spa?

Idag va therese tillbaka i skolan. :) Theresaaan.blogg.se .. trots att vi i princip bara hade en lektion idag och de va jumpa så känns det lixom bra. har känts tomt utan dig, får hoppas att du mår bra i morgon också och kommer då med :)
I morogn firar jag och N 2 år så vi ska till stan och äta på restaurangen cypern, deras mat är så lovely! ska bli super mysig. på grund av lite omständigheter så gav vi varandra en kärlekspresent idag istället för i morgon, haha! (: jag fick nagelförlägnin, Tack älskling!! jag som såå länge velat göra det, och nu blir det nästa fredag. Idag nämde även N att han kollat på hotell med spa på föross två. ^^ åh vad glad jag blir, och så har vi frågat Niclas och Therese också, jag hoppas verkligen att det blir av :)

Veckorna går så fort! det är ju redan fredag imorgon, jag längtar :) ska bli skönt med helg och troligtvis blir helgen väldigt lugn men det är bara skönt.
ska börja byta om nu har fotboll om ett tag, ha det bra och njut av att det är fredag i morogn. :D bye.

Jobbigt

Har precis ätit middag, eller middag och middag, typ fil och musli. :P jätte tråkigt enligt min smak. men varken jag eller någon annan i familjen orkade ställa sig och laga mat nu. Spinningpasset va sjuk jobbigt med otroligt kul :) jag gillar verkligen känslan av att få ge allt och känslan efter ett jobbigt pass är obeskrivlig måste ni ju hålla med om? så skönt.
Kvällen måste jag nu ägna åt att plugga företagsekonomi tyvärr och ska nog även påbörja min uppgift om kärnkraftverk. vore skönt att få den klar så fort som möjligt.

nu ska jag hoppa in i duchen och sen slänga mig över plugget jag har att göra, ska också försöka njuta av att jag inte börjar förren 12.20 i morgon! :) bye.

mycket att göra.

ska alldelles strax kila över till barnen som jag är barnvakt åt. ska vara där i två timmar sen dirket efter ska jag på ett spinning pass. (: skönt. jag har jätte mycket att plugga nu känns det som. /: men jag hoppas att det går bra iallafall, i morgon börjar jag inte förren 12.20 så då hinner jag förmodligen skriva klart en uppgift som ska vara klar tills på fredag :) När man väl för massor att göra i skolan blir man typ chockad, för att vi nästan aldrig har någonting att göra utanför skolan, så just nu är det lite hårt :P fast egentligen inte!

nu måste jag skynda mig lite, bye :)

dagens ..

Dagens humör: Glad, men trött (:
Dagens borde:  Plugga, FE
Dagens frisyr:  slarvigknut
Dagens klädsel: Jeans, vit t-shirt, svart kort tröja från hm
Dagens planer:
  Kanske träna sen träffa N
Dagens materiella vill ha: Kläder
Dagens längtan: Sommaren och värme
Dagens fundering: Resor, hur blir det?
Dagens beroende:  Frukt!!
Dagens tråkigaste: Vädret, kallt
Dagens tidning: Sofies mode, med aftonbladet

nej ibland har man inget liv ..

ge mig sol

Sitter juste nu och fryser jätte mycket, i skolan är det så kallt så att man knappt kan vara där! det är jätte jobbigt. man går runt och spänner sig i hela kroppen för att försöka få upp lite värme. och bättre blev det inte av att vi har JÄTTE mycket att gör den här veckan .. ganska ovanligt för att vara vallentuna! hehe. (: men så ska man ju ha det ibland också. Dagen idag kändes lång och ganska seg och inte blir det bättre av att luchen är super äcklig! fick bli frukt till luch som de flesta andra dagarna idag.

