...

pga cp mobiler så blir det ingen barnpassning idag tyvärr. hade behövt de pengarna! menmen, så nu sitter jag här utan att ha någonting alls att göra ... tråkigt! :P
I morgon åker min syster hem igen så då blir det tomt i huset, inte gör att hon varit hemma allt för mycket nu när hon varit i stockholm. men Vallentuna är tydligen inte henner grej. hahaha (: jag förstår henna faktist!

nej nu vet jag inte vad jag ska göra faktist, vad tråkigt det blev nu! aja, byee ^^

vinnarna

image51

Jag tycker att såå rätt par vann Let´s Dance ... :)

Lördag

Gud va det känns som söndag idag. Det går inte mer än några minuter så tror jag att det är söndag igen, efter att ha tänkt att det faktist är lördag (: hahah. ajja! Glad är jag för det. Dagen idag bjuder på barnpassning i 5 hela timmar .. :P Sen bär det av ut till skogen för lite party. blir nog super trevligt.

En grej som stör mig väldigt mycket är att jag inte längre kan sova på morgonen, jag går hela tiden upp vid typ halv 10-10 och i veckan så vaknade jag vid kvart i 9 och kunde inte somna om!! :P hel knäpp. kanske bara positivt tycker vissa, men det som är tråkigt är att N kan sova precis hur länge som hellst, så jag får lixom sitta och vänta på att han ska vakna i typ 2 timmar, inte allt för roligt!

Jag satt nyss och kollade på gammla bilder, på mitt ljusa slingade hår och min bruna kropp ifrån i sommras, åhh vad jag saknar det !!! jag vill nog ha mitt gamla hår tillbaka.. ^^ men nu känns det lite läskigt! jag får vänta tills i sommar när mitt hår har blekts lite. Och om jag kollar på bilder ifrån sommaren 2006 är mitt hår typ as långt!!! åhh, jag saknar det. att man alltid ska ångra sig när man kollar såhär i efterhand! aja, det är bara hår och det växer ut igen .....

Här får ni en somrig bild på mig och niklas .. ^^


image50

Äntligen fredag?

Idag vet jag inte riktigt om man kan säga "Äntligen Fredag" i och med att det innebär att lovet går mot sitt slut och jag måste sätta mig tillbaka i skolbänken, och den komande skolveckan innehåller mycket jobbiga saker. Nationella i Matte B tex ... aja, det går som det går helt enkelt!! orkar inte grubbla över det nu .. :)

Aja, jag får säga "Äntligen Fredag" ändå, eftersom att helgen kommer att bjuda på mycket trevligt och roliga stunder tillsammans med mina vänner och min familj ^^ Sen så är det ju att plus i kanten att N är ledig ifrån jobbet också .. :) så jaa, jag kan nog kanske säga så idag ändå! Vi närmar ju oss dessutom sommaren mer och mer för varje dag som går och att tiden går så otroligt fort är bara bra då. Nu är det också mindre än 1 månad kvar tills jag blir 18 :D ska bli riktigt kul. Den 26 april smäller det ... heheh!

Idag på dagen ska jag in till stan med mamma för att fixa pass till mig eftersom att det va knäppt sist jag skulle göra det, sen ikväll ska jag på resturang, Lebanon, med familjen eftersom att min syster åker upp till Haparanda nu på söndag igen ... blir nog super gott och trevligt! :)

Ha en bra Fredag .. bye :)


vår

Vädret idag har varit så hilma skönt (: så jag och min syster tog en lång promenad ner till vattnet och runt lite där, super skönt i solen :) Sedan gick jag ner till centrum för att mötta upp therese som kom ifrån brottby ..
Vi gick och tog en fika, och therese köpte lite typ till en jacka som hon ska sy till mig ^^ Sedan köpte vi massor med frukt och gjorde en super god och stor fruktsallad. :D som vi myste framför topmodell med ..

Ikväll ska jag vara med N, en annan sak va egentligen planerat men tråkigt nog blev det inte av! Hade varit kul faktist ..

