hej

förtillfället känns det här bara tråkigt, så hej på ett tag!

Gym

Har precis kommit hem ifrån 1 timmes slit på gymmet .. jag känner mig för tillfället typ död :P men det går nog över snart. Satsade på mage, rygg och armar idag vilket kommer resultera i träningsverk i morgon, förhoppningsvis! Träningsverk i magen är såå skönt .. :P hahaha!

Idag i täby inhandlade jag en riktigt fin sommarklänning ifrån indiska för endast 149 kr, billigt och bra :) Köpte även lite grejer till Niklas som han ska få i student present. Ville köpa ett armband men kvinnan insisterar och säger att han bara vill ha presentkort på tatuerings grejs, annars vill han inte ha något. hah! Men det vill jag icke köpa, så ja hittade lite andra fin fina saker istället :)

Idag om 4 veckor har vi fått sommarlov .. :D åh så bra det känns! Och jag som förhoppningsvis inte kommer jobba ihjäl mig i sommar kommer nog få superskönt! plus att jag satsar på att bli neger i sommar!! :) hehe.

Bye.

Måndag 19 maj

Har precis ätit frukost och idag väntar ännu en ladig dag ifrån skolan :) Men nu ska jag börja fixa iordning mig lite för att bege mig till täbyoch leta studentpresent till Niklas, skulle egentligen gjort de i lördags men tiden fanns inte där då tyvärr. Ska även försöka hitta några fina sommarklänningar, jag är helt utan sådana /: sen ikväll ska jag gymma, äntligen :D

Dagen igår med laget på Åland vart trevlig .. :) Trotts tidig uppgång vann vi matchen och kunde sen på båten hem avnjuta en supergod Buffe!

Nej nu måste jag skynda mig lite, ha en bra dag :)


Helg

Kvällen igår spenderade jag med Sandra, Therese, Sandra och Maria :) Vi skulle grilla men misslyckades ganska hårt så vi struntade i det och åkte till donken i stället .. Där satt vi i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord ^^

Jag fick sova helt själv i min stora sänga inatt och jag höll på att frysa ihjäl av ensamhet ^^ haha. Idag har jag inte gjort någonting speciellt, umgåtts lite med Niklas men han ligger och sover. Ikväll hade vi tänkt att hyra en mysigt film och köpta någonting gott att äta och bara mysa :) ska bli skönt.
I morgon blir det uppgång runt 6 på morgonen för en båtresa till Åland .. (: blir nog kul!

Nej nu ska jag göra någonting annat. bye :)



Bara för kul

För 5 år sedan
Började jag och min kära vän sandra i Vallentuna friskola och mötte då två stycken små bitchar som senare blev våra närmaste vänner

För 3 år sedan
Gled vi runt på våra moppar och jag upplevde en av de bästa tiderna i mitt liv.

För 1 år sedan
Hade jag världens tråkigaste och segast extrajobb som gjorde mig deprimerad :P

För 3 månader sen
Firade jag och Niklas våran 2 års dag tillsammans ^^

Igår
Fick jag genomlida ett supersvårt nationellt prov i engelska.

Idag
Är jag hemma och är sjuk, men ska framåt kvällen träffa några vänner för att mysa lite.

Imorgon
Ska jag åka och leta studentpresent till Niklas

Om cirka 1 år
Åker jag flak med mina käraste vänner och skriker "för vi har tagit studenten"!


träningsberoende?

Idag är det fredag, vilket innebär två ledighet :) plus en extra dag, måndag, då vi i skolan har prövningar men jag är klar med allt. I och försej kan man ju säga att jag får två extra dagars helg då jag valde att stanna hemma idag för att försöka bli frisk!! Men min jäkla förkylning ska visst aldrig försvinna och huvet väljer att fortsätta dunka! usch säger jag bara. Så dagen idag blir lugn, lixom alla andra dagar i den komande helgen :)
Förkylningen gör mig så otroligt rastlös så jag vet inte vad, trotts att den tar ifrån mig super mycket enerig finns det fortfarande lite kvar som gör mig rastlös. JAG VILL TRÄNA! :P haha, jag känner ibland att jag är riktigt träningsberoende, men det får jag leva med! så jag kroppen skriker efter träning medans huvudet och lite av orken säger nej, och tyvärr är det den som får bestäma ...
aja, nu ska jag inte vara sån. Många blir ju glada när de slipper träna och kommer gärna med en undanflykt till det :P haha jag är rena mottsatsen.

