mösspåtagning

och så va det valborg och mösspåtagning :D nu är det riktigt nära. och det känns så grymt jäkla bra! vi ska snart bege oss från sandra ner till centrum för att möta upp resten av tjejerna i klassen för att njuta av den fin fina solen som vi idag har på himlen. sen bär det av in till skolan för mösspåtagningslunch med resten av 3orna på skolan, i våra fiina mössor. nej jag tycker jag ser förjävlig ut i min mössa!!!!!!! haha .. så usch, jag vill inte ha den å mig. men vad gör man inte för studenten ;)


hoppas kvällen bjuder på många härligheter och att det blir en sen natt för oss alla! ;)


-

jag är en vampyr










- hela världen är så underbar och man är korkad, tom och glad!


fika

jag körde slut på mig själv på gymmet idag typ .. jobbigt men samtidigt ganska skönt :P haha. aja, bara det ger nått för nu är ju beach 09 allt för nära, men jag har nog redan gett upp ^^

håller på att skriva på en projektarbetsraport, men vet egentligen inte om jag gör fel eller rätt! känns ganska dumt, men jag vill så gärna bli klar med den och få bort det från min hjärta, orkar inte fokusera på massa plugg nu!! och jag gör alltid bäst ifrån mig när jag inte känner mig stressad och när jag har gått om tid, som jag har nu (: när man kan skriva lite när man känner för de. aja, nog om de!

ikväll kommer sandra, jossan och therese förbi och ska gratta mig lite och äta lite bullar och kakor. men jag är sjukt trött på de så jag tror jag står för bjudningen istället och dem får stå för ätandet :)

nu måste jag fortsätta med mig tråååååkiga analys skit grejs. BYE!!

26 april

ja och så var man 19 år då ^^ alltid trevligt att fylla år. firades ju av släkten redan i fredags men idag kom mamma och pappa och väkte mig med paket och sång.
vädret i helgen har ju verkligen varit på topp, riktigt sommarväder :) så skönt. idag har jag varit på konfirmations firade av min kusin så där satt vi ute i solen och åt mat, super skönt.
däremot har den här helgen bjudit på allt för mycket godsaker och jag känner mig fet. haha! Så om någon timme har jag lyckats dragit med mig både mamma och niklas ut i spåret på en springtur, välbehövligt och skönt :D

aja, nu ska jag fortsätt njuta av min fin fina födelsedag ^^ BYE

fikat

jag och mamma hade fixat mycket gott fika ..





tårtan va god god god, men försvann snabbare än den kom fram!



jag fick fin fina blommor av en snäll vän ^^



Therese hade billigaste och finaste tröjan som jag bara måååste köpa. sorry :D

en riktigt fin och bra för födelsedag helt enkelt (:

födelsedags fika.

Idag bjuds det på födelsedags fika här hos mig med mina nära och kära .. (: har precis bakat en blåbärs och hallonpaj som typ vart bajs. ahha :P jag börjar bli trött på att jag är sämst i käket och misslyckas typ jämt!! hur lyckas man bränna köttbullar lixom?! aja .. nåväl, vi har mycket annat gott som ska ätas upp :)
idag hade jag gärna spenderat dagen på ett fint berg vi vattnet eller nått annat mysigt i den fin fina solen ^^ men nej, skolan tar upp för mycket tid. blev desutom tvungen att sitta inne nu och skriva på en uppsats typ!!! som jag fattar nada av .. kulkul!

kvällen blir nog bra iallafall och fikat blir nog smaskens förutom min paj då ^^ ha en bra dag. BYE

-

det är nära nu, riktigt nära!





bakning

Har ägnat eftermiddagen åt att baka bullar till mitt födelsedags fika .. :D äntligen tog jag och mamma tag i bakningen som vi i kanske ett års tid? sagt att vi ska genomföra. och nu är det klart! riktigt smarriga vanilj bullar har vi bakat, plus att mamma vill ha några äckliga kanelbullar. 
och självklart har jag flera bildbevis på dessa vackar skapelser;





nämnde jag att jag va stolt över mina vackra och super goda bullar? ^^ jag va inställd på att misslyckas och tvingas slänga alla.

