.

GOTT NYTT ÅR! :)

-

  

Kan man vara annat än stolt?!

Nyår

Jag har under två dagar avverkat några timmar på diverse jobb, vilket känns ganska skönt såhär efter alla julklappar som har inhandlats. Så att man får lite money snart igen ^^
Idag har jag och sandra inhandlat Nyårsmaten vi vi flickor plus några pojkar ska äta i morgon, kommer nog bli super trevligt :) Tänk att ett år redan har gått, är de inte sjukt?! och snart har de gått 3 år sen jag träffade niklas förförsta (om man nu kan säga så) gången. så tiden rusar iväg :P knäppt.

Kvällen i morgon ska iallafall spenderas hos Sandra, med god tre rättersmiddag, men resten av kvällen är helt oplanerad, som vanligt!
Hoppas ni får en bra Nyårsafton och en bra start på det nya året (: Bye.

Bort

Jag känner att jag förtillfället bara vill bort, till nått varmt land eller ett snötäckt Åre!! Jag känner inte för att vara hemma hela lovet, jag vill bort. Skulle vara så skönt att få lite sol eller massor med snö, kanske kommer jag och niklas iväg till åre vecka 9 men det är föör långt tills dess! Om man endå bara kunde ta en sista minuten någonstans, de vore grymt.

Det här är de närmaste utomlands jag kan komma just nu ...

Våran uber snygga tapet i köket :D

Playstation

Efter bion igår styrde vi bilen mot skogarna och Alex playstation och oj så kul det är :D Vi satt uppe halva natten och dödade varandra, ganska hemskt spel egentligen. Känns som att de kan ha ganska dåligt inflytande (eller vad man nu kallar det) på barn?! men iallafall, jag vill också ha playstation :D så jag funderar starkt på att köpa de till niklas när han fyller år ^^ men då känns det kanske som att det är hans och jag vill ju att det ska vara lika mycket mitt, ahha! Eller om vi delar på ett innan. Kul va det iallafall, man blir typ beroende! ^^

Twilight

Igår åkte jag niklas och alex på bio. Meningen va att vi skulle se Yes man, men när vi kom fram till kassan så va biljetterna slut så vi fick istället snabbt bestäma en ny film och de blev twilight! Jag är nog en av de sista som ser den och guud så bra den va. Jag va inte ensam om att förälskas i vampyrerna och deras coola grejer :) Hade kunat se filmen om igen direkt efter.


 Han va ju inte direkt ful heller vilket bara gjorde biobesöket ännu bättre :)

Restaurang

Gårkvällen spenderade jag på Tegel som så många andra och jag hade riktigt kul! :P Det är inte ofta jag har haft kul på krogen då jag ofta tycker de är rätt drygt bara, men igår va de riktigt trevligt. Kanske dyker upp några bilder senare, om jag inte minns fel togs de några kort men jag kan tyvärr inte minns av vem de togs?! haha. aja!
Så idag mår man som man förtjänar?! Fast jag mår faktist hyfsat bra, min mage brukar ju säga ifrån dagen efter och matstrejka men inte idag vilket va skönt. Så jag kan ju tacka Therese och Niclas för en trevlig kväll igår :D Tack mina kära vänner!

Idag startade jag dagen med en promenad med Sandra, super skönt och välbehövligt! Det va ett tag sen jag träffade sandra så de va skönt att få prata av sig lite. :)
Ikväll blir de förhoppningsvis restaurang mys med niklas :) Mums.
Ha en bra fredag :) Bye


Nöjd

Så nu va julafto över och jag känner mig nöjd :) Jag fick fina julklappar och julstämingen under självaste julafton va på top. Riktigt mysigt! ^^ De blev julklappsöppning i säkert 2 timmar så småbarnen inte riktigt förstod att de fick flera julklappar och skulle leka med vaje liten sak de öppnade. heheh (:

Idag ska jag hem till Niklas och fira hans syster sen blir de kanske utgång ikväll. :) får se.