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med middan .. bye

Jessica Alba

image49

Nu kom jag på filmen Honey med Jessica Alba, den är så bra! Och Jessica är så snygg och lilla killen med affrot är så hilma söt. :) åh den ska jag fråga om N vill se ikväll ^^

stan

Gud så fort lovet går, idag är det redan Torsdag och mer än halva lovet har passerat. Igår ägnade jag dagen åt shopping i stan med Therese och Rarra. Jag kom hem med ett par skor från skopunkten, vi va smarta och tog ett par skor var och delade på summan :D, jag köpte även en svart satinjacka med massor med blommor på ^^ riktigt somrig och fin. De andra flickorna fick också med sig ett och annat hem. Efter satn följde Therese med mig hem, vi lagade lite middag och sen hade jag Fotbollsmatch, therese fick bli publik :P hoppas du inte frös ihjäl? ^^

Idag vaknade jag super tidigt av mig själv, knäppt. Fast iförsej så somnade jag rätt tidigt :) menmen. Idag skulle jag egentliogen träffat SandraF eftersom det va ett bra tag sen vi sågs, men det kom någonting i mellan som hon behövde fixa så vi får helt enkelt ta det en annan dag. Så nu har jag en helt ledig dag framför mig .. hur ska jag spendera denna på bästa sätt?! hahah, jag kommer bli så uttråkad. Jag får gå upp till gymmet kanske och göra någonting vettigt iallafall. :P

aja, nu ska jag göra lite frukost :) bye.

helgen

Lite söta bilder från i helgen











Våffeldagen

Idag blev jag väckt vid 10 för att min syster och jag hade bestämt att vi skulle göra våfflor till frukost ^^ det är ju trotts allt våffeldagen idag, tror jag?! :P det är folk som har sagt det iallafall. det va super gott och en mycket bra start på dagen. Sedan gick vi ut och tog en promenad på ungefär 45 min, det va skönt :)

Ikväll blir det middag med några flickor eftersom sandra ska åka till Italien i morgon och hon kommer sakna oss sååå mycket om hon inte får träffa oss ikväll :P hahah. troligt! Så det blir nog en mysig kväll.

Nu frågade sandra om jag ville gymma, och inte kan man ju vara en bangare! Byye (:

-

Kom precis hem ifrån mina kära kusiner där vi har bytt lite påskägg och fikat lite gott ^^ tyvärr fick jag ett påskägg jag inte får äta någonting ur men inte är jag ledsen för det då jag har 1 fullt påskägg här hemma, jag kommer bli tjock :P hahah. Nejrå, men konstigt nog har jag kunnat hålla mig från träning hela helgen och bara stoppat i mig godis och gosaker. Men som tur är har jag fys om 1 timme, så det känns skönt :) hahah.

Kvällen igår spenderades hemma hos Maria i lindholmen, det va mycket trevligt :) Vi hade planerat att äta middag några tjejer tillsammans, tillsist vart det bara jag Maria och therese som åt tillsammans, haha! men tur va de, då maten blev lite misslyckad och vi lyckades rökfylla hela marias kök. hahah (: Men tillsist blev maten klar och vi blev mätta.
Kvällen gick som vanligt väldigt fort men jag hade det mycket trevligt :)

Nu måste jag äta en banan så att jag får lite energi känner jag, det funkar inte att fysa på godis ^^ haha. eller vi får vell se, det går nog bra då det i princip är det ändå jag ätit idag. gott :D
hejdå.

påskhelgen

Kvällen i går och i fredags vart mycket lyckade och trevliga. I fredags så begav vi oss ut till maria i lindholmen, vi gjorde egentligen ingenting speciellt men det va mysigt. :) Igår så va det ju påskafton, vilket innebar påskägg och påskmat och släktmiddag .. det va´trevligt och jag fick mycket gott godis som jag nu kan tjocka till mig med ^^ heheh. Sen på kvällen åkte jag maria och therese in till stan för att ta en fika, tyvärr fann vi kanske inte det bästa cafet med roligt hade vi. Kvällen bjöd på mycket skratt!
Idag på dagen måste jag till Täby, om det är öppet?, och köpa strumpbyxor. Ikväll ska nämligen några flickor äta middag hemma hos Maria och sen har vi bjudit dit lite annat folk, det kommer nog bli super mysigt ^^ hehe.