before

vi gick in i rollerna ..





jag är så in to svartvitt just nu känner jag!


födelsedag

har precis hjälpt mamma med att rensa ut ett skåp i badrummet, de va massor med smink och grejer som slängdes och saker man inte visste fanns kom fram :) sånt behövs ibland.

hela gårdagen sörjde jag över min dumma mage som bara värker och värker och det har fortsatt idag. har försökt att nå min doktor för lite tips och sånt men det är ju helt sjukt hur det är uppbyggt. jag ringer för att jag har stört ont i magen typ varje dag, vill prata med min specifika läkare och får svaret att nej hon kommer inte hinna ringa dig denna vecka men hon ringer på onsdag om 1 vecka. 1 VECKA?! stört. här ska jag gå och ha ont i magen i över en vecka till för att hon inte lyckas klämma in ett litet samtal till mig. skaffa mera personal!! nej nu ska jag så fort jag kan försöka byta till typ en privat läkare eller nått, där får man säker hjälp snabbare iallafall. nej förresten, nästa gång ska jag ringa och säga att jag håller på att dö eller nått liknande ^^ ahha .. så kanske de ger mig en tid några dagar snabbare. DRYGT!

aja, nu ska jag inte tänka mer på de för de. jag blir bara stört irriterad! BYE


jag fyller år om 5 dagar!!! :D :D

gårdagen



Här har ni mig från igår .. ^^ en jädra massa bilder är uppe på facebook också så kolla där om ni vill se flera gobitar från kvällen.

lyckat

ja, och hur mår ma idag då?! som men förtjänar antar jag ... magen bara skriker efter mat samtidigt som det inte går ner ett skit då den samtidigt värker som bara den. hur jag ska lösa det känns ganska oviktigt just nu.
kvällen igår vart riktigt lyckad. det va ett riktigt jäkla bra dag och jag tror det är många somblev nöjda med kvällen :) förhoppningsvis kommer lite bilder upp senare.

nu är det verklogen dags att försöka få i mig nått. ååh, kan ingen komma hit och steka pannkakor?!?!? det vore ju bara såå gott. men att stå själv och steka känns inte som ett alternativ just nu ^^ i min fina dagsform så att säga. haha. aja. nu ska jag rosta en macka och se om den går ner. . :)

BYE

skiva

pinuppa mig ...


Norrtälje

dagen igår spenderades, som jag tidigare nämnt, i norrtälje :) en mysig men tyvärr kall dag då snön valde att återvända. men vad gör de. vi fikade god fika, kollade på fina kläder och avslutade dagen med en fet plankstek ^^ dock inte sådär riktigt god som en planka ska vara. men jag är inte chockad då jag som vanligt förde med mig att restaurangen vi skulle gå på va under renovering och öppnar igen på måndag!! TVÅ YNKA DAGAR FÖR TIDIGT VA VI DÄR. dumt. aja, vi får iallafall en anledning till att åka dit igen och mysa runt. (: det skadar inte alls.






en fin dag i mycket mycket bra sällskap. (:

skiva

testade precis min outfit till skivan på söndag. :D haha. så snyggt ^^ är faktist rätt nöjd måste jag erkänna. men får se hur det känns på söndag då kan det lika gärna känas skit. aja.
har precis hoppat i mina skjönaste byxor = mjukisar. och i dem ska jag spendera kvällen ^^ blir vell lite tv tittning och så kanske man får offra sig för lite överblivet påskgodis. vore inte helt fel :)

dagen i morgon ska jag spendera i norrtälje med sandra, mamma och hennes mamma :) super mysigt om vädret är på våran sida. blir troligtvis lite shopping och sen ett restaurang besök, kanske på uteserveringen?! vore toppen .. :)

nej nu är det dags för mig att kolla runt lite här och sen dra mig de ynka metrarna till soffan :) att en hemmakväll ibland kan känns såå skönt och en annan dag kan det vara så segt?! ikväll röstar jag för hemmakväll .. :) flera gånger om.

