USA

mååndag och jobb är det som står på schemat idag, dock inte förren vid 4.
kom nyss in ifrån en timmes promenad och upptäkte att min nya mobil redan kommit :) så jag ska strax cykla ner till centrum för att hämta den.

imorgon åker rarra och jossan till USA i en månad, OM jag är avundsjuk!!!! dem kommer nog få de grymt.

tänkte även lägga upp två snodda bilder från i lördags;






Ha en bra dag.

bio

gårkvällen vart väldigt lyckad :) dock va maten inte allt för god, men vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans ändå.
Vi avslutade kvällen i gamla stan på ett ställe med riktigt bra musik och mycket dans.


nu ska vi snart grilla lite hamburgare här hemma ^^ sen ikväll blir det bio i kista, nya beck. har hört att den tydligen inte ska vara sådär jätte bra?! menmen..


nu ska jag skära lite grönsaker. BYE

gillinge

igår intog jag och min syster en bil på gillinge och sladdade runt ... rikigt kul va de! och de kändes bra att för en gång skull få sitta själv i bilen och göra som man själv ville. nu är inte körkortet långt bort :)
på kvällen igår blev de libanesik mat på en restaurang i stan och självklart fick jag skylla mig själv när jag några timmar efter restaurang besöket lång med kramper och riktigt ont i magen, men att undvika vitlök på en sådan restaurang måste vara de svåraste. så jag fick helt eneklt ta smällen.
efter restaurangen vinkade vi av min kära syster som ännu än gång begett sig uppåt i landet, ända till haparanda, för att bosätta sig. så nu dröjer de nog ett par månader innan jag se henne igen. har faktiskt känts bra att få umgått så mycket med henne som jag gjort de veckorna hon varit här i stockholm :) det händer inte alls för ofta.

nu ska jag strax packa min väska för att bege mig upp mot ip för borta match mot marieberg :) sen ikväll är det firning av therese och kanske utgång?! en trevlig dag helt enkelt. :)



BYE

nej

det är helt sjukt ... satt nyss och kollade runt lite bland bloggar och hamnade tydligen på en väldigt välläst blogg. en söt och blond liten flicka som inte ser ut att vara mer än 14 år gammal. men så börjar jag läsa lite, de ända hon skriver om är hennes perfekta liv och bla bla bla. hon nämner vi ett ex antal tillfällen hur otroligt lite hon äter per dag, ofta en eller två mackor eller en liten måltid mat per dag. och som råga på de skriver denna smala lite barbie dockan att hon vill gå ner i vikt!!!! helt sjukt i huvet. hon sitter där och skriver, för flera hundra tusen små flickor som uppenbarligen ser henne som en förebild, om att hon måste gå ner i vikt och att hon i princip inte äter någonting på en helt dag. det är fan inte okej! helt stört och riktigt jäkla dumt av henne.



nej det är inte okej.

mobil

sitter och spanar in lite mobiler här på internett. ska klicka hem en vilken sekund som hellst :) va i täby igår för att köpa mig en ny telefon, men han som jag hade tänkt att köpa av va hel knasig och jag vart snurrig. jag tror han försökte lura mig! för när jag kom hem och kollade här på internett skulle jag få mobilen betydligt billigare. menmen, det är vell deras jobb att försöka sälja så mycket som möjligt. jobbigt att vara så på!! :P skulle aldrig ställa mig i en såndär monter och försöka sälja mobilder, det känns nästan förnedrande så typ alla ignorerar en.

nåja, körningen idag va läskig. jag tvivlar på mitt körkort! haha ,, nej de får jag inte göra. nu ska jag fan ge allt.

BYE

-



jag vill igen igen igen .......

körkort

måndag och sista veckan på intensivkursen, dock är det yterligare drygt två veckor innan jag kan sitta helt själv i bilen. men jag kämpar på :P

håller just nu på att ladda upp lite bilder från kameran, hade nämligen tänkt att sälja ett par skor och en satinjacka på tradera, som sitter lite fel på mig tyvärr.
annars är kvällen helt oplanerad. ska ta mig en dusch snart för att jag och min syster va och körde ett arobic pass uppe på gymmet, hahaah!! jag och dans alltså, noll kontroll på kroppen typ. känner mig bara dum, men kul va de. & jobbigt!