mycket träningsprat på mig ibland, men det får ni stå ut med ^^

ajuste berättade jag om skorna som va så sjukt snygga som jag la undan?! aja, jag åkte en super snabbis till täby för att köpa de små godingarna. Men när jag testar den, storlek 36, har ivanliga fall 37, så är dem alldeles förstora /: så de blev inget sådant köpt för mig. Istället åkte jag med sandra dit dagen efter och då testade hon dem, och på henne satt de perfekt så hon tog dem istället, så jag är glad för hennes skull ^^
plus att min kära pojkvänn sa att de va dem fulaste skorna han någonsin sätt, hahah :P men jag lovar har fattar ingenting, Jag ska fortsätta mitt sökande efter sånna skor, gladiatorskor, och hoppas på bättre lycka då ^^

Nu ska jag kolla på en film eller något sånt mysigt .. :) Ha en bra helg!

sjukling

Skivan igår gjorde ju inte mig direkt friskare, snarare tvärrtom. Då jag idag sitter och är kokande varm ena sekunden och super kall nästa, plus att förkylningen som nästan va borta igår har kommit på besök igen! Men vad göra man inte lixom, man lever ju bara 1 gång (:
Trotts säker feber och förkylning va jag tvungen att gå till skolan i morse och göra engelska nationella som jag fruktat heela läsåret, och ja det va så svårt och äckligt som jag trodde!! Jag hata verkligen engelska .. /: och är så otroligt glad att jag aldrig mera behöver läsa engelska igen, om jag nu inte får g i kursen iförsej /: jajjaa . jag tar de då :)

Helgen kommer bli mycket lugn och jag planerar att stanna hemma ifrån skolan i morgon för att verkligen bli frisk tills på söndag .. :)

ha en bra dag, bye :)

Skiva

Om sådär 40 min ska jag iväg och vara barnvakt i några timmar ^^ det va så länge sen jag träffade de små liven nu så det ska bli kul .. :) Sedan blir det en snabb middag, köttbullar och makaoner, mumsigt tycker jag (: heheeh, sen kommer sandra och hämtar mig så blir det lite förkrök hemma hos henne för att sedan bege oss in till stan för en studentskiva. Kommer nog bli riktigt kul :)

Minder kul kommer morgondagen bli då vi börjar 8.20 men engelska nationella!!!! blää. aja, jag ska göra så gott jag kan (: mer kan man ju inte göra.

Ha en bra dag, bye!


Tisdag 13 maj

Oj va fort tiden går nu förtiden, helt ofattbart. Snart står vi där på skolavslutningen och har ett långt och härligt sommarlov framför oss ^^ ska bli så otroligt skönt. Och jag tror att denna sommar kommer bli riktigt lyckad. Inte heller är det länge kvar tills 3erna tar studenten och då är det bara 1 år kvar tills det är våran tur, är inte de helt sjukt?! 1 kort fjuttigt år. På ett sätt känns det super skönt men också väldigt läskigt .. /: vad händer efter lixom? aja. nu ska jag inte tänka på de utan istället glädjas åt alla som i år får sprina ut i fin fina kläder och med det största leendet på läpparna .. :D Jag lovar att jag ska vara glad för eran skull ^^ särskillt för Niklas skull som fått kämpa sig igenom ett år extra :)

Nej nu vill jag ha sommar och sol och Zakynthos .. :D åh vad jag längtar!


beslutsångest

Jag har riktig beslutsångest gällande mitt hår!! Ljusa slingor eller brunt som nu?! snälla lite tips tack .. Alla bara säger olika och det är olika från dag till dag vad jag tycker, men just nu lutar det åt ljusaslinger som förut.
nej jag vet inte!! åhh. irriterande.

