keep going


our balcony, pool and the sea


Sandra and some beautiful flowers


Cam and the stairs


nu: promenad i kvällssolen ^^

I´m home darling


crazy dog


-


day 2


rose


ouzo shop


under the tree


........

-



enbart för mitt riktigt snygga naglack som kommer pryda mina naglar under greklands resan. ^^ bara två dagar kvar.

Sp3ds skiva
















-

motivation=NOLL!!!













Nu är det nära

Nu är det inte många dagar kvar tills jag befinner mig på en strand i grekland! förhoppningsvis och vädret så tillåter, vem vet de kanske regna varje dag. men än har vi saker kvar att göra i skolan och många viktiga sånna. Segt och riktigt jäkla drygt! men det är bara att ta sig igenom det för nu är det riktigt nära studenten .. :)

nu ska jag bege mig upp till gymmet för att köra igonom överkroppen, ett hårt pass då de inte blir mycket träning sen när jag ligger på en strand lång

genom tiderna


Nyss hemkommen från turkiet och ungefär 10 år gamal. ^^


Hahaah, småbarn :D


Alla dagar och kvällar hos sara ....


picknik i rondellen.


innan tandställningen kom på plats!

jag har så mycket mycket mer att visa och det kommer, men en annan dag :D

intensivkurs

om någon timme ska fotbollsskorna knytas på igen, för att bege oss till skå för att ta hem tre poäng även idag!! resten av kvällen ska jag spendera med niklas och något riktigt trevligt ska vi hitta på, vad är än oklart. men en god matbit ska iallafall ätas ...

min kära syster har bokat sig på en intensivkurs för körkortet och jag kan ju inte vara sämre jag, så på måndag blir det till att ringa till norrtälje och anmäla sig på två veckors intensiv kurs i slutet av sommaren :) det behövs för mig då jagär lite för seg för att ta tag i det själv. så nu i sommar ska jag köra som bara den så jag klarar körkortet efter dessa två veckor!! äntligen känner jag motivation till det här.

nu ska jag väcka en trött lite pojke som troligtvis skulle kunna sova hela dagen lång, synd för honom att ha valt en mycket morgonpigg girl. han får skylla sig själv helt eneklt ^^ BYE

more pic









STUDENTSKIVAN 19 APRIL!

pic













MÖSSPÅTAGNINGEN 30 APRIL, 2009!

inbjudningar

jag känner att jag är riktigt jäkla seg, det är enbart 3 veckor tills jag tar studenten och inte en människa har jag skcikat ut inbjudning till ^^ så nu gäller det för mig att skriva allas adresser och sånt på kuverten och skcika iväg min söta inbjudan med ett vackert kort på mig själv som liten. ganska sött faktiskt :)

mindre kul är att jag är riktigt jäkla förkyld, men turligt nog är jag ledig idag och i morgon så jag missar nada och det känns grymt bra :) måste bara blir frisk tills i helgen då jag har match.

nu är det bara att sätta igång och leta adresser. BYE!

sjukis

nu är det onsdag och framförmig har jag en lång helg med ledigt både torsdag och fredag från skolan :) väldigt välbehövligt för min del då min förkylning inte är speciellt rolig att gå runt med, kroppen skriker efter vila! och de ska den få, i morgon. för ikväll ska jag besöka ännu en skiva, dock i ett nyktert tillstånd denna gång, och i bara någon timme för att hälsa på niklas vän och lite sånt :) så det blir nog rätt lungt för min del ändå.

dagen har vi spenderat i stan med klassen och stadsvandring, ganska mysigt faktist trots att många va trötta efter skivan igår.

nu ä det bara 1 vecka och 1 dag tills jag sitter på flyget till Lesvos :D om jag längtar!

BYE, bilder från gårdagen kommer troligtvis någon dag framöver.


så mycker pass



syns det att jag rent ut sagt hatar min studentmössa?! ååhhh. jag ser ju helt jäkla förjävlig ut i den ...

vila?

Har precis tryckt i mig lite lunch då skoldagen slutade tidigare än väntat, vilket självklart uppskattas :) och det var en helt perfekt dag att sluta lite tidigare på då min hals värker och näsan är sådär jobbigt täppt. men trotts de ska jag inte vara en bangare, jag ska på skivan i kväll och ha riktigt jäkla kul och jag måste pallra mig upp i morgon bitti till stan för att ha en stadsvandring med redovisning, jag ska orka!!! vila kan jag gör en annan gång, för jag åker ju trots allt till grekland om 1 vecka och två dagar :D så mig är det defenetivt inte synd om.



läste precis en text som var så hilma rätt, bara sådär mitt i prick. det kändes i mig och jag känner precis samma sak, denna otroliga orättvisan som finns. jag vill inte veta av det men vi är tvungna att ta oss igenom det här och jag vet att vi kommer lyckas, vi är i rätt riktning och långt långt fram. på ett sätt är jag lättad samtidigt som det hela tiden finns en liten del som ligger där och skaver.

skiva

dags för att testa utkläddnaden för morgondagen då Sp3ds skiva går av stapeln, troligtvis den sista skivan för i år för min del och om det ska röjas!!









