jobb

idag är jag en glad kvinna .... :D fick nämligen ett samtal igår och i och med det samtalet fick jag reda på att jag troligtvis har fått jobbet som jag va på arbetsintervju för! och de känns sjukt, då nästan alla som va på intervjun va 25+ och de har ju säkert mycket mera erfarenhet än mig.
men de känns grymt skönt att de ringde och jag hoppas hösten kommer fyllas med massor med jobb :D jag längtar.
att jobba med barn tycker jag ska bli jätte kul och jag tror jag kommer få med mig bra erferenheter :D åh, på fredag är de provjobb och sen bestäms de om jag får jobbet eller ej. jag tror de kommer gå toppen!


men idag ska jag först jobba på de andra jobbet. :) BYE

stövlar


Jag skulle inte tacka nej till dessa, men självklar ska dom vara slut i min storlek. typiskt!


löken

Att jag hatar lök är det nog inte många i min familj eller av mina vänner som kunnat missa. jag har många gånger tänkt att vad mycket lättare de skulle bli om jag inte tålde lök då alla, trotts mitt hat mot denna grönsak?, ändå tog i den i diverse maträtter. men de smakar ju inget utan lök! är något jag hört från alla runtomkring mig.

men så kom glutenintolleransen till lilla camilla som i hela sitt liv fått leve med en dum och eländig mage, förvånad? nej inte ett dugg. det går att leva med men jag nästan skäms varje gång jag är tvungen att dubbel checka på olika saker på restauranger och hos andra. Men jag måste ju, det är så jag får tänka.

men iallafall till saken, LÖK. ja jag aldrig tyckt om lök men ändå alltid fått leva med den för det är ju nästan  standard i många maträtter! jag som önskat att jag inte tålde lök önskar nu att jag kunde ta tillbaka de jag många dagar sagt och tänkt. allt blev bara så mycket jobbigar när ibsen kom på besök till min mage också, och lök blev ett big NO. självklart kan jag äta de, men magen krampar och har sig och de orkar jag inte leva med!!!!! men jag måste. lök är äckligt, men de finns i allt, typ. de går inte att undvika och jag orkar inte vara så omständig.


--------- sorry för en opepp camilla.

höst=inspiration

jag vill ut och ta fin fina höst bilder ... med mysiga halsdukar och fina lööööv!

-

jag har ont i magen på två punkter, de skrämmer mig lite, för de gör faktist ganska ont!

jag vill inte ........

Bildmys;

















det är inte mer än rätt för mig att vara en otroligt stolt kusin och gudmor till dessa två underbaringar! <3

MAMMI

MIN ÄLSKADE MAMMI FYLLER ÅR IDAG :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS!





jag älskar dig mamma, du betyder så otroligt mycket för mig.


trött

jag är i dag en sliten och trött flicka efter en hård arbetsveckan, men min arbetsvecka är inte slut. 10 tim arbete i morgon också! men jag klagar inte. :) jag är dock inte van än och blir rätt sliten och trött av lite sömn och mycket barn, men de blir nog bättre snart.

så idag ska jag bara ta de lungt precis hela dagen, skulle kanske kunna trycka in en liten promenad på sin höjd, men det är max. kvällen ska jag spendera i soffan med mina sjöfrukter jag fick av mammi i måndags, ja jag har sparat mig hela veckan!! och jag håller tummarna för att idol är ikväll? har jag fel? jag missar alla idol program och få kolla på datorn istället, de stör mig. så nu ikväll när jag är helt ledig hoppas jag att ett program är. de kan vell iallafall spela ett för min skull?! om de ändå va så bra.

nåja, jag tror en förkylning är påväg eller jag vet inte. jag nyser och har mig! och huvet känns tungt, jag hinner inte blir sjuk och säkskillt inte denna helg!!!

