Page

Jag har funderat på en sak, jag vill klippa mig kort!! Typ page men jag vågar inte .. haha :D Jag ångrar mig typ med allt som jag gör med mitt hår, men samtidigt vill jag alltid testa nya grejer. Och det irriterar mig att jag inte vågar och att man inte kan se innan hur det kommer se ut! Men jag ska faktist tänka på saken och kanske boka en tid :D det vore kul. Och som alla säger, håret växer ju ändå ut igen! plus att om jag skulle bli helt stört ful kan man alltid sätta in extentions. så jag skulle ju iallafall överleva. aa jag tror faktist att jag ska klura på det här ett tag nu!
måste höra med mina kära vänner också va de tycker ^^ för vissa som klipper page ser lixom yngre ut och de vill jag inte göra !!! men jag tycker de flesta bär upp de snyggt och ser bara äldre ut och de vore toppen bra om jag också kunde de . :D
Det vore ju säker så snyggt. ååhh, eller så gör man det bara utan att tänka efter! det är smart. jag skulle typ behöva någon som klipper mig i sömnen så att jag slippr sitta och se när allt mitt hår faller bort. :P

aja, nog om de! men det är värt att fundera på. :)

Nu snart ska jag ut i spöregnet, som förövrigt kankse blir snö inatt, vore ju jätte mysigt tycker jag :D iallafall, jag ska träna snart i detta regn. jag kommer frysa till döds. :P

I morgon ska vi flickor kanske åka och bada :D typ i uppsala. som gamla goda tider. jag hoppas de iallafall! :)
Aja, nu ska jag börja byta om lite. Bye!


nytt?

Hej, har försökt mig på att ändra lite på designen och det är verkligen inte lätt! /: så nu orkar jag inte göra mera ^^ Den sidan där man kan kommentera är hel knasig .. :P man ser typ ingenting.
aja, och så är bilden längst upp lite liten :P menmen.
Ha en bra dag :)

Ny säng

Igår när jag va på Ikea köpte jag en ny säng. :D så äntligen inatt får jag sova i en stooor säng! det ska bli så himla skönt. Dagen idag har ägnats åt att fixa i rummet och med sängen. Det blev toppen fint. :) och jag är mycket nöjd med min otroligt sköna säng. Jag kan visa en bild senare ^^

Ikväll kommer mina vägar styras mot stora staden för lite partay! Det är inte varje dag man kan gå ut mitt i veckan så nu under lovet får man ju passa på. ^^ vilka de blir är än oklart med jag är taggad och ska ha riktigt kul ikväll! :) Men frågan är bara vad jag ska sätta på mig, min gaberob är tom på fina kläder .. :( Stackars mig!
aja, kläd problemet ska jag ta itu med nu.
Ha en bra kväll :) Bye


Ikea

Idag är en ny dag med nya äventyr .. :P Idag styrs mina vägar mot danderyd för lite jobb i några timmar. Efter det tror jag att en tripp till Ikea med Niklas står på schemat! Jag såg att lite pengar hade trillat in på  mitt konto så idag ska jag förhoppningsvis köpa en ny säng .. :D 160 säng med en supersnygg sängstomme blir det! Som jag längtar efter att slippa ligga och trängas i en 110 säng. :) det kommer kännas som himmelriket! Det är bra att jag köper en så pass stor säng nu också för då kan jag ta med den när jag och niklas flyttar hemifrån sen. :) så nu hoppas jag att allt finns där på ikea som jag vill ha så att man kan få den redan idag. fast de tvivlar jag på! menmen,

Nattens sömn vart väldigt konstig, då en orolig niklas väkte mig med jämna mellanrum, princip hela natten :P Men jag känner mig rätt pigg ändå. men min trötthet kommer vell ikväll :P Jag är en morgonmänniska, tyärtemot niklas som är kvällsmänniska! heheh. aja. :)

Nu ska jag kika lite på tv och ringa till Jossa och therese för att stämma av lite om jobbet vi ska utföra. Ha en bra dag :) Bye

Höstlov

Nu har vi äntligen höstlov. (: det känns riktigt skönt med en hel veckans ledighet framför sig! Jag har inte allt för mycket planerat men i morgon blir det jobb och på fredag åker vi troligtvis och myser på något bad ^^
Idag har soffan kommit hem ifrån haparanda, fast hon blir bara kvar här tills på fredag, så en dag eller kväll ska jag vell iallafall spendera med henne! :)
Nu snart ska jag ner till centrum med soffan för att möta upp mamma och sedan gå till mormor :)
Ajuste det är ju Halloween i helgen också ^^ haha .. de måste man ju fira ;) något kul kan man ju iallafall hitta på.

Åh juste, jag fick bonbon av soffan :D värdens godaste godis typ, som inte går att köpa i sverige förutom på flyget, helt stört! Men hon köpte de i finland till mig! om jag blev glad. Så nu vet jag om det blir någon tripp upp till happis ska jag åka över till Finland och köpa på mig ett lager! hehehe .. :)

Här ska ni få se en bild på mig och min syster för att visa hur otroligt lika vi är ;)



Eller inte?!