Åland

Förkylningen blir bara värre och värre .. /: jätte jobbigt, det va ju typ bara en månad sen jag va sjuk sist! Min kropp gillar inte allt mitt tränande, fast det gör jag ^^ nej nu ska jag lyssan på min kropp och inte träna innan jag är helt frisk. Men jag kommer troligtvis inte kunna hålla mig i slutet på veckan när man är sådär mittimellan frisk och det bara kryper i benen på mig .. ^^ jag får se. Kanske inte heller blir värre än vad det är nu?! vem vet .. aja vi får helt enkelt se.

Hur ser veckan ut annars då?! Ja studentskiva på onsdag som jag hoppas att jag är frisk och pigg till, blir nog tyvärr ingen utklädnad tråkigt som jag är, även fast det typ var de jag hade sett framemot! Jag får helt enkelt slå på stort nästa år när det är våran tur ... :D Resten av veckan bjuder på 2 jobb tillfällen och så på söndag blir det en endagstripp på Åland med fotbollslaget för en fotbollsmatch, blir nog mysigt :) hoppas på bra väder den dagen.

Jag kickade runt lite för att hitta ett par snygg Gladiator skor på internett och fann ett par riktigt snygga på dinsko, så jag ringe och la undan dem i täby så i morgon blir dem förmodligen mina! :) riktigt snygga!

Nu ska jag gå, ha det bra (: bye

Ledig måndag

Idag och imorgon är jag ledig ifrån skolan då vi i skolan har temadagar med individuellt val, men jag har inget sånt, så det är super skönt :) Det som är mindre roligt är att jag håller på att bli sjuk, igen!! Men jag ska nu kurera mig och försöka bli frisk tills på onsdag då jag ska på en studentskiva ^^

Sitter just nu och äter lite frukost också. Igår så bakade jag och mamma bröd till mig, eftersom att det inte finns allt för mycket  glutenfritt gott bröd i affären. Brödet vi bakade vart super gott, det är typ aldrig hänt förut :P

Nu ska jag kolla vidare lite, ha en bra måndag :) bye.

Grattis

Måste ju börja med att säga Grattis till min älskade vän Josefine som fyller 18 år idag :D Jag både tror och hoppas att vi lyckades förgylla din kväll igår!! Jag tycker vi fick till en riktigt lyckad och trevlig kväll igår, när vi minglade runt bland allt trevligt folk vi stötte på .. :)

Idag ska jag då till Josefine och äta lite gott och ge lite fin fina presenter, kan ju inte riktigt avslöja vad vi ska ge henne än .. :) men det blir nog super bra! Resten av dagen är helt oplanerad, borde kanske spendera lite tid med min älskade då det ibland är svårt att klämma in det i schemat .. :P men det blir en lugn dag då natten enbart bjöd på 4½ timmes somn.

Ha en bra dag och njut av solen även idag mina vänner .. ^^ bye!

Fruktsallad

ååh, så solen har stekt idag .. :) super skönt! Nu känns det som att sommaren redan är här, men ack så fel man har då väderprognoserna visar att det redan på måndag ska bli kallare igen, blää. Nu vill jag att denna värme ska stanna kvar och förbli ända fram till september om inte längre ^^ Sommaren gör mig så mycket gladare och lyckligare på något vis ..
Jag har nyss avnjutit en superduper god fruktsallad innehållande honungsmelon, blåbär, hallon, banan och vindruvor och till det hade jag keso .. något jag verkligen kan rekomendera :) åt de som typ "mellis" haha, då jag inte ska äta middag förren vid 9 ikväll eftersom Josefine, som fyller 18 i morgon :D, har dansuppvisning och den slutar typ då. Ikväll ska vi in till stan för att fira henne :)

Trotts denna sol som varit idag har jag inte riktigt utnyttjat den då jag har spelat match, och innan kan man ju inte ligga och steka då man blir helt seg i huvudet av det. Men matchen va kul och vi vann med 14-4 :D så jag är nöjd ändå.

Jag ska försöka ta lite bilder ikväll så i morgon kanske jag laddar upp ett par stycken ^^ kvällens klädsel får bli mitt svarta fodrall med ett par tunna svarta strumpbyxor och kanske mina svarta pumps om mina känsliga fötter tillåter det .. :)  Ha en super bra lördagskväll .. bye!

aldrig nöjd.

