bye for now

är inte allt för pigg idag, tungt huvud och förkyld. usch! men idag har jag kurerat mig och näst intill sovit mig igen hela förmiddagen, så jag känner mig piggare än jag gjorde i morse iallafall. :) i morgon väntar jobb, mycker jobb. så de gäller att vara pigg och frisk då. men det blir nog inga problem :)

inspirationen till bloggen är bortblåst, så nu säger jag hej då på obestämd tid. kanske dyker jag upp redan i morgon eller aldrig mera.

BYE

naglar

idag är jag nästintill ledig, ska till jobbet och spendera endast två fjuttiga timmar. mellan 2-4 :) skönt tycker jag. restan av veckan är fullbokad. inklusive en helgdag, bara jobb!!

nåja, kom precis och tänka på att jag faktist kunde måla mina naglar, då min nuvarande färg börjar falla av. men då slog det mig det min pojkvän avslöjade igår, den lilla filuren. jag nämnde att jag va i stort behov av att måla mina naglar och då log han lite finurligt. jag la märke till detta då han va väldigt trött och hade innan knappt rört en min innan. han säger då, -sist du målade naglarna, fick du verkligen upp korken då? och förstod inte riktigt vad han menade men jag minns att jag hade kämpigt med att få upp korken sista jag målade naglarna. jag frågade då självklart vad han menade med det?! då brast han ut i skratt och berättade att han ibland,fråga mig inte när, brukade sitta och måla med naglacket på själva toppen av bruken eller vad man ska kalla det. så att jag skulle få problem med att få upp den!!! otroligt kul tyckte han, ytterst onödigt tyckte jag.
man skulle kunna kalla det lyckan av att retas med sin käraste, något som ibland är min boyfriends största hobby. jag vet inte riktigt vad jag tycker om de. men jag älskar honom ändå!

nu ska jag se om jag lyckas måla mina naglar.


-

Välkommen hem - EMD.

det är repeat på den idag & det är mycket mycket bra

thereser 19.

idag är det söndag igen och jag kan inte minnas sist jag sova till halv 12 som jag gjorde idag. men de va riktigt skönt och jag känner mig utvilad :)
helgen har varit trevlig, i fredags så va de älskade therese som blev 19 barre och de firades såklart med att slå klackarna i taket på magenta. och vi hade hrymt kul denna kväll. :) och igår va de fotbollsavslutning som stod på schemat, cybertown och middag! vägen in till cybertown i victorias bil, med victoria som nytagen körkortstagera, fick vi alla ett gott skratt och livliga diskutioner om såvida vi skulle svänga höger eller vänster uppstod. men tillslut efter att ha fått springa sista biten så kom vi fram, hela och fina sådär 1 min innan vi skulle in och köra. hahah :) vi avslutade kvällen med middag och diverse prisutdelningar även detta va väldigt trevligt. (kan ju bara nämna att jag faktiskt kom 3a på cybertown)

nu idag är inte planerna många alls, vi 5 är det spinning och core som gäller. sen ikväll skulle jag så himla gärna vilja gå på bio men de blir tyvärr inte av denna helgen heller. men en film och lite ´godis skulle inte heller sitta fel :)

nu ska jag ta mig en macka. haha! aja, ha en bra dag :) bye.-

RSS 2.0