BYE

korvstroganoff

tisdaaag och regnet faller från himlen, tråkigt. jag har jobbat i 7 timmar, sen 7 faktist och utan mat. jag va superhungrig när jag kom hem, men jag kom hem till supeeer god korvstroganoff. ^^ ja jag hade sparat mig. :D

nununu: veronica maggio, jag tror jag är lite förälskad. känns helt okej faktist :)


en bild från i helgen, mammas rödvin. blääääckligt! jag fick agera fotograf istället.


sötgott

en otroligt otroligt söt snorunge .. ^^




och jag har en mycket snäll mamma, dock en vecka för sen med körkortschokladen ..



match

Matchen igår vann vi, me oj så dåligt vi spelade!! behövs mycket bättre spel idag om vi inte ska bli totalt överkörda. nåja.

gårkvällen spenderade jag hos alexander med fina människor och en bra film och en mycket mycket söt liten hund :) jag vill också ha en lite pudel.

inspirationen är bortblåst. kommer troligtvis upp en bild på en dundersöt lite flicka sen. :) bye.

converse

Hur snygga är inte dessa?!!

http://images.bubbleroom.se/data/blog/amandab-248.jpg


Jossan och rarra, dessa finns bara i usa köp dom till mig om ni hittar dom ^^ hahah.

fotbolll

Filmen igår va riktigt bra, tyckor nog dock att män som hatat kvinnor va lite bättre! men den är defenetivt sevärd, nästan ett måste.

Idag är det match på bällstaberg som gäller, sista för alltid, känns lite sorgligt faktisr. men vi ska ge gärnet :) sen ikväll blir de nog en lugn kväll då ännu en match står på schemat i morgon.



bio

Ikväll blir de bio, igen. :) denna gången blir det flickan som lekte med elden och jag har stora förväntningar på den.


svininfluensan

varja dag möts man av svininfluensan. om det inte är reklam i tunnelbanan så är det på folks bloggar man mötter de! men är det inte lite överdrivet? eller är den influensan så sjuk farlig? ska man vaccineras? mycket frågor. men jag tror personligen att det är lite överdrivet.
min körskollärare berättade för mig om en vän till honom; han hade åkt tunnelbana och råkade nysa och de fick han ångra. folk blev irriterade och sa ifån och skällde på honom, är inte de lite väl? bara för att man nyser behöver man ju inte vara sjuk. sen berättade han att en elev ville att han skulle sprita ratten, men de gjorde han inte! han resonerade rätt smart, han sitter ju i bilen jämt, då är ju han den största smittbäraren och vad skulle han själv göra för att inte sprida vidare smittan. aja, sjukt är det iallafall!!

från en sak till en annan, idag har jag varit på arbetsintervju. (ibland glider man in på ett bananskal!) jag hade nämlgen inte ens sökt de här jobbet men jag hade turen på min sida och råkade ringa just den som höll i intervjuerna idag och hon bad mig komma. :) kul. och jag tycker att de gick bra! tror dock de flesta där hade mer erfarenhet än mig då de flesta va 25+. aja men jag håller tummarna :)

nu ska jag kolla lite tv, kanske en film! ha de bra.

rosa

Det här är bara såå bra;


 

Det är inte mer än rätt! Rätt som det är är det någon i din närhet som drabbas. Det drabbar inte bara andra, tro mig jag vet.

 

det är inte många pengar man behöver lägga ut för att tillsammans rädda liv!

bio

nu är äntligen körkortet fixat och klart :D idag åkte jag helt i min ensamhet till täby. haha! men vilken frihet man har nu :) riktigt skönt.

annars idag har jag sökt jobb och jag känner vekligen att de lönar sig att visa upp sig och åka runt till olika förskolor istället för att mejla, kul! och redan i morgon ska jag på en arbetsintervju, gruppintervju tydligen. lite läskigt :) men de ska bli kul! så håll tummarna. de andra förskolorna lät väldigt positiva och de lät som att de kommer bli endel jobb i höst. jag hoppas verkligen på de :)

jag tycker så synd om min kära vän sandra, som var tvungen att åka in till akuten igår pga sitt knä /: hon blev kvar där över natten men nu vet jag inte hur de är. ska ta och ringa hennes mamma nu hade jag tänkt. stackarn! <3

nu måsta jag äta nått, då jag inte ätit något annat än frukost idag! ikväll blir de bio i kista :) och jag kör :D

äntligen

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D
FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D
FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D
FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D
FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D

knokk

jag äger redan två av dessa klockor men jag vill ha flera .... dem är så snygga!!



knokkrent 1020 - Rosa  knokkrent 1020 - vit


ska man kanske klicka hem två till?!

nit

jag gillaré;


nyfiken

jag undrar vad min kära pojkvän har i hemlighet för mig ...



nyckelringen fick jag i fredags, nästa present kommer i veckan. jag är nyfiken ^^

verum

nu är det frukost som gäller. och nu förtiden är det verum fil som ligger i min frukostskål, allt för att göra magen glad. men jag tvivlar på att det hjälpar! vad hjälper igentligen, inte ett skit skulle jag tro.
aja, ur mina högtalare spelas finsång av veronica maggio, 17 år. den får mig att tänka på sommaren och de känns sjuk bra.

