Varför kan inte jag!














avundsjuka

halsont

tror att halsont börjar smyga sig på, är man förvånad?!

-

om man kunde styra över sina känslor vore allting så mycket lättare ....

man skulle slippa såra någon som står en så varmt om hjärtat!




förlåt






hem

och så var det dags för hemgång ...


men mycket väntar där hemma också!

Volbeat - Maybellene I Hofteholder

Saturday I love you like gold
Not like the Monday, you pass like a ghost
The fire killed you like a motherless child
I saw you last Sunday at Barbara Hotel...
Oh oh oh oh oh- oh babe I'm so sorry, I know where to go...


 

den är fin ^^

Last day

Vi är kvar här uppe i hamra och myser just nu lite i sängen ... :) Idag blir det troligtvis städning för min och therese del då vi på detta sätt tänkte vissa detta som ett tack för att vi fick komma upp. ^^

Kvällen igår va riktigt trevlig trots att vi enbart va kvar här på annexet. Men ikväll blir det våran sista kväll här vilket känns lite tråkigt då vallentuna inte känns så lockande. men självklart saknar man alla fina människor hemma ^^

Idag strejkar min mage .... den tål inte vissa saker alltså! :P irriterande.


BYE




ett s.k gästinlägg

det är dags nu.

jag är fritt fallande, men malin går och hämtar mig.
och jag är massa gladare.

men nu sitter vi på annexet och dricker en sjunolla.(camilla med)

vi försöker dricka någon under bordet men det går inte, han är nog inte så törstig.

respekt. fötter.

och vi är riktigt snygga, speciellt tillsammans.






¨


annexet

Första kvällen är nu avklarad, och det var helt klart godkännt. Dock lite äckligt då det luktar skunk här inne.
Det är super trevligt, och jag och min käre vän Therese delar på en 90 madrass, super mysigt! ;) hha
igår blev det "fest" på annexet, vi drack gott och hade det trevligt. ikväll blir det nog mer "röj" då Kristian kommer upp, och den bästa "fest" dagen är tydligen söndag, så vi får hoppas på det bästa.. vi ska snart slå på lejonkungen för att ta det lite lugnt inna vi går igång :)



bye bye


Spagetti och köttfärssås

Har precis avnjutit en super god middag i min ensamhet .. idag blev det köttfärssås och spagetti :) så gott! Är en riktigt pasta älskare vilket gjorde det jäkligt jobbigt i Italinen, där vi va i höstas, med tanke på att de inte direkt har glutenfri pasta på restaurangerna där! :P Så jag blev typ irriterad varje kväll, haha! Men sånt man får stå ut med.
Riktigt tur att det idag finns glutenfri pasta, för några år sen eller kanske många, så fanns inte de typ .. hemskt :P haha.

Jag längtar tills på lördaaag .. det ska bli så skönt och kul att komma bort några dagar :) Trots 18 timmar på bussen känns det som en resa jag verkligen ser framemot. Det är kul när sånt här kommer lite plötsligt lixom! :) vilket den här resan gjorde.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och fann den här ..


Ibland får jag för mig att jag vill bli brunett igen .. men jag vet att vad jag än gör ångrar jag mig ^^ dumma mej.

UF-mässan

Min data är segas i världen så man får kruuuuupp. Riktigt irriterande! aja ...

Idag har vi planerat det sista inför UF-mässan som äger rum i morgon och på fredag (: känns kul och spännande. Hoppas verkligen på att vi får lite sålt :) Annars idag har jag hunnit med en snabb tripp till stinsen för att byta en skjorta jag köpt till niklas i födelsedags present, han fyller år om en vecka men jag va tvungen att ge den nu då jag inte visste om storleken passade vilket den inte heller gjorde .. :P så de va tur!