Just nu är jag hos N, jag varknade för ungeför 40 min sen men N ligger kvar och sover och det är dödsdömt att väka honom innan 12, enligt honom själv! personligen tycker jag att man sover bort hela dagen då, värdelöst :P så jag får helt enkelt spendera den komande timmen framför datorn. :P

Ha en bra söndag (: bye

blääää

av någon konstig anledning känner jag mig sjukt godissugen men kan inte gör något åt det!!! vi har ganska mycket godis hemma pga av påsken óch så har N fått ett fullproppat påskägg av mig, men jag får inte äta någonting av det som vi har hemma pga av att det är gluten i eller i de andra som de ligger ibland!!!! jag börjar bli så sjukt trött på det här nu. att jämt behöva titta på innehållsförteckningen för att se vad som är i och se om jag tål det och jämt behöva säga nej när någon bjuder på något ... jag vill inte det längre!! plus att jag typ inte tycker om något heller, det gör ju inte saken bättre. nej nu är jag irriterad! så himla onödigt att gluten ens ska få finas!! jag hatar det.

hejdå.

lov

Ja så har vi nu ett skönt lov framför oss ^^ det ska bli såå skönt. och vad händer på lovet då? Jo nu i helgen blir det ju släktmiddag och påskägg och sånt mysigt. Men först i morgon, fredag, ska jag iväg och byta mina fotbollsskor som jag känner är för stora sen på kvällen blir det mys med flickorna troligtvis eftersom att jossan, den jäveln, åker till Egypten på söndag :P nejrå jag unnar henne det ^^

I veckan ska jag försöka spendera lite tid med min syster som är på besök, men det är inte det lättaste då hon är väldigt uppbokad. :P aja. det blir nog bra!

I morse när jag vaknade hade jag en jobbig dag framför mig, men det slutade bra tillslut då skoldagen avslutades hela 1 ½ timme tidigare än väntat + att lektionerna vi hade va väldigt chill. så det vart skönt :) under dagen hann vi ta en tripp på visinge för att köpa godis till påskägg, heheh ..
Sen nu har jag precis ätit efter ett hår gympass. (: riktigt skönt, hoppas på träningsverk i morgon, men av någon anledning har jag svårt att få det ibland. snark! det är så skönt ju :P hahah ..

aja, nu ska jag kolla vidare lite! ha en bra skärtorsdag :)
Förresten, har ni sätt några påskkärringar? det börjar typ dö ut :O När jag va liten gick ju alla påskkärring i flera timmar, minst. det va ju svin kul tyckte man då. värsta höjdpunkten. Men fick ju massor med godis ju :) sen efter lekte vi alltid att vi flög till blåkulla ^^ hahah ..
nåväl, hejdå :D

frågan

undra om vi duger? skulle inte tro det  ....

påskkort

Nu har jag avklarat dagens jobb, eller snarare veckans jobb. Om man kan kalla passa barn ett jobb :P Det gick bra och jag fick min vilja igenom att rita påskkort :D haha ..

Jag fick en glad överaskning när jag kom hem, min syster kommer hem ikväll i stället :D det ska bli sååå kul att träffa henne igen, sist va i julas! :)

nej nu ska jag gå. bye (:

vårjackan

Nu har äntligen min vårjacka från hm kommit (: Jag vet att säkert varanan människa där ute går runt med en sådan, fast jag tyckte den va fin ändå ^^ Det fick bli en svart för min del ...
 
image39
Men det känns ju sådär måttligt kul att ha fått hem sin vårjacka och inte kunna använda den, då marken i morse var täckt med snö!!! jag hatar sveriges väder ibland, nu vill vi ha vår med tunna kläder och snygga solbriller. ;)

Kom hem från skolan för ca 10 min, en hel lång dag. Fast en bra sådan då det bjöds på pannkakor till lunch :D och jag kände att matte provet nog gick väldigt bra. så jag är glad :) Nu om ca 10 min ska jag iväg och vara barnvakt i några timmar, jag ska föreslå att vi ska måla påskkort. haha (: känner att jag behöver lite påskkänslor i mig ;) Efter jag har suttit barnvakt har jag en helt ledig kväll framför mig. (: ska bli så skönt. Jag hoppas att jag får spendera den med N?! men han har tendensen att vara fullbokad mitt i veckorna.