sthlm

Idag blir det en tripp in till stan för att leta studentskor. jag hittade ett par stört snygga som till och med fanns i rätt storlek igår i kista, men dem blev dissade av niklas! dem va tydligen riktigt gräsliga ... haha! :P fast de va inte därför jag inte köpte dem, jag kom på att man ska ju ändå kunna springa ut inför alla när klockan slår 3 den 5 juni, men med dessa skor skulle jag snarare ligga på sjukhus med brutna fötter och ben! ^^ så de blir till att leta vidare idag efter ett par inte allt för höga men riktigt snygga skor. jag ska lyckas hitta de rätta ;)

kvällen ska jag spendera men några söta små flickor för att fira Josefine :) blir ingen utgång då alla dessa studentskivor tagit kol på oss. så det blir en mysig middag med fin fint sällskap :) en riktigt fin present har vi införskaffat den blivand 19 åringen också!

time to göra sig i ordning för att börja röra sig mot den stora staden :) BYE

farväl


Vi besökte kyrkan för att ta ett sista farväl ..

 
av en oerhört betydelsefull personen i mitt liv som jag saknar med hela mitt hjärta, Mormor!

Rip. du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, en plats som jag aldrig kommer kunna fylla ut. tack för allt du gjort för mig <3 jag älskar dig.

mösspåtagning/valborg

 




lista

då jag känner att motivationen är sisådär just nu när det gäller bloggen plus att jag har sjukt mycket att göra så lägger jag upp en liten lista istället.

Hur många gånger har du varit kär? man tror man varit kär såå många gånger men när man tänker efter är det kanske två?!
Favoritgodis: oj, det är olika från dag till dag! Men glass är bäst.
Coolaste stad du har besökt: jag och städer, nja. Men en jäkla massa land har jag varit i.
Action eller Skräck? INGET! Kärleksfilmer?! ^^
Vill bli när du var liten: pizzabagare, hahaha!

När fick du din första kyss: i sexan
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? har alltid och kommer nog alltid vara blyg, men vi hängde med alla grabbsen och tyckte vi va coolingar. som vi självklart också va!!
Vad är du beroende av? tuggumi
Dagens roligaste händelse: jag vaknade nyss, det har inte hunnit hända så mycket
Dagens tråkigaste händelse: att jag måste börjar plugga nu nu nu.

Dagens humör: lite små seg, har inte hunnit vakna till helt än, men rastlös också.
Vilka tv-program följer du? inga inga .. tittar sällan på tv.

Vad gillar du mest med dig själv? att jag i många lägen är rätt positiv ändå.
Vad gillar du minst? mina dumma krav som oftast är lite för höga.
Vad är det roligaste du vet? att umgås med mina nära och kära
Har du något motto? nja, jag skulle nog behöva.
Hemlig hobby? hahah, inte direkt någon hobby men jag är ett stort fan av barnfilmer!
Något vi inte vet om dig? jag är stört mörkrädd och tänker störda tankar när jag är själv. psyk?! haha. + att jag är jätte kvällstrött.

Vad ångrar du? nej inget jag kan minnas. fast det finns ju ett och annat man kunde gjort på ett annorlunda sett för att slippa bli sård.
Vad önskar du? att jag inte va så jäkla rastlös hela tiden

Vad klarar du inte dig utan? träningen, min familj och mina vänner
Vad gör du helst en vardag? det blir en del träning, men det kanske inte är de jag gör helst men det bara blir så. men en mysig film med mysigt sällskap är inte helt fel.
Vad gör du helst en lördagskväll? har trevligt med mina vänner eller pojkvänen.
Vad har du mest av i din garderob? ehm, svårt. har ganska många par skor för mycket ^^
Drömjobb? blir läkare och åka ner till afrika och volontära bland fattiga familjer, och hjälpa dem. jag är ett steg närmre nu, jag har blivit världsförälder! ^^


bad?

om det skulle sitta fint med ett bad i ett mysigt badkar nu .... men smarta som mina föräldrar är har de valt att slänga ut de och skaffa en till dusch!!! varför två duschar?!?! nästa gång jag vill slänga nått som ni vill spara ska jag slänga de. hahah, som straff ;)











nej, förlåt. ^^ ni är allt bra ni <3





springrunda

kom precis in ifrån en springrunda med mamma och pappa :) riktigt skönt och välbehövligt det de va länge sen jag sprang och man känner sig såå tjock av all alkohol man lyckas sätta i sig när alla studentskivor är igång. haha :P men jag bangar inte för de.

dagen har jag spenderat med sandra och therse inne i stan på en filt, i en mysig park med massor med gott fika :) helt i min smak en sådan vacker dag. men resten av kvällen ska jag spendera i min ensamhet framför tvn för att jag tidigt i morgon bitti ska upp och spela match!

kvällen och dagen igår vart riktigt lyckad och mysig. vi startade hemma hos maria med mat och lite förkrök med sånger och vattenpipa ^^ vi va allmänt lyckliga helt enkelt. sen rörde vi oss mot tegel där vi spemderade resten av kvällen med hur många mäniskor som hellst, de va fullt! men riktigt kul och mycket dans. :D

ska snart avnjuta en god middag, grillat med potatisgratäng. MUMS! ha det bra (: bye.

RSS 2.0