Nu ska jag bara ta de lungt fram tills träningen ikväll, måste även planera vad jag ska ha med mig för mat de kommande dagarna, kommer behöva ta med egen mat i morgon, på fredag och på lördag då jag och therese åker till Hamra :) Så det är endel att planera känner jag ..

Ha en bra dag (:

Väsby

Ännu en ledig dag ^^ eller egentligen inte helt ledig med eget arbete förvandlade vi till en ledig dag då vi lyckades göra allt som behövdes igår, riktigt skönt.
Nu är therese påväg hit och vi ska tillsammans avnjuta en mysig frukost och sen styra våra vägar till Väsby centrum för att inhandla en present till Niklas, som blir 21 år den 25 februari ^^
Senare ikväll sen blir det gym och efter det raka vägen ner till gymnasiet för något möte med fotbollen :) En fullbokad dag helt enkelt.

Dagen igår va också rätt fullbokad, skola från 8.20 till 15.20 och från 16 stod jobb på schemat i 5 tim, skönt att den längsta skoldagen är över iallafall (:

Ajuste, vi beställde några flera armband igår, två andra modeller, som har ett silverpeace mäske :) Jag läängtar tills på fredag då mässan är i full gång. :)

Nu kommer nog therese alldeles strax, ha en bra dag :)

Fredagen den 13

Äntligen fredag igen och en hel helg framför oss (:

Idag är det ju fredagen den 13 :O lite små läskigt. Jag sov verkligen skit dåligt i natt. Olika drömar bara löste av varandra /: kan de bero på att det är just fredagen den 13?! läskigt.
Trots dålig sömn är jag rätt pigg och dagen bjöd ju på en lång sovmorgon, för idag ska vi iväg och inhandla material till våran monter på UF mässan .. :)

Helgen bjuder enbart på fotboll ^^ och så kanske lite alla hjärtans dags mys där imellan om det hinns med, annars är det fotboll lördag och söndag som gäller :)

Nu ska jag snart bege mig till josefine för att sen traska ner till centrum för att möta upp de andra flickorna. :) Ha en bra helg!

fjällen

Onsdah idag, vilket innebär Torsdag i morgon och snart helg ^^ Idag har jag varit i skolan och jobbat, typ de.

ETT STORT PLUS är att jag och två vänner har bokat en bussresa till fjällen om 1 vecka och 3 dagar :D om jag är glad. ska bli skönt att komma uoo dit och bara njuta av snön.

-

Dagens ..
Dagens humör:
Nöjd
Dagens borde:  Träna kanske?
Dagens frisyr:  Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans, linne och en kofta = simpelt.
Dagens planer:  Bodypump och Niklas
Dagens materiella vill ha: En resa med Therese till norrland. :D
Dagens längtan: Värme
Dagens fundering: Har funderat klart för några veckor framöver. tomt.
Dagens beroende:  Tuggummi, som alla andra dagar
Dagens tråkigaste: Vädret och att pengar ska sätta stopp för trevliga saker.
Dagens tidning: -

10 februari

Tisdag idag och skolan har enbart innehållt en ynka lektion som va helt värdelös då läraren i detta ämna inte ens kan eller förstår svenska /: rääätt kul för en tjej som mig som suger på engelska. :P okej, ha snackar vell inte direkt engelska men han är svår att förstå. aja (:
Vi har även satt upp lite marknadsföring i skolan om våra armband som vi ska sälja :) som förövrigt ser ut såhär ..


Så det är bara att säga till ifall ni vill köpa :)

Ikväll är det bodypump som gäller :D oj vilket träningsvärk jag kommer ha i morgon. haha!


-

Varför kan inte allt jämt kännas hundraprocentigt ?

skärp


Jag köpte ett så snyggt skärp ifrån MQ igår, men det är lite för stort och det är så irriterande för det är verkligen skit snyggt! Jag vill ha de men för att det ska passa, det ska blixom sitta typ under tuttarna, så måste jag gå och spänna ut magen och det känns värdelöst :P Men jag vill sååå gärna ha det.
Skärpet på kortet är inte de jag köpt men väldigt likt .. Fast mitt är svart med guldiga nitar! Ååh, det är så snyggt. Irriterande. bara att tjocka på sig lite alltså. Nejmen det får åka tillbaka till affären igen helt enkelt /:

Värme?