fotboll

har precis tagit mig en skönt och välbehövlig dusch. har tidigare ikväll spelat fotbollsmatch mot långhundra och matchen slutade med vinst för oss :) det va kul då de laget spelar i några divitioner högre än oss.

dagen har jag annars spenderat med therese i stan. vi va ute efter kläder till studentskiva som äger rum på söndag, den 19 april, på blue moon bar :) om jag längtar. vi kommer vara såå snygga. haha!

nej nu ska mamma och syster fika lite, kanske ska man joina?! bye.

80 år & påsk.




Morfar blev 80 och sjäklart ska de firas med favorit tårtan och flera kilo choklad ^^



sol

nu va man tillbaka i skolan igen, fast trotts de innehöll dagen inte en enda lektion ... lite knäppt! lärarna är helt snurriga och inget verkar funkar så bra nu för dem och det straffar ju oss. riktigt irriterande! menmen. vi får till och klaga när vi fått betygen om de nu är dåliga ^^
har världens jobbigaste huvudvärk också, men tog en huvudvärks tablett nyss så jag hoppas verkligen att det går över. måste typ avra en av de mest irriterande värkerna. som tur är är jag ganska förskonad och har sällan ont i huvudet, mitt sätter sig i magen istället minst lika jobbigt de, tyvärr. :P

aja, dagen har jag spenderat med sandra i täby. fick med mig hem en skinnjacka :) så nu slipper jag beställa hem den jag tänkte, vilket känns skönt :) har även hunnit varit ute på en promenad i det sköna vädret med mamma ..

måste fortsätta skriva på mitt arbete som skulle varit inne för 2 veckor sen nu ..

födelsedag

sitteroch kolla på olika vårackor här på internett. är verkligen i stort behov av en ny! tror att jag httat en jag ska klicka hem så fort jag är säker på att jaghar pengar på mitt konto. :)

så idag är det då sista dagen på påsklovet men inte har jag ångest för de, snarare tvärtom. jag ser fram emot de sista månaderna i skolan nu, vi har typ ingenting att göra och massor med studenskivor är inbokade :) plus en greklands resa som bara gör den här våren till den bästa på länge. ^^ nu är det också mindra än 2 veckor tills jag blir 19 okså. inte helt fel :) självklart ska även de firas.
nu gäller det bara att hålla tummarna för att vädret är på topp hela våren fram till sommaren :) de gör allt så mcket finare och mysigare.

ska iväg med mamma och och köpa lite påskpresenter till kusinerna och hämta lite tårta till morfar som idag blir 80 år :) värt att nämna är att jag egentligen skulle födds den 13 men vägrae att komma ut och stannade kvar i 2 veckor till. de kunde ju ha blivit en dubbel födelsedag men icke.

Ha en bra dag :) bye

glad påsk

sitter juste nu ute på terrasen hemma med datorn i knät. :) så otroligt skönt här i solen, det känns nästan overkligt riktigt sommrigt.
dagen började med att mamma och pappa gav oss lite påskpresenter och jag och syster styrde sedan våra cyklar ner mot gymmet för att köra ett core pass. Vi brukar alltid fira påsk på lördagen, alltså idag, men iår blir det undantag då vi firade med ena släkten hos farmor redan i torsdags och istället för idag ska vi fira påsk på måndag med sandra släkten eftersom morfar ändå blir 80 år då och även de måste ju firas :) så vi slog ihop det. ganska bra tänkt. så kvällen ska penderas först här hemma med familjen plus lite vänner med grillning, super mysigt har längtat så länge efter att kunna grilla. sen senare ikväll ska jag möta upp therese för lite drinkar troligtvis. :) blir nog en bra kväll tillslut.

ont i magen har jag också, chockade?! det ärv ell allt godis man går och små plockar i hela tiden. ^^ men det hör ju påksen till. så jag får helt eneklt stå ut :)

Nu ska jag njuta av solen innan de försvinner bakom husen här ^^ GLAD PÅSK!!

sol


idag åkte vi till waxholm och åt glass i solen ^^

igår försökte niklas visa att han va stark ..

grekland

time for work ... ska snart styra mina ben mot jobbet ^^ ingen bil här inte då får man nöja sig med sina egna ben. 9 timmar ska jag iallafall spendera på jobbet idag, kanske lite småsegt men har jag tur får jag bowla :) haha. det fördriver alltid tiden.