Onsdag

Dagen i skolan va seeeeg och typ meningslös kändes det som. men vi kämpade oss igenom den iallafall :) och maten i skolan va som vanligt blää så man fick gå hungrig också vilket suger! men nu är jag hemma, iförsej sen några timmar tillbaka, och har preciis avslutat ett arbete i filosofi som typ är det mesta för betyget! och de känns inte bra .. :S min uppsats som jag gör nu känns helt knasig och snurrig och den kommer avgöra om jag får mvg i filosofi eller inte! de känns inge vidare faktist. och man orkar ju inte direkt skriva om en hel uppsats på typ 8 sidor! nejnej, jag får helt enkelt nöja mig med det som jag har gjort man kan ju inte göra mer än sitt bästa, som mina föräldrar säger.
hahah, en annan sak de brukar säga är att kort på en aldrig ljuger! det är ju typ samma sak fast lixom i bild, fast de kan de verkligen göra .. man kan ju bli sjukt dålig på kort och vara snygg i verkligheten! :P de tycker iallafall jag .. ^^

aja, nu sitter jag här och väntar på niklas typ. eller jag vet inte vad jag väntar på!! jag väntar på att någon vill göra middag, men ingen ska göra de så jag måste göra de själv :S och det orkar jag verkligen inte. plus att jag inte vet vad jag ska göra för något. Är inte sugen på nått typ! det är irriterande. vill att någon ska komma med värsta goda maten (typ jossans mamma, haha jag är avundsjuk på dig jossan!!) och bara ge mig de. och säga att det är min middag ^^ de vore toppen. Man kan ju alltid drömma! aja.

Bye.

-

Men är det inte typiskt att man inte blir sugen på sina fina och varma nybakta bröd när man väl gjort dem?! 
typiskt!

Klart

Så nu är jag klar med mitt storbak .. :D lyckat eller ej? jadu, tekakorna har jag smakat på och de va vell hyfsade trodde de skulle vara goda men man får inte ha så höga förväntningar på glutenfritt bröd har jag lärt mig :P de andra brödet har jag inte hunnit smaka på men de brukar smaka super gott ^^ och de ser fina ut iallafall.
Tekakorna vart typ gigantiska och platta, lite knäppt. de ska ju lixom vara tjocka och runda. aja, jag är nöjd och tycker att de smakar okej iallafall de är huvudsaken. Jag har märk att jag typ har lärt mig att gilla äckligt bröd :P haha, de låter knäppt men asså när man är glutenintolerant så finns de lixom inget riktigt gott bröd, eller jag har iallafall inte hittat de än, så när man hittar ett bröd som bara är lite gott tycker man att det är helt fantastiskt gott :P haha. om ni fattar ... :P aja.
Här kommer några fina bilder på mina underverk ..

  

nu är iallafall jag nöjd .. ^^

Bröd

Nu har jag precis avnjutit min frukost och idag har jag en helt ledig dag framför mig :) känns riktigt skönt måste jag säga.
Så vad som står på schemat idag är att jag ska baka bröd. :D äntligen får även jag äta lite mjukt bröd och inte bara hårdbröd. Jag ska även lyxa till det lite och baka två olika sorters bröd, ett av dem har jag tidigare aldrig gjort så jag lär ju misslyckas :P så till lunch får jag, förhoppningsvis, goda och varma nybakta bröd! mums. och så finns det lagom tills att min syster kommer hem :) hon kommer bli glad.

Idag har jag även väldigt ont i ryggen, eller imellan skulderbladen eller va de heter! det beror på fysen igår, men vad gör de lixom, man känner ju iallafall att man gjort något bra då och de känns toppen. Fysen igår känns nog faktist lite i hela kroppen om jag ska vara ärlig. menmen!

Jag har börjar tänka väldigt mycket på julen faktist och jul klappar, jag vill börja köpa ju!!! :D ska bli kul faktist, får bara hoppas på att pengarna räcker och de känns lite klurigt.

De råkar faktist vara tekakor jag ska baka. :D Något jag inte ätit på säkert 1 ½ år.



Det här är ju dock inte mina men jag kan ju hoppas att mina kommer se ut ungefär såhär. chansen känns ytterst liten :P

Ha en bra dag :)


helg

Hello .. (: Idag är det äntligen fredag och en hel helg framför oss, riktigt skönt!
Just nu är jag hos sandra, med marry som kollar på tv och sandra som duchar och fräschar till sig :P vid 5 halv 6 ska vi bege oss ner till centrum för att möta upp fältarna och åka till åkersberga och fixa lite grejer. blir nog trevligt! Sen senare ikväll blir det nog så att jag joinar niklas kanske. får se! :)
Skoldagen idag gick super fort så de va skönt och sen tog vi en mysig fika på vårat kära cafe. :)

byebye

Ledig torsdag

Idag började jag min dag med att följa med min kära mamma tlll stallet, jag bara älskar det! och har saknat det såååå mycket. jag red massor förut, började när jag va 6 år och målet va självklart att bli profs, men vad gör jag? jo slutar rida istället, helt puckad ide, usch och fy på mig. för två år sengav jag upp det. Men jag har en så snäll mamma så jagfår följa med henne upp så gott som när jagvill :D och nu när jag märkt hur mycket jag saknat det ska jag verkligen göra allt för att följa med lite då och då. för någonting jag ska stå fast vid är att när jag gett upp fotbolen kommer ridningen stå högst upp på listan :)