Trotts en relativt sen hemgång igår, runt 5 sådär, så sitter jag här pigg och glad kl 11. ^^ Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Hel konstigt! Men det kändes så meningslös att bara ligga kvar i sängen och försöka sova när jag ändå inte somnar. aja.
Kvällen igår va riktigt trevlig och vi stötte på mycket snällt folk vilket alltid är kul! :)

Idag ska jag troligtvis bara ta det lungt förutom ikväll då fotbollen kallar vilket känns ganska skönt så man såhär dagen efter känner sig typ 10 kg tyngre :P Usch, det är verkligen nackdelen med det hela. menmen!

När jag nu kollar ut genom fönstret, i det gråa och äckliga vädret, får jag ett sånt otroligt sug efter en moppesommaren och konformationen, jag saknar det sååå mycket! Den sommaren är troligtvis den bästa sommaren jag någonsin kommer att få uppleva och de gör mig lite ledsen .. Jag vill ha just det och den känslan igen men det känns omöjligt! Och nu blir jag så hilma irriterade då alla bilder från den sommaren, -05, är på min andra dator /: jag ville sitta och kolla på alla bilder och få tillbaka den där känslan jag hade då.

aja,  ha en bra söndag (:

Helg

Nu är det äntligen fredag igen ... :) sååå skönt med helg! Och jag har inte nått inbokat i helgen, allstå inget jobb eller så riktigt skönt. Så ikväll ska jag fråga mamma ifall hon har lust att gå på bio med mig (: annars åker jag nog hem till Sandra och myser lite där. Dagen i morgon ska jag spendera i Täby med den andra sandra och på kvällen bär det av mot Lucas för lite krök .. :) Blir nog trevligt.

Det har varit riktigt skönt den här veckan för jag har kännt mig saå ovanligt pigg, trotts att typ alla runt omkring mig är sjuka. Jag tror att jag är immun ^^

Nu ska vi snart ha veckan sista lektion som ska innehålla en Debatt, alltid lika spännande att se alla riktigt sura och irriterade, de brukar ju sluta med att några alltid är ovänner. ^^ men det är kul!

Ha en bra helg (: Bye.

Rastlös

Trotts ett träningspass på gymmet i dryga 1 ½ tim är jag rastlös. Vad är det för fel?! :P
jag vill ut och åka pulka kom jag på nu ^^

Lilja for ever

Jag känner att jag är lite dålig på att uppdatera här, menmen :P de kommer lite då och då. det blir ju lixom mera intressant och mera spänning då!
Just nu sitter ju therese påväg upp till fjällen till sin syster och jag ångrar hårt att jag inte följde med!! Menmen, de kommer flera chanser. Du får helt enkelt festa lite för mig med ^^
 
Idag i skolan kollade vi på lilja-for ever, USCH säger jag bara /: så hilma hemsk. Jag satt med en klump i magen hela filmen i genom och vill bara döda alla äckliga gubbar som håller på med sånt, va är det för fel på vissa människor?! eller killar och deras sexluster. Nej usch, sånna ska man skära kuken av :P

Och nu är alla 40 armband påväg hem till mig också som vi ska sälja som UF :D åhh va jag längtar tills nästa vecka så vi ska smycka våra monter och sånt inför UF-mässan i älvsjö. :)
Nu ska jag nog sätta mig vid tvn men min underbara mamma (: som förövrigt är värd att nämna här då hon är heelt underbar ^^ Älskade mamma ..
BYE

armband

Nu är äntligen UF företaget löst :D vi ska sälja små fina armband som nu redan är påväg hem till oss, nu äntligen ser jag fram emot nästa vecka då vi har UF hela veckan.

