pic

Holland i bilder ..



















mer kommer, en annan dag ..

buss

vi är nog alla överens om att sätta sig på em buss i 23 timmar igen inte är ett alternativ. de va nästan hemskt :P usch, jobbigt och segt. men vi fick många fina dagar nere i holland med alla tjejerna.

bilder kommer senare ........





jag fick bråttom och aajjj en mygga bett mig precis nyss!!!!

resa

idag åker jag iväg till holland för att spela fotboll i en veckan .. jag har inte börjat packa och bussen går vid halv 1. jag ångrar att jag inte packade igår. nåväl!

dagen efter midsommar spenderade jag och några vänner på en båt och sen på en fin liten klippa ute i skärgården, och om de va mysigt (: det borde göras oftare när man ändå har tillgång till båt och så otroligt fin skärgård som vi faktiskt har här i sthlm.





nu måste jag packa och duscha.

-

nu; pannkakor med sylt och glass.



perfekt såhär dagen efter när man mår som bäst!!

mums

nu luktar de kladdkaka i mitt hus ^^ musigt. den ska avnjutas med glass och jordgubbar senare ikväll när mina kusiner tittar förbi.

jag fick en fin fint samtal från min kära vän therese nyss, vi kommer jobba tillsammans på midsommar :D iallafall några timmar. jag får dock gråta en skvätt när hon slutar sisådära 7 tim före mig. men vad gör de, jag blir rik och hon blir fattig :D de blir endel jobbtimmar denna helg, men det är väldigt välbehövligt då mycket pengar behövs inför framtiden som väntar ... åh jag läntar (:





Lite bildbevis sådära ... (: mumsigt.

jag får inte nog











det va för bra.

mera grekland















de va de för ett tag.

slut?

jag känner att inspirationen lixom har försvunnit lite för detta. vad de beror på vet jag ej! idag blir en lugn dag, trotts min rastlöshet ska det nog gå bra för jag ska snart upp och köra ett gympass.

de va typ de, tråkigt helt enkelt. dags att ge upp?!

blunt

- you are beautiful







tänk att en låt kan väcka så otroligt starka känslor och minnen inom än.

fredag-

planerna för gårkvällen var egentligen att åka till tegel för att kolla på hoffmaestro, men de va inte riktigt på de sättet kvällen slutade. vi fick samtal från några trevliga pojkar som skulle in till stan till, tydligen, ett ny öppnat ställe. men så va självklart inte fallet, det va bara Huset som hade bytt namn. haha, så vi blev lite smått irriterade. men självklart gav vi stället en chans och jäklar va kul vi hade.
en riktigt lyckad kväll med grym musik, massa dans och och en riktigt lång men mycket trevlig resa hem. de tar ju typ 2,5 timme att ta sig hem från stan en fredagskväll, sååå drygt- men med rätt folk gick tiden rätt fort ändå.

så idag sitter jag bara hemma för att kurrera mig inför kvällen då de bjuds på mera festligheter hemma hos Amanda som tagit studenten i veckan (: blir nog supertrevligt. tror dock att jag kommer vara ganska seg då natten inte bjöd på allt för många timmars sömn.

ha en bra lördag (: BYE


föralltid

jomen det är verkligen jätte kul att mötas av regn varje dag man vaknar upp, verklige super mysigt. att de inte kan regna och vara kallt året om. vad ska vi med sol och sommar till? de blir man vell inte alls piggare och gladare av.

ge mig regn föralltid!



BARA MASSA BLÄÄ

blomtema


humlis och blomma i min trädgård ^^


Mitt fin fina tårtfat jag fick i studentpresent :D ååh, jag bara älskar de!!

-

jag är stolt över mig själv ..


framtiden?

och så är redan sommaren, och mitt sista "riktiga" sommalov, här. det känns skumt. jag hade sett framför mig att jag skulle kunna njuta av denna ledighet till max, men jag märkte fort att så blev inte fallet. jag känner mig stressad och rastlös?! inför framtiden typ. helt skumt. jag har jobb och jag vet vad jag vill ett tag fram iallafall, borde inte de räcka.
och sen, självklart, är det som ett litet knivhugg i hjärtat när tanken slår en att jag aldrig mera behöver gå till skolan och få ha det sådär underbart slappt varenda dag. många gånger har jag klagat på att det är för slappt? får man verkligen klaga på sånt. NEJ!! nu kommer det "verkliga livet" och jag kommer nog aldrig få det så slappt, som jag haft i 3 år nu, igen. det känns lite tråkigt. men som alla säger, att man ska ta tillvara på åren i skolan. kunde jag gjorde de bättre?! tiden rinner ju på i sin takt ändå, hur jag än vrider och vänder på det.

så vad att säga om detta. jo, jag skulle faktiskt, för väldigt väldigt mycket, uppleva de tre åren på gymnasiet igen. och jag blir glad när jag tänker på exempelvis min kusin som har de tre åren framför sig. njut och va glad, för igenting går upp emot att gå till skolan, sitta på en stol, lyssna på en lärare och sedan få gå hem i hyfsad tid och ändå finns det pengar på kontot varje månad.

nej nu ska jag inte vara den som är den. jag har på ett sätt längtat efter dethär, men självklart känns det tråkigt också. jag tror jag vet vad som väntar mig och jag tar gärna emot de med öppna armar.

för nu ska jag vara en glad student som njuter av sommaren och livet till MAX!



STUDENT

Barppappapapapapa ......

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEENTEN ..

















FY FAN VA VI ÄR BRA!

RSS 2.0