Efter stallet begav jag mig upp till gymet, väldigt skönt :) körde igenom hela kroppen riktigt hårt. det va länge sen jag gymade så det va kul ^^
Nu väntar jag påatt niklas ska komma hem från jobbet så att vi kan laga lite god mat :) jag är hungrig. kvällen blir nog lugn, kanske fremför en bra film?! i morgon är det fredag och allt känns toppen, plus att i morgon kommer plånboken bli några kronor rikare, det känns toppen :)

Ha en bra kväll. :) bye
 


Jag tänkte att jag skulle bjuda på en fin bild ifrån Italien, där vi firade min mammis födelsedag :) super fint och mysigt hade vi det.

Kort skoldag

Idag är det tisdag, en väldigt fin sådan :) Vädret är på topp, skoldagen va kort och vi har troligvis hittat våran sko grossist till vårat uf företag :D så just nu känns allting väldigt lungt och skönt .. däremot är jag väldigt trött och har haft ont i magen sen i söndags, men vad gör de om hundra år!
Så idag slutade skoldagen redan vid 11. jag och mina kära "kollegor" tog bussen till våran, troligtivs , framtida grossist pss. Jag hoppas verkligen att det här med uf ska fungera nu och att vi får rätt skor och allt sånt, de vore så skönt om allt bara flöt på :) Efter de besöket va det bara att börja sin vandring hemåt i det fina och faktist varma höst solen. de va mysigt med min mage strejkade tyvärr och bara skrek efter mat, vilket gjorde denna promenad ganksa tråkig /: men nu i efterhand va den ju mysig och bra ^^ vardagsmotion är bäst ;)

Nu ska jag nog lägga ner lite tid på en uppsats som iförsej ska vara klar efter höst lovet men de vore bara så skön om jag blev klar med den innan fredag så jag slipper tänka mera på den. En filosofisk uppsats om genmanipulation, hur kul låter de lixom?! nej inte allas kul. jobbigt och irriterande! men man lär sig ju alltid nått :) det är huvudsaken.

åh juste, måste nämna att vi idag va i kyrkan, eller i mathiasgården, eller hur de stavas, och jag bara kände hur otroligt mycket jag saknade konfan!!! helt sjuk /: det är typ de bästa jag någonsin gjort i mitt liv. som jag saknar det och stämningen som va på lägret! jag skulle nästan göra vad som hellst för att få uppleva de två veckor igen .. menmen! Riktig nostalgi fick jag där ... lite sorgligt nästa! :P hhaha .. jaja (:

Ha en bra dag och njut av de vackra vädret :) Bye

Tillbaka?

Jo kanske faktist ... jag har saknat det! Vissa dagar, som typ nyligen, tänker jag att åh de ska jag skriva men jag kommer gämt på typ någon sekund efter att jag inte har någonstans att skriva det?! Alltså helt värdelöst. Så jag tror helt eneklt att jag får ta tag i det här igen och börja skriva ner mina tankar ... :D Nu blir ni glada va?! haha .. Inte för att min blogg brukar vara sådär oerhört innehålls rik eller intressant så är de faktist väldigt skönt att iblan kunna komma in och skriva av sig lite om allt möjligt. Genska kul grej att ha också då man om ett tag kan gå tillbaka och kolla lixom! :) så nej jag ska ta tag i det här nu igen och skriva när jag har lust och möjlgvis försöka uppdatera minst en gång varje dag, för min egenskull. :)

Så vad har jag att berätta, hela sommaren har gått och halva hösten! Sommaren bjöd på många fina stunder och jag saknar den massor, men jag kan påstå att jag faktist längtar mer till julen och snön just nu ... de ska bli mysigt att kunna dra på sig vinterjackan ioch den varmasta halsduken man kunde hitta och en mysig mössa. Och så vill jag ha en massa massa snöö. :) det är så fint och mysigt med julen. Om inte vintern här i stockholm skulle bjuda på så mycket snö kommer troligvis våran helgstripp till haparanda och syster i mitten av december göra de .. Jag längtar :)

Ikväll är det, som de flesta kvällar, träning :) på kvällens tränings schema står fys, med fotbollslaget och de ska bli kul! Jag behöver verkligen träning för att må bra, två dagar utan träning och jag får värsta abstinensen, usch! :P hhehe.

Ha en bra måndagskväll och en bra start på veckan .. :)

RSS 2.0