Sool

Jag funderar skarpt på att dra mig ner mot centrum för att lägga mig i ett varm solarium. Jag vill inte vara blek och ful som jag är nu, jag vill vara brun och solblekt hår! tyvärr fixar ju inte solariumet det sistnämnda men lite färg på min vita hud ger de ju. Jag måste ändå ner till centrum för att skicka iväg ett par jeans som jag sålt på tradera så då kan jag lika gärna slinka in på solariet. :) får nog bli så.
Då inte plånboken tillåter en varm utlandsresa så får man helt enkelt fixa de på egen hand.

Bye.

Ledighet

Idag är jag ledig eftersom att vi egentligen har friluftsdag (: Jag ska idag vara lite huslig, ska städa lite och baka bröd. Så att jag ikväll kan njuta av nybakat bröd :) mums.
Nu ska jag snart fixa iordning lite frukost .. är jätte sugen på keso, hallon och banan men vi har inge keso!! :P riktigt synd, får nog nöja mig med min vanliga frukost, fil, nötter och muslie (eller hur de nu stavas).

Jag tror att veckan vi har framför oss kommer bli jobbig i skolan, känns ju sådär alltså /: men det är bara att bita i de sura äpplet för snart står vi där och sjunger " FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN " de känns grymt bra.
Tidigare år har de ju känns så långt borta, men i år är de våran tur! Ganska läskigt måste jag erkänna. Vad ska man göra efter lixom? de blir nog bra de där :)

Nu ska jag fixa min frukost. Bye!

Kladdkaka

Ikväll ska jag mysa framför tvn med kladdkaka och bara njuta av livet ..



Och att vi faktist är lediga i morgon .. ^^

Gym

Trotts en lång dag igår ville inte mitt huvud sova, men kroppen bara skrek efter sömn då den rent ut sagt bultade där framåt kvällen typ! usch, de va jobbigt. Men de tog ett bra tag innan jag somande och i morse lyckades jag vakna tidigt efter inte allt för många timmars sömn. knasigt! I veckorna bara skriker hela kroppen efter sömn trotts att jag ofta sover typ 9 tim men på helgen när jag kan sova vaknar jag pigg som en jag vet inte vad redan efter typ 8-7 timmars sömn, helt puckat.

Har faktist varit på gymmet idag och fragit lite i maskinerna, kanske inte va de bästa att göra idag då min kropp typ va helt död, men vad gör man inte för beach 09?! haha. nejmen fick ta de lungt med lätta vikter idag istället.
(lixom inte köra med de där 100 kg vikterna som jag brukar) :P

Nu ska jag ta en låång och skön dusch, fast jag egentligen vill bada ... Men mamma och pappa envisades med att ta bort vårat badkar för kanske sisådär 4 år sen och jag saknar det än!!! Så det är typ a och o när jag flyttar hemifrån ^^
aja, nu några år framöver får jag nöja mig med min kära dusch istället, fungerar ju helt ok de me lixom. BYE!

Fotboll

Sitter här och känner mig inte ett dugg trött, vill inte sova!! :P Mina ben bara vääärker, som bara den alltså. Usch, jätte jobbigt. Vi har ju spelat fotbollsturnering, som vi förövritg kom 3a i ^^ men nu pallar inte mian ben mera, Mina vader är cp och klara typ inte av hår underlag, aja jag får kräva lita massage från någn snäll person i min närhet ^^

Så dagen har endast innehållt fotboll, från morgon till kväll ... bortsett från en liten visit hos Viktor och film nu på kvällskvisten vilket va trevligt .. :)

Nej nu ska jag kanske krypa ner i sängen ändå, här finns det inte direkt så mycket att hämta ...
Bye.


Vad ska man egentligen gör när de känns som att någonting hindrar än!?

RSS 2.0