Nu ska jag fixa ihop lite frukost :) Bye,

Tidsfördriv bara

Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut? Åkte utomlands med mina vänner och hade ruskigt kul.
Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2009? Löften är inte min grej.
Fick någon i din närhet barn? Jaa, och jag blev gudmor! :D
Dog någon i din närhet? mm. /: 

Vilka länder besökte du? Greeekland!
Vad skulle du vilja ha 2009 som du saknade 2008? ehm, riktigt svårt! Bättre väder? :P
Vad var ditt största misslyckande? 
Vems beteende förtjänade att firas? De som gjort mig lycklig i år, fina vänner, familj och pojkvän.

Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg? Inte värt att nämna här.
Var tog det mesta av dina pengar vägen? Resan skulle jag nog tippa på.
Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2008? Takida, A reason to cry. skulle jag tro!
Bästa filmer 2008? Åh, en som gick på tv, men jag minns inte va den heter!
Vad önskar du att du hade gjort mer av? Rest
Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Jag vet inte?!
Favorit-TV-program? Sjukhuset!! och alla sorters inrednings program
Vilken var den bästa boken du läste? BLÄ FÖR BÖCKER!
Vad gjorde du på din födelsedag? Jag fyller 18 ju, så de blev utgång i stan!


Hur skulle du beskriva din stil 2008? Min egen.
Hur höll du dig ifrån att bli galen? Jaha?
Vem saknade du under 2008? Min fina mormor, saknaden är enorm!
Vem var den bästa nya personen du träffade? Oj, svårt, Isabelle kanske :)
Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2008.  Håll fast i dem som verkligen betyder nått.
Lärde du dig något nytt under 2008? Att man tyvärr inte kan lita på alla, även om man gärna skulle vilja de.

22/12

Ja då va de ännu en dag närmare julafton (: och lite lite snö har vi ju fått!! Men de är ingenting man kan skryta över då de knappt märks. Idag ska jag ägna dagen åt bak och födelsadags firande av syster! Kanske ginner träna lite också, känns som att de skulle behövas. Men jag har faktist tappat lite motivation till att gå upp och träna själv /: ganska jobbigt. Måste få med mig Victoria eller Therese, får tjata på dem att köpa gymkort :) vore ju toppen.

Fick bli en kortis nu bara ^^ måste fixa i ordning lite grejer .. Bye!

4 advent

Gud så tiden bara försvinner iväg, redan 4 advent! Nu är julen riktigt nära vilket känns mysigt. Under helgen har jag avverkat några timmar på jobbet men har även hunnit med en utgång i stan! Faktist väldigt trevlig och billig .. :P Tyvärr hade ju Therese väldigt ont i huvet vilket va tråkigt. Men nu har vi sabbat två kvällar tillsammans så jag tror att det blir 3 gången gilt, eller va tror du?! :P Njmen jag hade trotts allt kul.
Jag ska nu om några timmar iväg på träning. I morgon fyller min syster år så i morgon kommer släkten och det ska fikas, mysigt :) Måste vara tråkigt att fylla år så nära inpå Julafton?! aja.

Dagen i morgon ska jag spenderamed syster och bakning, kanske täby för att inhandla de sista julklapparna!

Nu ska jag kolla lite på hoppningen på tv, om jag saknar ridningen!!!!

Lunch

Hello .. (: Har precis kommit hem ifrån 1,5 timme på gymmet! De va skönt, körde 45 min core och resten av tiden körde jag armar inne på gymmet! Så nu ska jag fixa lite lunch hade jag tänkt, men våra målare håller ju på i köket så jag smög in där och tog med mig smör, ost och hårdmavkorna hit ut, haha! :P Så de får blir lite picknik här vid datan helt enkelt. (:

Senare idag ska jag och mamma iväg och köpa julklappar till exempelvis min syster som är svårrast i världen att köpa till typ .. :P Fast jag tror jag har en liten ide. :)

Nej nu ska jag fixa ihop mina mackor. :) Bye!