idag gäller de för mig att åka runt till lite olika förskolor för att dela ut cv och sen blir de endel bilkörning i och till norrtäjle med mamma. :)

nu ska jag fortsätta med ätandet av min frukost. ha en bra dag :)

trosa

gårdagens nervösa moment gick toppen .. :D så nu gäller de att jobba vidare på de här! riktigt riktigt hårt. nu jäklar.

dock får jag lov att lägga de åt sidan idag då jag ska befinna mig i trosa vid 3 och sen hemma i vallentuna vid 6 igen. blir en stressig dag men troligtvis väldigt trevlig :) i trosa är det middag med Niklas släkt som gäller. dock bara i 1,5 timme för sen måste vi styra bilden hemåt igen för att sen inta gullbron och sjörövar fest. haha! Niklas och hans vänner går in helhjärtat och dom är såå snygga. jag kör dock på en lite slappare stil, tyvärr, jag gillar att klä ut mig men jag har velat fram och tillbaka om jag verkligen ska gå på festen eller ej men nu slutar de nog med att jag går ändå. ett tag iallafall. har match i morgon så det är se som spelar in lite sådära! menmen :)


nu ska jag fixa lite frukost. ha en toppen bra dag :)

-

just nu är jag en mycket nervös flicka ....



snälla ni, håll tummarna :)

frukost

solen skiner utanför trotts att vi redan är inne i september månad (: de känns ju underbart. idag ska jag bege mig mot norrtälje för ännu en dubblelektion på trafikskolan. hoppas de går bra!!

nu sitter jag och öter frukost, likadan varje dag. konstigt att man inte tröttnar faktist! men grejen är den att jag egentligen skulle kunnat gå upp vid 11 idag, men självklart vaknar jag vid 9 och är hur pigg som hellst. konstigt.

nej nu ska jag njuta av min frukost istället :) ha e bra dag.

maage

jag ska strax börja röra mig ner mot centrum för att ta tåget till jobbet. idag blir de dock bara 4 timmars jobb, i morgon också. men jag klagar inte, så länge jag får några timmar blir jag glad :)

matchen igår gick inge vidare, vi förlorade med 3-1 och jag kunde näste inte spela alls. min mage värkte (som den hade gjort sen i fredags), pga av min dumma ibs. så jag kunde spela 15 min i sträck högst, för sen blev smärtorna för mycket. USCH!! jag orkar inte me de här ..... särskillt inte när det gör så jäkla ont så de ska förstöra min vardag!
aja, det finns inte så mycket att göra åt de. bara "lära" sig leva med det, och det är ju rätttt kul!!!

nej nu ska jag inte vara negativ, det är måndag och en helt ny vecka har vi framför oss. :) dagarna denna vecka är helt fullbokade och de känns mer än toppen. tre dagar ska jag spendera i norrtälje och två på dagiset.  och resten av timmarna ska jag lägga på teoriplugg och övningskörning, nu jäklar ska jag träna!! ^^

ha e bra dag .. :) BYE

finadu

Jag har en mycket vacker vän ...


jobb

har pluggat ihjäl mig nu på körkortsteorin ... och de känns faktist helt okej! jag ska se till att ha mitt körkort om två veckor nu!!!!! men jag vill inte hoppas på förmycket heller. jag är lite virrig och ouppmärksam, inte bra alls. men de hinner jag förhoppningsvis ändra på.

jobb har jag fått också :D eller lite iallafall. 4 dagars jobb förra veckan och nu i veckan ska jag jobba två dagar! och om jag trivs. massa små söta busungar får jag omringas av :) riktigt riktigt kul.
idag är det match på ip som gäller, mot skå. sen blir det en lugn kväll troligtvis :)

måste ju skänka en tanke åt mig bästaste bästaste vän som sorgligt nog ligger hemma med benet i bandage och med kryckorna i högsta hugg. jag tänker på dig :) <3 du kommer klara de galant.


Nu ska jag börja fundera på vad jag ska laga för lunch. BYE


..

träning om 30 min och motivationen är lika med NOLL!! kul .......... jag ska pallra mig upp ändå.

körkortet går bara skit känns de som!!! usch. men syster är duktig och klarade de idag. jag är stolt :) jag trodde inte de om henne. GRATTIS!









BLÄÄÄ..........

RSS 2.0