Har egentligen träning ikväll, sent 21-22. jag ska inte gå på den, sov inte så bra inatt så att jag behöver verkligen sova nu natt och man blir så pigg om man tränar så sent på kvällen. Ska kanske iväg till gymet med N lite senare, om han vill och orkar :)

åååh, det är ju svinkallt!!! jag fryser jätte mycket. /: Jag vill ha det varmt och soligt. Nu måste jag värma mig lite, lägga mig i soffan med en film runt om mig. :) Bye.

kväll

Sitter just nu hos N. har tidigare ikväll varit och solat, det va ett bra tag sedan jag gjorde det sist så det kändes välbehövligt! ska nog försöka sola iallafall någon gång i månaden så att man ser lite fräsh ut. Vi ska snart krypa ner i sängen för att titta på film, jag kommer säker somna, vilket jag brukar göra när N valt film. hehe :)

Det vart en mysig dag idag med flickorna och en riktigt god lunch, en sallad med parmaskinka och soltorkade tomater. mums :)
efter vi varit i kista och även väsby åkte jag hem coh sen så följde jag med mamma upp till gymet och svettades lite! :P haha, nejrå jag gymade bara så att det va rätt lungt!

nej nu väntar N, bye!

Dagens

image9

Tänkte ladda upp en dagens outfit, mest bara för min egen skull, kul att se och så :)

lediga dag

det är så skönt att vara ledig mitt i veckan ^^ det uppskattas. men det som är mindre kul är att man då får vakna upp helt själv i en stor kall säng /:

Dagen ska ägnas åt att umgås med mina vänner sandra och josefine, vi ska ta bilen till kista och kolla runt lite där och avnjuta en lucha tillsammans (: kan bli riktigt trevligt.  Jag måste hitta någonting fint till N, som jag kan ge till honom på fredag då vi firar 2 år tillsammans . :) Tiden går riktigt fort, nästan läskigt fort. men huvudsaken är ju ändå att vi två är tillsammans och inte hur snabbt tiden går ^^ hehhe.
Nu måste jag börja fixa iordning mig lite innan vi ska iväg, fick bli ett  ganska kort inlägg har inte så mycket tid.
ha det bra (:

varför rubrik?

jaa, alla dessa rubriker man måste skriva. menmen!! Det va rätt kallt ute idag ändå /: blåste och så, men när vi gått ett tag blev det varmare, i solen va det skönt ^^. Vi hade såå mycket att prata om vilket vi alltid har, konstigt nog, Vi träffar varandra nästan varje dag, iallafall minst 5 dagar i veckan och det har vi gjort de senaste 11 åren. haha! jag förstår inte. Alltid när vi träffas utanför skolan i så pratar vi oavbrutet om allt och ingenting.och jag blir så avundsjuk när sandra beträttar om utelivet jag inte fått uppleva än, jag vill också fylla 18 och kunna gå ut på krogen och träffa massa nytt folk! jag vill jag vill, och jag vill kunna gå på alla studenskivor nu i vår också /: men som tur är kommer jag få gå på 1 allafall, jag fyller ju inte allt försent på året :) bara tre månader kvar.

har nyss ätit middag, helt i min ensamhet :P mamma och pappa är inne i stan och firar en kompis till dem och jag har ju träning sen så jag behöver äta lite tidigare :P men det va trotts allt gott vilket är det viktigaste ^^

ajuste, donken är ju typ sämst!! jag äter där väldigt sällan, men idag jobbade josefine så jag och sandra åkte dit för att hälsa på henne och så beställde vi varsinn glass och det va bara halvfull!! vad är det lixom, när man väl åker dit så får man ingen valuta för pengarna. haha, fast kanske ändå bra. de vill lixom inte göda alla som äter där till fetton. :P aja, snåla jävlar tyckte iallafall vi ;)

ha en fortsatt trevlig söndag, hejdå!

 

så snygg


image5

Den är sjukt snygg. Therese jag lovar jag ska hålla mig och inte köpa den! ;) haha.

älskade sol

Även fast det är någon minusgrad ute blir jag så glad när jag ser solen lysa på en klarblå himmel utanför fönstret. :) Sandra ringde mig precis och frågade om vi skulle träffas, vi bestämde oss för att gå ut och ta en prommenad i det fina vädret ^^ skönt.
Kvällen igår vart mysig, jag niklas och andy bunkrade upp med lite goda grejer och så kollade vi på I am a legend och värstingarna, två väldigt bra filmer faktist! och båda föll oss alla tre i smaken perfekt. Men I am a legend hade ett så dåligt slut så det finns inte, det kuna inte bara sluta så!! aja, men helheten i filmen va bra :)

Ikväll har jag fotbollsträning, från 7-9 och sen så är vi ju lediga i morogn också :D fats jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll då. förhoppningsvis mysa med N. :) tyvärr ska han jobba i morogn /: jag vill inte det.