Idag har mina blekfeta ben fått se solen för första gången i år, tror jag! :P Shortsen åkte på när jag tog en promenad ner till Sandra för att hämta min cykel som stod där. men oj så vite och fula dem är, haha! :P Jag vill bara ha massor med färg på kroppen och kunna gå barbent utan att skämas .. hehe (:
Jag satt, lite tidigare idag, och kollade igenom 2 år gamla bilder och jag blir så ledsen när jag ser dem, JAG VILL HA MITT HÅR SOM JAG HADE DÅ!!!! Att man aldrig ska vara nöjd alltså, alltid är det något som är fel .. aja, nu ska jag spara ut mitt år till längre och slinga det till sommaren tror jag ... :) så det ska vara fint efter sommaren iallafall!! hoppas.

Nu har jag nyss suttit i solen i ungefär 1 ½ timme, så underbart skönt och man ser verkligen att solen tar så här års också ^^  

aja, nu ska jag kolla vidare lite och sen byta om för fotbollen :) bye. UT I SOLEN!!


solmys

Idag har vädret varit på topp hela dagen, super mysigt (: Redan i morse vid halv 10 när jag gick till bussen så strålade solen för fullt och jackan åkte av ..
Skoldagen idag har varit lugn, som vanligt, vi måste seriöst ha världens slappaste skola! Dagen innehöll idrott och en föreläsning och ung aktiesparare, ganska intressant faktist, saker man bör veta lixom ^^

I morogn är det redan fredag och jag hoppas verkligen att solen vill stråla lika mycket i helgen som idag .. :D vore underbart! Nu känns det verkligen som att sommaren är påväg. Och vi har hela tiden sagt att när Jossan har fyllt år, hon fyller på söndag, så är det typ sommar och då är man jätte nära sommarlovet :D så nu är vi dääär.

I veckan har jag jobbat två dagar ch jag trivs riktigt bra på det nya jobbet .. ^^ känns jätte bra att jag har ett jobb nu för sommaren och troligtvis i höst också .. :)

image55

Bjuder på en härlig sommar bild ifrån Kreta i sommras (:

sjukhus

Just nu känner jag mig väldigt uttråkad ... Idag har jag inte varit i skolan pga ett doktorbesök i morse och med lugnande i kroppen kände jag att skolan inte stod högst upp på listan :P så jag åkte hem och sov i fleera timmar ^^ super skönt. Jag brukar annars inte uppskatta att sova när man redan gått upp på morgonen men idag va det nog de skönaste jag gjort på länge :) men däremot va det de tråkigaste, jobbigaste och äckligaste sjukhusbesöker jag gjort ... bläää!! Andra och sista gången säger jag bara! Jo de va andra gången och efter första gången sa jag precis samma sak, men va tvungen att göra det igen!!
aja, idag har jag då sovit ändå till kl 1 och sedan satte jag på saltkråkan .. :D super mysigt, jag älskar Astrid Lingrens filmer.

Ikväll har jag match, hemma, mot Rissne (: ska bli kul och jag känner mig idag taggad för att spela, vilket jag inte kände mig i söndags! Men nu är jag på topp .. :P hahaha!

I helgen blir lilla Josefine 18, vilket ska firas med utgång i stora staden :D

Nu blir det nog lite tv tittade för min del, ha en bra dag (: bye.

Svensk Saffari.

Nu va valborg över också, en otroligt överskattad dag som är till för alla fjortisar som aldrig druckit alkohol förut! typ .. :P ahahh! aja, jag hade trevligt men kvällen slutade tyvärr ganska tidigt. men det är sånt dom händer :)

Igår åkte jag, niklas, andy och sarah till skavlöten och grillade machmallows. eller hur det stavas!  riktigt mysigt och sedan tog vi bilen ut till ekskogen och där vi kollade på film. Vi konstaterade en sak, eller kanske jag och sarah, att åka ut till ekskogen sent på kvällen är som att åka på svensk saffari, haha, vi såg massa olika djur!! :P

Idag ska jag träna lite, blir en joggingtur med pappa (: ska bli skönt. efterdet har jag inget planerat!

aja, ha en bra dag! bye.


RSS 2.0