Idag ska resan bokas :D den 21 maj åker vi, tror jag det va, till Lesvos i Grekland. det ska bli så grymt skönt :) jag längtar massor. känner att den här våren och sommaren enbart kommer bjuda på massa roligheter så det ska bli riktigt kul. en vecka efter vi kommit hem tar vi ju studenten :D gud vad jag längtar, i år är det äntlige våran tur. känns helt sjukt!

nu måste jag börja gå mot jobbet. :) ha en bra dag, bye!


vårsolen

vaknade i morse av att solen lös in på mig igenom springan på mitt öppna fönster ^^ rakt i ansiktet lös det. riktigt mysigt! men jag kände att klockan va lite för tidigt så jag fick helt eneklt stänga fönstert och sova vidare, men själva känslan va vårig :) det uppskattas.

vi håller på att leta boende till gotland, men att det ska vara såå grymt jäkla dyrt stör mig!!! men mamma och pappa föreslog att vi faktist kunde bo på vandrarhem vilket jag iallafall inte hade tänkt på så de har jag kollat upp lite nu och de verkar finas lite boende där :) så hoppet lever kvar ^^

även idag är vädret på topp och dagen ska spenderas en kortis i täby för att byta mina jeans leggings jag köpte igår till en mindre storlek och sen ska jag ut i solan och bara njuta ^^ vädergudarna ska ju ge oss regn i morgon?! :O men vad gör de när jag ändå ska spendera 9 timmar av morgondagen på jobbet.

nu kommer snart bilen och plockar upp mig, så bye :)

student

dagen har spenderats inne i stora staden med mamma .. :) riktigt skönt i det fina vårvädret vi faktiskt lyckats få här i stockholm. lite kläder lyckades vi ändå få med oss hem och även en student klänning :D känns grymt skönt att vara ha hittat än så tidigt och självklart har jag gått emot vitt. som jag länge sagt ska jag inte ha en vit klänning och jag lyckades, med hem fick jag en elise ryan klänning i rosa :D så snygg. så jag är glad, plus att min vän+familj håller på att boka resa till utlandet sista veckan i maj som jag ska få följa med på ... :D nej jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med läget just nu helt eneklt. jag kan inte annat än njuta. :)

BYE


Mysbesök

Vi fick besök och jag fick agera lekmamma .. ^^ men jag gillaré.

 




fotoblogg







skivan, kaos!


Våår

Idag är det trosdag och även idag skiner solen i lilla vallentuna .. :) det gör en så mycket piggare. har åkt på en förkylning också men jag hoppas att det inte blir mer än så då jag har mycket kul framför mig så måste görasi helgen!
Gårkvällen spenderades på Cafe Umbra vid slussen med massa härliga människor, på den första skivan för i år :D och temat va kaos. Vi hade tolkat det på vårat egna lilla sätt och klätt oss jäkligt färgstarkt och tuperat håret stort. kvällen vart riktigt kul med en massa dans och kvällen avslutade vi, som många andra, på donken. vi hade ju även turen att få sätta oss i en varm och skön bil hela vägen hem till dörren .. :) thanks!

Dagen igår kändes så sjuk lång, de kändes skumt. Vi skrev svenska nationella som gick sådära /: känns inge bra nu i efterhand men man kan inte göra så mycket åt de nu, det får bli som det blir helt eneklt. Jag och sandra invigde även min kamera tillsammans ... vi har tagit så fina kort så :)

 

nu kan man äntligen på riktigt kalla vädret för VÅR!!!!!! :) det är lycka.

RSS 2.0