkligt ovant men sen gick de riktigt bra. Åkte 1,5 mil typ! Så nu ska jag ta med sandra på en sväng någon dag. Fast man känner sig lite oldie när man åker runt där bland atta vuxna! Kul va de iallafall.

Ikväll blir det nog lite film mys skulle jag tro. Iallafall om jag får som jag vill :) Ha de bra. Bye


Fisksoppa

Äntligen fredag och helg :) så skönt. Denna vecka har varit seg och om jag inte gissar rätt kommer nästa bli värre! Många långa dagar och ett stort på i slutet av veckan. Men de är bara att bita ihop och njuta av den kommande helgen. Kvällen ska jag idag spendera med Niklas och i morgon på dagen ska jag åka långfärdsskriskor :D som jag har längtat. Jag har aldrig testat och är troligtvis sämst i världen men de ser så kul och härligt ut (: så får man bara in lite teknik kommer de nog bli toppen bra. Så jag hoppas de blir av!
Lördag kväll är ännu oplanerad men någonting mysigt ska jag nog kunna hitta på :)

Alldeles strax väntar en otroligt god fisksoppa på att bli uppäten :D MUMS!!!
Byyee, ha en fin helg :)

sick

Nejnejnej, känns som att en dum förkylning är påväg! Jag håller alla mina tummar för att detta inte är sant då det är nästintill omöjligt att missa någonting i skolan de kommande veckorna .. snälla kom till helgen isånnafall!!!

Cheapo


Jag vill såå mycket ha denna klocka, dock en annan färg! Men klockjäkeln är ju slut över allt ..

Kläder

Jag har de senaste dagarna haft ett riktigt ha-begär, nämligen nya fina kläder!! Jag känner att jag skulle kunna shoppa upp varenda lite krona i min plånbok för tillfället, men tyvärr är inte detta möjligt. Men idag lyckades både jag och Josefine stilla våra ha-begär till en viss del, båda kom hem med ett par jeans och jag med ytterligare en kofta! Hittade också ett par grymt fina skor på hm som va nära på att följa med hem, men de funderar jag på att beställa istället, varför vet jag inte :P De känns lixom inte bara att göra av med för mycket pengar på en och samma dag av någon anledning. Jag och josefine diskuterade de där med pengar och spara, de vi kom fram till va att man inte hela tiden bara kan spara alla sina pengar, om man nu inte har nått jätte viktigt att spara till, för hur kul är de?! Så för att sätta lite guldkant på vardagen behöver man sina fina inköp då och då (: Så jag känner mig nöjd med dagens kläder .. Men att vi ska till stan i morgon och enbart, som troligtvis inte kommer bli enbart, kolla på skor till våran provkollektion känns ju sisådär. Då stadens alla affärer känns rätt lockande för tillfället :P
Bye

Fys

Snart är det dags för säsongens första fysträning och om jag har längtat :D ska bli kul då vi fått en ny fystränare so förhoppningsvis vet vad fys innebär. Så efter kvällens pass vill jag känna mig sådär skönt död! Jag kommer nog lyckas med det.

I morgon måste vi in till stan efter skolan för att styra upp det här med vårt uf företag, nu blir det skor ifrå urban istället! Jag hoppas för allt i världen att et kommer att fungera, men de känns tveksamt då alla storlekar troligtvis inte kommer att finnas när vi behöver dem!!

Nej nu måste jag leta fram lite kläder som jag kan springa i .. Bye :)

UF företag

Idag är det söndag vilket innebär träning och sen måndag i morgon, igen! Tiden går så sjukt fort, kanske ganska bra då den sista tiden i skolan kommer gå ruskigt fort :)
Kom hem för en stund sen från stinsen där jag va med Niklas, är i stort behöv av koftor men kom bara hem med en mysig tjocktröja! Den får duga ett tag, få dra med någon vän till täby i veckan :)

Måste bara nämna att vårat UF företag går åt helvette /: Jätte tråkigt verkligen, hade sett framemot de här och vi valde ju en lätt och bara vara att sälja men pga elaka människor så ska vi drabbas negativt. Vi får helt eneklt hoppas på att de löser sig tillslut ...

nu måste jag gå, Bye (:

mörker

Ligger redan nerbäddad under täcket, vad är detta, en lördags kväll?! Men jag ska slå på en super bra film och mysa med lite gosaker för mig själv då jag idag valde att spendera 8 hela timmar av min lördag på jobbet. :P Slutade vid 10 så nu ska jag mysa ner ig framför filmen honey i min ensamhet, känns ändå rätt skönt :)
Idag, eller nyss, har jag gått emot en av mina största rädslor. Jag är helt sjukt mörkrädd, tror inte folk kan fatta hur äckligt jag tycker de är, men jag lyckades ta mig hem ifrån jobbet helt själv med mina egna ben och om jag är stolt :D Men sista biten blev jag tvunen att springa hem då mitt hjärta började slå massa extra slag. usch för mörker säger jag bara!!!!!

nej nu blir de film och annat gott :) Ha en bra fredagskväll

Hata

Hur lycklig blir man inte när man kommer innanför dörren och de luktar nybakat bröd?! OCH MAN INTE KAN ÄTA DET!!!!
Hata säger jag bara ..

18

Idag har vi ännu ett födelsedagsbarn och det är ingen mindre än Sandra som blir 18 barre!



Grattis tjejen, vi kan ju inte säga annat än ÄNTLIGEN!

födelsedag

GRATTIS MIN KÄRA VÄN, 19 ÅR!!!

SNÖ, äntligen!!

Åh de snöar ute såg jag precis :D MYCKET!! Gud så mysigt, nu blev jag helt glad i kroppen :) Hoppas de liggar kvar läänge nu, jag gillar snön ^^
Snart ska jag iväg till min kusin som fyller 13, redan tonåring :O tiden går sjukt fort, sen blir det en sväng till gymmet med sandra och sen fort hem och ducha och fixa sig införkvällen som ska spenderas hos sandra, först, med lite mat och god dricka sen blir de troligtvis en tripp till stora staden för att se vad det bjuds på där ikväll :) Sandra blir ju 19 i morgon, så de ska firas ikväll.

Måste ju bara säga att de verkligen spösnöar nu :D oj så fint de är!!

Thai

Nyåret firades med mina kära vänner, först med middag hos Sandra med våra närmaste vänner sen åkte vi vidare hem till Amanda där vi spenderade resten av kvällen. En riktigt lyckad kväll och trotts att de va nyårsafton och förväntningarna alltid är höga tyckte jag att de va riktigt trevligt, om man bortser från slutet och att vissa personer inte kan kontrolera sig själva, men det är en annan femma.

Idag har jag pendlat mellan väsby centrum och stinsen, då min kära mamma har så svårt att fatta enkla beslut :P Fick med mig ett par riktigt snygga stövlar och en svart tunn långarmad t-shirt, så jag är nöjd :) När vi kom hem drog vi ut på en springtur i de kalla vädret, kanske lite för kallt men det funkade bra ändå! Nu har jag nyss avnjutit supergod thai mat :D mums, de skulle jag kunna leva på. Jag skulle passa perfekt i Asien!


Therese, Sandra, Jag och Sandra på nyår :)

RSS 2.0