Ha en bra dag (: bye.

nu är det inte långt kvar

Nu är det måndag igen och man har en hel vecka framför sig. (: Idag känns det ganska bra att ha en vecka framför sig då den bjuder på många roliga saker så som min systers hemkomst ifrån haparanda :D, påsk = släktträff och framförallt, när denna veckan är slut har jag en hel veckas ledighet framför mig. :) känns bara så bra!
När vi börjar igen efter påsklovet är vi redan inne i April, nästan iallafall tror jag, typ 31 mars kanske? Då är vi riktigt nära sommaren och allt vad den bjuder på :D åh jag känner glädje i kroppen just nu ..  hahah!

Idag ska jag iallafall plugga, där försvann all lycka :P, nejrå det blir nog inte så mycket plugg då jag redan kan det mest som troligtvis kommer på matteprovet i morgon så det känns skönt! ^^ Sen ikväll har vi fys med fotbollen, ska bli kul då vi inte haft det på ett bra tag och jag har faktist saknat det !!! haha, sån är jag ..

Nej nu ska jag kolla vidare lite (: ha en bra måndag .. bye!

Lyckad kväll

Kvällen igår vart lyckad, då vi började med att titta på Melodifestivalen hemma hos Helené några tjejer. (: Vi begav oss sen hem till Alexander, en kille i våran klass, där vi stannade fram till två ungefär. Kvällen vart mysig med mycket skratt .. :)

Idag har jag varit på Ikea med N och hans mamma och pappa. Han har renoverat sitt rum och beövde nya möbler! ´Kommer bli skit snyggt tror jag :D
Jag och mamma har nyss varit ute i det soliga vädret och gått en 1timmes promenad, det va jätte skönt :) känner att kroppen behöver sol efter allt regn som bara öst ner i veckan .. /:  Jag vill ha en solig vår!!

Snart ska jag mamma och pappa iväg till kista och äta middag (: blir nog en super god sallad för min del. fast om jag ska vara ärlig börjar jag tröttna på alla dessa sallader jag jämt måste äta ....

bye


övningskörning

Nu har jag precis duchat och ska snart börja fixa i ordning mig lite gran för ikväll (: vi, några tjejer, ska hem till Helené för att kolla på melodifestivalen senare, kommer nog blir super mysigt!
Idag har jag spelat fotbolls match mot Ifk täby, matchen slutade lika 1-1. Men jag är nöjd ändå :P det va trotts allt bara träningsmatch. Mamma hämtade mig efter matchen, och hon avslöjade att hon varit på mio, vilket ledde till att vi åkte dit igen, eftersom jag behövde blommor till min vas som jag fick i julklapp. inte den snabbaste på att fixa sånt ^^ Efter de åkte vi vidare till elgiganten och sen åkte vi och handlade lite mat.
På vägen hem ifrån Arninge började jag och mamma leta efter videung som vi kunde sätta i min vas också! Vi lyckades tyvärr inte då de vi hittade va alldeles förorenade typ?! svarta ...

Mamma förslog på vägen hem att jag skulle övningsköra, inte på vägen då jag inte riktigt kommit så långt än :P, så vi åkte ner till okvista och jag körde runt lite. det gick bra :D så jag vart glad. haha! snart är jag ute på vägarna så akte er. När jag körde där så stannade jag på ett ställe, mamma tittade till höger och vipps, där stod ett träd med massor med fina videung på :D så jag fick även dem tillslut.