Ha det bra och gå ut i det vackra vädret så mycket som ni bara kan!!! :)

Mysdag

Vaknade upp i morse i en varm säng och en varm famn, skönt :) men tyvärr va det telefonen som ringe så att vi blev tvugna att vakna. Märkte då att klockan va 11, perfekt tid att gå upp tänkte jag, men N kände inte samma sak. Efter som att jag skulle till stan så fick jag bestäma mig för att kliva upp och ringa pappasom så snällt ville hämta mig ^^ Trött som N är sova han kvar i någon timme till medans jag åkte hem och duchade och åt frukost.
Sedan bar det av till city, eftersom sandra så duktigt tagit körkort kände vi att vi behövde utnyttja det lite, så vi tog bilen till universitetet och sen tunnelbanan till östermalmstorg. Det blev en en stadsdag med lite shopping och vi besökte inte heller så många butiker utan vi siktade in oss på mat & fika istället, det blev en sucé då det fanns en glutenfri chokladboll på fiket, jag blev lycklig ^^

Fick nyss ett samtal från N som nu skulle börja gå upp till mig, stackarn hans bil har gått sönder i en krock! inte bra alls. men lite motion behöver ju alla. ;)
När han kommit ska vi åka ner till centrum och köpa någon mat som vi kan laga och i kväll blir det bara en myskväll. :) snäll som pappa är har han laddat ner I am a legend så förhoppningsvis kan vi se den ikväll, den verkar bra. och troligtvis är det en film som både jag & N kan se tillsammans, det finns nämligen inte allt för många sånna filmer! så det blir nog en bra kväll tillslut. :)

nej nu kommer nog N när som hellst. ha en bra kväll :)


körkort

Det är ju inte jag som tagit direkt, det är sandra :D Grattis! duktigt duktigt, känns faktist riktigt säkert att åka med henne, skönt.
Idag blev det en tripp till täby med sandra och bilen då, en sjal och en tröja inhanlades :)

Äntligen är det konstiga temat i skolan slut, och det gick faktist bra tillslut. :) men veckan har kännts ganska seg och onödig på något sätt. men men, det va tydligen viktigt! :P
Vi har lång helg nu, ledig på måndag. skönt :) I kväll ska jag träffa tre vänner och hitta på någonting kul hoppas jag och i morogn på dagen ska jag, therese och sandra till stan och mysa runt och fika! sen på kvällen ska jag och N mysa lite. :)

ska snart iväg och äta middag, blir förhoppningsvis en sallade med parmaskinka och sånt. :) gott.
ska gå nu. hejdå :)

brr ..

ja, usch, det är jätte kallt här inne! sitter med en tjock tröja och en flisfilt runt mig och ändå fryser jag. Har nyss pluggat in typ 150 engelska ord, med mina engelska skils går det inte sådär super bra direkt. :P aja, jag kan iallafall ganska många nu. har lite tid ikväll att kolla på de också. Skolan är jätte konstig den här veckan. nått konstigt grupparbete med 3: erna och det är typ inga som förstår! och så ska det vara klart redan på fredag!!
Missade Företagsekonomiprovet i måndags, jag mådde inte så bra! i söndags så mådde jag inte bra och det blev bara sämre ju senare på kvällen det blev, träningen vi hade funkade inte alls. jag va med i kanske 30 min sen gick jag av och åkte hem och kurrerade mig! dagen efter blev det en lugn dag med filmmys. men nu mår jag bättre igen :) skönt.

Om ungefär 30 min ska jag iväg och vara barnvakt i 2 h, sen direkt efter ska jag iväg på ett spinningpass. skönt :) Jag verkligen hoppas att barnen INTE vill vara ute! då kommer jag frysa ihjäl.