nu ska jag fixa de där med tradera och sen kanske kolla lite jobb, känner att det är time för att fixa ett bra jobb nu. svårt faktiskt. menemn, jag tror de löser sig :) Byee

jag är hääääär

joorå jag lever. bara de att jag spenderar större delen av min vakna tid i Norrtälje, på bilskolan där. för nu jäklar ska jag ha de där körkortet efter de här veckorna! så där är förklaringen till min frånvaro, som troligtvis kommer fortsätta någon vecka framåt. menmen.

ikväll blir det till att fira pappa, med hela släkten, som fyllt 50 :) dock fick jag ett telefon samtal nyss av min morbror som sa att dem inte kunde komma för dem blivit sjuka :( jag som veeerkligen ahde sett framemot att träffa småflickorna. aja, restan av släkten är ju helt okej dem med ;) haha ..

helgen kommer bli lugn, men match och en heldag med niklas, vilket verkligen är på tiden. ibland är det riktigt svårt att hinna med varandra.

Nu ska jag trycka i mig en frukt eftersom jag nyss kom in från lite träning :) BYE


födelsedag

jag har en mycket vacker vän som äntligen, igår för att vara exakt, blev hela 18 barre!! :) ungefär sådära 1 år efter bara.



GRATTIS TJEJEN, hoppas du hade en helt underbar kväll och dag igår för det är du värd.

sjukhus.

idag stod ett besök hos doktorn överst på listan och det är nu gjort, med mamma som sällskap :) det behövs alltid. mindre kul är ju att det tydligen är ibs min äckel dumma mage också lider av. så nu fick jag ännnu en lista på mat jag inte ska äta och de jag kan äta. KUL!!! så jag kan lika gärna sluta äta över huvudtaget, vore nästan bättre så. nejnje, men förhoppningsvis slipper jag denna smärta i magen som kommer och går.
jag ska snart sätta mig och plugga körkortsteori men jag upptäckte nyss att sjukhuset va på tv och det känns inte helt okej att missa .. :)


jajajjajjaaj,nu ska jag kolla lite mera tv och sen fixa lite lunch (regelbundna måltider är tydligen väldigt viktigt). BYE

norrtälje

har precis avnjutit en supergod fruktsallad med keso till (: mumsigt. & tänkte nu bjuda på några bilder från dagens äventyr.











vi och norrtälje går inte bra ihop, sist snöstorm och i dag spöregn.

-













hos mary, igår.

konfirmation

jag vet att jag har pratat om de många gånger förr, men nu är det dags igen.

jag blir varje år vid den här tiden nostalgisk, om man nu kan kalla det de. det är nu en ny årgång fått uppleva två underbara veckor på gransnäs, jag pratar självklart om konfirmationen. alla kort gör mig avundsjuk jag vill också åka dit igen, uppleva de vi upplevde för 4 år sen. det är helt sjukt, 4 år sen!!!!!! gud så tiden bara rusar iväg, bara försvinner.
men varje år sen jag besökte gransnäs förundras jag över att de lyckas genomföra så grymt roliga läger för så många ungdomar, jag kan inte tänka mig att det är en lätt åldersgrupp att hanskas med. och intressera och inspirera så många ungdomar att gå på ett läger som i grund och botten egentligen ska kretsa kring gud, jag är imponerad. för från mina två veckor på gransnäs så är ju de sista jag tänker på gud.

de två veckorna där eller framförallt hela den sommaren, 2005, är någonting jag minns med riktigt stor glädje och lycka, allt va så nytt och spännande. aja. den tiden är förbi men det känns grymt kul att kolla på mina gamla bilder men även andras bilder från gransnäs för att minnas och bara kunna le. :) konfirmationen är någonting alla borde få och vilja uppleva, minnen för livet helt enkelt. :)

Maggio

det är måndag och solen skiner :D kan det bli bättre?! i veckan ska jag sola och bara njuta av den, troligtvis, sista dela av solen och sommaren!

helgen som paserat har bjudit på många fina stunder :) i lördags hade jag och niklas dukat upp för kräftskiva och det blev en riktigt trevlig kväll med de närmaste vännerna. något som måste göras oftare.

men då dagen bjuder på sol ska jag alldeles strax knyta på mig mina gå skor och sätta på mig mina träningskläder för att sen gå en promenad i det vackar vädret :) efter de blir den en runda med sandra i täby och efter se ska vi bege oss hem till Maria för mys och bad i hennes pol. kommer nog bli en toppen kväll med fina människor :)

ååhhh, jag har verkligen fått upp öronen (eller vad man nu ska säga) för veronica Maggio. särskillt 17 år!! jag blir lixom glad och det är så fint .. :)

aja, nu ska jag röra på mig. BYE

RSS 2.0