Nu väntar jag på att en köttfärspaj ska bli klar (: mums, det ska bli super gott. Ha en bra lördagskväll ... :)


Torsdag

Har blivit sämre på att skiva här ... har inte haft tid eller lust faktist! menmen (: det kommer vell tillbaka. Just nu väntar jag på middag, lax med klyftpotatis och morötter. mums! Idag har jag varit på ett sjukt jobbigt spinning pass, fast kul ;) haha.
I morgon är det äntligen fredag igen :D denna vecka har känts ovanligt lång, vad kan det bero på?! aja, i morogn är det fredag och skolan bjuder på rättskunskap och prov. /: men jag tror att jag kan det där nu, får jag hoppas iallafall! är van vid att inte plugga så mycket så när man väl måste plugga så blir man kinkig och inte orkar. borde vara tvärt om :P
Efter skolan i morgon ska jag, therese och kanske sandra till stan och kolla runt lite, måste köpa fotbolls skor och typ klänningar eller ngt, sånt man kan ha till typ leggins och strumpbyxor (: haha. sen på kvällen ska jag umgås med N, vi ska kanske äta middag med Therese och Niclas, hoppas på det iallafall (:

ajust, igår tittade vi på musikalen i skolan. det va precis min humor ^^ jossan berättade att hon hade bidragit med en stor del till manuset så det va inte så konstigt att jag tyckte det va kul :) måste även nämna David, en kille i våran klass med en dåld talang, vi vart chockade, så duktig han va :D riktigt kul att se :)

nu ska jag äta (: bye

tråk.

Idag slutade vi skolan tidigare än det va tänkt, skönt :) men vi har rättskunskaps prov på fredag så det va bara till att stanna kvar och plugga.
Dagen idag kommer nog inte bli så intressant, ska iväg och vara barnvakt i några timmar vid 4, sen ska jag till min kära kusin som fyller 16!! GRATTIS .. jag förstår inte att hon blivit så stor :O jag har alltid känt mig flera år äldre än henne, det skiljer ju bara 2 år! haha. aja.

nu ska jag plugga lite kanske och kolla på tv (: bye.

sjukhuset

Nu igen har man en ny vecka framför sig, fast nu är snart måndagen slut! aja (: Idag har jag varit i skolan och vi fick en välbehövlig sovmorgon i morse, vilket vi aldrig har på måndagar, så det va super skönt! Väl i skolan hade vi bara två lektioner, rättskunskap. Inte så jätte kul ämne tycker jag. men nu är det sista veckan med det sen är kursen slut :D så nu gäller det att ligga i så att man kanske får sig ett MVG. vem vet!
Efter skolan åkte jag och sandra till gymmet, va ett tag sen jag tränade på just gymmet, har blivit mycket spinning på senaste tiden! Så de va skönt att gymma. (: det är otroligt skönt också när man kommer dit och det är helt tomt. :) man slipper alla killar som stönar för att få upp vikterna. haha!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, ska försöka skriva lite på ett arbete som ska vara inne om någon månad men det vore så skönt att ha det klart nu! Jag ska försöka iallafall.

snart börjar mitt favvoprogram, sjukhuset!! hahah (: jag bara älskar sjukhus serier, eller egentligen bara om det är på riktigt lixom. okej, city akuten är kul men det är såå överdrivet känns det som.

Ajuste, såg lite av musikalen idag som några i våran skola satt upp, den verkar riktigt kul faktist! hann inte se hela, men det ska vi göra på onsdag :) duktigt jossan är ju med. Den borde vara bra så mycket tid som de lagt ner på den, typ hela sportlovet! Jossan, jag led med dig. lovar (:

Nej nu ska jag gå ner och slå på tvn. :) bye.

söt

image37
 
image38


Mycket vackra bilder .. (:

Hur man blir av med en kille på tio dagar

Nu är jag hemma igen efter några timmars barnpassning :P va lungt, eftersom att dem gick och la sig vid halv 8 och jag kunde titta på tv själv. :) ska fortsätta titta på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" nu när den börjar igen ..
Jag blev lite ledsen när jag kollade på melodifestivalen. /: jag ville att ola skulle gå vidare! hahah, han va bäst där iallafall. och jag bara älskar det att inte Carola gick vidare, hon såg paff ut ^^ Nordman som va min idol som liten, hahah, gick ju också vidare.

nej nu ska jag fortsätta titta på tv här i min ensamhet ... bye

barnvakt ...