Redan ondag idag, tiden går verkligen fort, det borde vara typ måndag känns det som! (: hoppas helgen bjuder på roligheter, vilket den lär göra!

nu ska jag värma mig lite innan jag ska ut i kyla igen. ha en bra onsdag :) bye

Lyckad kväll

Kvällen igår vart väldigt trevlig, tycker jag! :) bra stämning och trevliga människor. Vi började några tjejer med att fixa hos och efter det gjorde vi en middag tillsammans, sen efter någon timme kom det lite fler folk! tyvärr vart jag tvungen att åka hem väldigt tidigt vilket inte va planerat. /: Kvällen innehöll alltifrån dans till singstar! hahah, älskar det konstigt nog!

Idag har varit en väldigt seg dag. sov till 12 kanske, men låg kvar i sängen till halv 2 typ!!! Jag sov hos niklas, så mamma kom och hämtade mig där. Jag behövde plugga till provet imorgon. Men under dagen idag har jag haft väldigt ont i magen och inte alls mått nå bra, så jag har tyvärr inte kommir så långt med mitt pluggandes, men jag hoppas att det räker. trotts att jag inte mått så bra idag ska jag snart iväg på fotbollsträning, jag vet, inge bra! men jag ska ta det lungt och göra så mycker jag orkar. Träningen är två timmar och slutar vid 9, ska försöka komma isäng ganska tidigt idag i och med att jag inte mår så bra, men efter den träning brukar inte sova vara det lättaste direkt!

Imorogn väntar en ny vecka med mycket att göra i skolan. men jag ska jobba på och göra det bästa jag kan :D man kommer ju bara närmare sommaren och värmen för varje dag som går ^^
nu måste jag byta om, hejdå

kvällen slutade bra

Trotts att kvällen började dåligt igår så slutade den bra (: vilket va skönt. Pizzan va äcklig!! första och sista gången jag äter glutenfri pizza då. /: Den smakade typ macka med smällt ost på?! blää.
Efter vi varit i danderyd, de blev bara jag och niklas, så åkte vi förbi kragsta och köpte lite godis och sen bar det ut till brottby till Therese och Niclas.
Det va mysigt och trevligt att träffa er då det va ett tag sen vi träffades alla fyra.

Jag har nyss ätit frukost, vaknade egentligen vid 10 men jag satte på Tv:n och så gick peter pan. Det va en av mina favoritfilmer när jag va liten så jag tittade på den :)
Niklas ligger fortfarande där uppe och sover. ganska tråkigt! och jag får tydligen inte väcka honom förren klockan 1. en timme kvar!! Senare idag ska vi några tjejer ifrån klassen äta mat och dricka lite gott hemma hos Amanda, tror att det kommer bli riktigt trevligt! :) frågan är bara vad man ska ha på sig?! pennkjol eller jeans och en tuptopp? jag får se.

Kollar just nu på bygglov, man blir så inspirerad till att fixa om här hemma och köpa massa fina nya saker!!
Nu ska jag fortsätta titta, ha en trevlig lördag :)

nej

nej det blir aldrig som man tänkt sig ..

underbara fredag

skönt med fredag igen, veckorna gå så fort! :) började somsagt 10 idag, när jag kom till skolan var det någon som pratade om framtiden, alltså om vidare studier efter gymnasiet och sånt! jag personligen blir ganska inspirerad av att höra sånt, jag vill sluta gymnasiet och börja plugga något jag verkligen vill..
Efter den informationen hade vi FA, men våran lärare va sjuk, så vi pluggade lite till provet som är på måndag, sen gick jag och sandra upp till gymet! de vart inte så lyckat gymbesök. haha! men vi ringe josefine istället och gick hem till henne och spelade wii. det är riktigt kul och jobbigt. hahah!
Nu kom jag precis hem ifrån Jossan, väntar på att N ska ringa, eftersom han inte ringt på hela dagen och hans mobil inte är på!!!!