Har just nu lite små brådis då jag ska vara barnvakt vid halv 6, men jag hinner att inlägg (: Dagen idag har jag spenderat med N, vi och hans pappa åkte till Arninge och köpte golv, inte allt för roligt.. sedan åkte vi hem till N för att börja tömma hans rum, han ska göra om! kommer bli skitsnygg tror jag :D aja.
Nej nu måste jag gå. haha (: bye!

äntligen fredag

Nu är det fredag :D och jag har precis ätit middag. Skolan idag gick väldigt fort, efter skolan skippade jag gymmet och åkte till min morfar där jag träffade min söööta 1åriga kusin :) hon är helt ljuvlig. Jag och mamma åkte sen till täby där jag införskaffade min två nya tröjor, en stickad svartvit randig tröja, super mysig och en typ aprikosfärgad långarmad t-shirt. :) hittade även ett par jätte snygga gråa jeans som jag letat efter ett tag nu, men de va förstora. to bad!

Nu väntar jag på att N ska hämta mig. Jag vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog någonting mysigt :) ha en bra fredagskväll. bye!

spagetti ben

gaah, jag har aldrig varit med om en så jobbig spinning! hahah, fast det är bara skönt. då känner man verkligen att man gett allt :) benen är som spagetti.
Nu står helgen utanför dörren och det ska bli skönt (: trotts att jag haft en lugn skolvecka är det alltid skönt ed helg. Jag har inga stora planer inför helgen, ska vara barnvakt på lördag och sen träningsmatch på söndag, relativt tidig samling så det kommer bli en lugn lördagkväll :)
I morgon ska jag och mamma förhoppningsvis åka till täby och utvidga våra gaderober. jag känner att jag verkligen behöver nya kläder, främst klänningar och jag är i stort behov av en snygg vårjacka, men jag hittar verkligen ingenting jag vill ha!! så jag hoppas på bättre lycka i morogn (:

nu ska jag kolla på efterlyst :) bye.

tiden bara försvinner iväg

Har blivit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, har haft mycket att göra! Men idag är det iallafall torsdag och jag är ledig :) idag har jag ingenting inplanerat , förutom spinning ikväll, vilket känns väldigt skönt.
Igår så vart det en väldigt stressig dag, började med skolan från 10 till 15.20. Efter det va det raka vägen hem och äta det som skulle bli min middag, väldigt tidigt, för att vid 4 skulle jag vara barnvakt i två timmar. När klockan va 6 va det bara för min att springa hem och byta om till fotbollskläder, vi hade våran första ute träning för i år :), träningen höll på i två timmar, fram till halv 9. Efter träningen åkte jag hem till Sandra för att hennes mamma fyllde år! menmen, jag överlevde dagen trotts allt :)
Gud va veckorna går fort, jag hänger inte med!! helt sjuk. nu är det snart helg igen och sen efter det är den enbart 2 veckor kvar till påsklovet! konstigt men skönt ^^ Denna veckan har varit så sjuk skön för mig i skolan jag njuter så mycket jag bara kan, och i morgon har jag endast 2 lektioner, idrott och matte :)

nej nu ska jag fixa i ordning mig lite (: bye.


lediga tisdag

Idag är det då tisdag och jag har haft en helt ledig dag, ifrån både skolan och träning! (: jag måste ibland intala mig själv att jag behöver en lediga dag i veckan utan träning. det fick bli idag helt enkelt :) dagen har spenderats med N och ett tag i täby med sandra, hon köpte present till sin mamma.
idag ska jag äntligen få spendera kvällen med N, det va länge sen då det inte blivit av när vi bestämt det. så jag hoppas verkligen att han håller vad han lovat! (:

solen har skinigt, eller hur det stavas, hela dagen idag!! vilket gör en, iallafall mig, väldigt glad. :) jag längtar bara mer och mer efter sommaren och alla dess planer! kommer nog bli en lyckad sommar i år tror jag.

nu ska jag kolla lite på tv och vänta på att N gymmat klart (: bye.

onödigt

Jag har precis kommit hem ifrån skolan. skoldagen gick fort och den va helt okej måste jag säga :) och ett plus i kanten är att jag är ledig i morgon, skönt!
Jag försökte nyss ringa en dietist som jag tidigare i höstas varit hos för att få hjälp med min kost, nu när jag inte tål gluten. jag har frågor som jag bara måste få besvarade och vad tror ni jag möts av i telefonen?! en jävla telefonsvarare som säger att hon endast har telefontid mellan 11.30 - 12.00 på vardagar!!!! lixom vad tror dem, en halvtimme 5 gånger i veckan, sjuk! hon lär ju endast hinna besvara max 5 samtal på en halvtimme. puckon. plus att det är mitt på dagen! irriterade jag blir.

nej nu ska jag inte vara sån .. Idag ska jag på spinningpass vid halv 6, efter det hoppas jag på att få träffa N, då det va ett väldigt bra tag sen vi träffades faktist! (: Den lediga tisdagen som infaller i morgon ska jag spendera på bästa sätt, hahah, först en lång sovmorgon (inte min starkaste sida) och sen ett gympass (: kommer bli toppen skönt.

jag bara vill ha en sådan snygging:


Fodral från american apparel, just lööve it (: hahah. riktigt snygga!

Nu ska jag tugga i mig lite frukt. bye (:

slut

och så va även sista lovdagen slut ...

Har precis kommit hem ifrån träningen, det gick bra. Men det kändes som att många va sega efter en veckas lov, ska du inte vara tvärtom?! :P aja.

jag tror faktist att jag ska fundera på att krypa ner under täcket snart, är faktist ganska trött. men mot min vilja måste jag sova själv inatt /: känns mindre kul då jag gjorde det för någon natt sen också. jag vill att det ska vara som i morse, det hände en mycket ovanlig grej, N vaknade före mig och väckte mig, det har typ aldrig hänt förut. haha jag vart iallafall glad ^^

jag håller på att få damp på min c tangent!! en viss therese har spillt ut dricka på mitt tangentbord och det va endast den heliga bokstaven C som blev drabbad, hahah, den är skit seg och när man väl tyrcccccccccccccccccccccccccccccccccccccckt ner den så, ja ni ser ju resultatet!! så varje gånge jag skriver den heliga bokstaven så måste jag sudda massor.

aja, nu ska jag inte klaga, det kan hände värre saker. Sov gott :)

söndag

Jag tittade nyss på I huvudet på Gyning för första gången, ganska underhållande program måste jag säga!
nu känner jag mig ganska uttråkad och jag längtar tills kolckan blir 7 ...

slut på sportlov ..

Och så har ett halt sportlov bara svichat ( haahah hur stavas det?) förbi. Fats jag känner faktist att det ska bli rätt skönt att komma tillbaka till skolan, fråga mig inte varför! :P men på senaste tiden har jag verkligen inte kännt den där ångesten över att man ska gå till skolan, som man ibland kan känna! så det känns bra. plyus att jag är ledig 2 dagar den kommande veckan och det är enbart 3 veckor kvar tills det är påsklov. :) så jag ska nog stå ut!
Kvällen igår spenderades här hemma hos mig med supergod pasta/kycklig sallad och en hallen/blåbärs efterrätt :) mums. Lite senare på kvällen så beställde vi en taxi och åkte till Sam, där det va lite chill krök?! (: det vart iallafall en lyckad och mysig kväll.

vad står på schemat idag då?! Nästan ingenting, hehehe (:, har träning vif 7 ikväll, 2 h. ska bli kul då det va mer än 1 vecka sedan jag tränade fotboll pga att jag varit sjuk oh sånt skit! Men nu är jag redo igen (:

Tittade för några minuter sen på han som vann vasaloppet, mamma föreslog att vi skulle åka tjej vasan nästa år! hahah, jag i stort sätt aldrig åkt långfärdsskidor, men det skulle vara en kul grej. plus att tjejvasan bara är 3 mil (:

ha en bra dag (: bye

RSS 2.0