Ikväll ska jag äta pizza, haha! har inte ätit det på kanske 1 år, men nu har jag hittat ett ställe där de gör glutenfria pizzor! (: inte för att jag är värsta pizza älskaren men jag känner att jag måste äta det någongång och ikväll va en bra dag! Jag, Niklas, Thererese och Niclas ska äta sen ska vi hitta på något mysigt. kanske film i brottby? jag gillar det (:

nu ska jag fortsätta vänta på mitt samtal. Bye!

välbehövligt

image3
Kände att jag behövde se lite sol och värme i detta "vinterlandskap".

mörker

Jag sitter just nu i soffan och kollar ut, vad är detta? det är jätte mörkt ute, jobbigt och tråkigt! jag vill ha sol, värme och ljusa sommarkvällar! Nu tack.
Trotts att jag imorse tog mig en otillåten sovmorgon har jag varit super trött hela dagen, fast mest i kroppen! väldigt jobbigt faktist, jag hoppas att det blir bättre efter en lugn helg med långa sovmogonar. skönt :)

Det är ju fredag i morgon, börjar 10 och slutar 20 i två, en mycket kort dag alltså. Direkt efter skolan blir det gymmet med sandra, men jag tror inte jag kommer orka så mycket, har en två timmars lång fotbollsträning ikväll!! så jag planerar att vara personlig coach åt henne istället, hahaha! Efter gymmet blir det reseplanering, jag längtar!! hoppas att vi kommer fram till någonting och att vi kan boka snart. vore skönt att ha det inplanerat.

Nu ska jag kolla vidare lite sen plugga lite kanske, om jag orkar! hejdå.


Onsdag

Har nyss ätit en god middag, kyklingsallad. mums (: Jag har tidigare idag varit barnvakt, vi byggde koja och spelade spel ^^ heh, mysigt! Jag har också varit på ett svettigt spinningpass. det va kul men väldigt jobbigt!

Just nu sitter jag och väntar på N. han är så seeeg!! aja, jag överlever nog, förhoppningsvis.

skolan idag gick bra, jag fattar mer av FE nu, skönt :P fast det är lång ifrån ett MVG som jag måste få på detta prov.

Nu är Zakynthos nära :D vi ska ha grymt kul i sommar.
Nej nu måste jag ducha och plugga engelska. hejdå

snart två år av ren lycka

image2

Tänkte bara skänka en tanke till min älskling, som just nu ligger och sover så sött ^^
Jag älskar dig Niklas, du skulle bara förstår hur lycklig jag är över att ha fått spendera de senaste två åren med dig.
Hjärtat, det är dig jag vill leva med!

Ledig tisdag

åhh, det är så skönt att få vara ledig såhär mitt i veckan (: veckan känns kortare och man blir mera utvilad. skönt :) Jag har nyss ätit middag efter en dag i täby med lite shoppning och efter det träning på gymmet med sandra. Köpte bara ett par söta örhängen ifrån HM, bra för min sparade ekonomi (:

På gymmet va det city träning som gällde ;) hahah, nejmen jag har fotbollsträning ikväll och jag orkar inte vara trött i benen till den. Sen träning, 21-22, ganska jobbigt faktist! man kommer så sent i säng efter att man duchat och hunnit slappna av helt. aja, jag hoppas att den träningen tas bort snart eller tidigare läggs.

Imorgon är det onsdag skola och jobb som gäller, eller jobb och jobb, ska vara barnvakt i 2 ½ tim. men det är roligt och bra behövliga pengar :) Jag tror att vi har ganska jobbiga lektioner i morgon, företagsekonomi tror jag /: men jag HOPPAS att vi får en stor genomgång av provet då! det skulle vara välbehövligt känner jag.

nej nu ska jag kika runt på lite andra bloggar. bye (:

Måndag

Idag hade vi som sagt matte prov, det gick faktist hyfsat bra tycker jag (: skönt. Dagen idag va rätt kort, började 8.20 och slutade halv 2.
Imorgon är jag ledig. wihoo!! det ska bli skönt, bli nog en tripp till täby med lite shoppning. Ikväll ska jag titta på film med niklas och sandra och conny förhoppningsvis, vi har svårt att matcha varandra när det gäller att ses! men idag ska det nog funka. :)

jag måste egentligen plugga företagsekonomi, man jag fattar inte någonting!? vad ska jag göra? aja, det får helt enkelt lösa sig på något sätt.

Juste, jag ska kanske till Italien i höst :D ååh, så skönt det skulle vara att åka iväg sådär efter sommaren också. mamma fyller 50 ^^ hoppas det blir av. Och i sommar bli det förhoppningsvis Zakynthos, men lite vänner :) Nej, nu vill jag bara ha sommar och dess innebörd (: såå skönt. tänk dig att kunna gå ut mitt i natten i klänning utan att frysa! är inte det en frihet? (: jag längtar redan ..

Fick redan på en positvi sak till idag, jag kommer få gå på 1 studentskiva ^^ jag blir ju 18 i slutet av april och det är ju oftast i april studenskivorna är men en ska vara i maj. kul :)

ska sluta nu, hejdå :)


Bamboo-örhängen

ååh, jag vill ha dem , de är så fina (:

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

man kan ju alltid hoppas på det bästa trotts att man är ny här i bloggvärlden. :)


Byye.

seg söndag

Idag vaknade jag vid halv 12 ungefär, skönt! sov inte så bra inatt så jag kände att jag behövde en sovmorgon. Dagen idag är till för plugg, träning och förhoppningsvis Niklas!
Just nu sitter jag och smaskar på toffifee, mums (: det är godis jag ialalfall garanterat får äta pga av gluten intoleransen.

Veckan som kommer innehåller två prov och en ledig dag. Prov i matte och företagsekonomi! och jag förstår ingentign av företagsekonomin pga att jag va sjuk den veckan vi hade genomgångar om det. blää, och det är de här provet som gäller! får jag bra på det här får jag förhoppningsvis MVG i företagsekonomi A. aja, jag får göra mitt bästa! jag ska ändå inte bli ekonom!!! hehe.

Vädret ser skönt ut, kanske ska man orka sig ut på en promenad?! aja, hejdå!


Lördag 12/1

Just nu sitter jag med bärbaradatorn i knät och kollar på andra avenyn. ganska fånigt program, men ändå roligt för att det är så fånigt typ? hehe.
om 1 tim ska jag iväg och vara barnvakt till två små barn, en tjej på 6 år och en kille på 3. Linnea som flickan heter har brytit armen, igår! så det kommer nog bli lungt, film tittande förhoppningsvis. de är såå söta :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra eftersom att N, valde att träffa sina vänner istället för mig .. kan iförsej vara skönt att bara vara hemma och ta det lungt nu efter allt som hänt.

aja, ska fortsätta kolla på andra avenyn nu (: byye.

jag vill att min kära pojkvän ska jobba mindre !!!!!

2008

Va det inte detta år som skulle bli stockholmarnas år? vårat år? varför varför ska sånt här få hända !!!
det är så lite stockholmarnas år, eller så lite mitt och mina vänners år .. /:

Nyårsafton börjar med bråk och bara massor med skit, en vecka senare försvinner en mycket fin kille från denna jord, Viktor! Det är så orättvist, varför ska de ta ifrån oss så unga pojkar som har hela sitt liv framför sig?! och alla deras planer. det är hemskt! Vila i frid .. :(
och så nu igår, är det ödet som styr våra liv? jag börjar tro det, eller så är livet bara förjävligt orättvist! att man JÄMT ska välja fel hus och gå hem till någon annan. Nära vänner till hos fick se sitt hur TOTAL förstört, totalt innebränt. helt svart inomhus. det är fel! Inte ett ljus eller ngåonting tänt. och ändå händer det!!! varför ska en hund behöva gå igenom ett sånt lidande, själv i huset /: usch !!! jag vill inte att något mer ska hända nu. allt kommer bara närmare än. sånt som inte händer en själv börjar nu smyga sig på. mer och mer saker händer! Varför? vad har vi gjort för fel.

Jag vill nu skänka en tanke till alla personer som stod Viktor & de två andra pojkarna Åke och Harald, nära, och till deras familjer. Vila i frid!! Ni är så saknade ...

RSS 2.0