äntligen

Idag är det onsdag och bara två dagar kvar tills Jullovet tar fart .. Ska bli riktigt skönt med lite ledighet och massor med julmys :)
Dagen har jag spenderat i stan idag med therese för lite Julklapps handling. Jag gjorde dessvärre inga storfynd men kom hem med en liten julklapp till Niklas, jag kan inte längre skriva ut de i och med att han börjat tjuvkika här då och då! Vilket jag aldrig trodde han skulle göra. menmen! Snart kommer mamma hem och plockar upp mig för att sedan åka vidare mot kalas för Emilia. Hon ska få pippi kläder av oss! :D Hon kommer bli överlycklig, de lovar jag. Pippi är hennes favorit.

Snart helg igen då och Jullov med andra ord, men i helgen blir de inte mycket lov för mig då jag ska jobba fredag och kördag kväll :P Men sen blir de bara1 gång till under jullovet vilket känns skönt ..

ajuste, igår hade vi flickor jätte mysigt julbak hos rarra. :) Jag bakade mina efterlängtade lussebullar och Rocky Road, och båda vart super goda! Så idag har jag smaskat i mig en stoor lussebulle. Jag har ju många Lussebulls dagar att ta igen känner jag nu när jag inte kunat äta någon förrren nu. Hahah! Gott va de iallafall .. (:
Nu kommer mamma när som helst. Ha en bra kväll :)

Födelsedag

Idag råkar världens sötaste unge bli hela 2 år :)



SWEETIE!

Förjulklapp

Glömde jag att nämna att jag fick Juleskum av Niklas i förjulklapp (som vi fint kallar det) igår?!



Jag kommer bli så tjock .... :P Men det är vell vad Julen går ut på?

Söndag

Igår va det lucia, vilket jag tyvärr inte kände känslan av. Tråkigt! När vi va mindre firade vi alltid Lucia här hemma hos oss med Lussebullar och annat gott. Sen framåt kvällen gick vi barn alltid Luciatåg för föräldrarna och runt på våran gård. De va tider de (: Men igår spenderade jag dagen med Niklas och två av hans vänner i skärholmen och heroncity, lite skillnad kanske?! Pojkarna gillade inte skärholmens centrum så där vart de ett kort besök men vi åkte sen till heron istället där de inhandlades ett Hemma bio system vilket tog typ 100 år.
Kvällen avslutade jag och niklas framför Göta kanal 2 och Pearl Harbour! (:

Idag har jag ingenting speciellt inplanerat, träning ikväll bara. Måste kanske plugga lite också så man kan någonting till gruppdiskutionen i morgon i psykologin. :)

Ha en bra Söndag  (: Byee.


11/12

Gaaah va tiden går fort! SJUKT skulle jag säga .. På lördag, då det är Lucia, är det ju bara 11 dagar kvar tills julafton :O sjukt. Har flera julklappar som måste inhanldas och massa gott julgodis som bara måste göras (: Så jag ser frememot den sista riden nu innan julafton ^^

Idag började dagen med en intevju med en pastor på oingstkyrkan, han va jätte trevligt och faktist rätt intressant att lyssna på vilket gjorde mig glad. annars brukar sånt med gud vara rätt segt att höra på. Efter de gick jag en kort stund till skolan och fick reda på att jag får ett MVG i folisofi :D riktigt nöjd måste jag erkänna.
Snart ska jag iväg till Täby med Sandra för att inhandla ytterligare lite julklappar. Ska köpa en radiostyrd helikopter till Niklas, hahaha, som han tjatar om varje dag! Jag lovar, som en 5 åring. Men vissa pojkar har ju tendensen att kunna bli 5 år igen när de får syn på sånna saker. :P Så vad gör man inte för sina älskade? :)

Ny måste jag börja fixa i ordning lite grejer för att sen börja traska ner mot stationen (: BYE!

Rocky Road

Helgen som skulle innehålla massor med roligheter blev istället en mycket lugn och seg helg .. /: Menmen, är man sjuk så måste man ta de lungt helt enkelt.
I går skulle kvällen egentligen ha spenderats hos therese med lite folk, men som i fredags så vägrade min mage att sammarbeta med mig, så jag fick följa med niklas när han skulle klippa sig i stället. Där stannade vi sen hela kvällen vilket va riktigt trevligt och skönt då jag endas behövde koncentrera mig på om jag skulle sitta eller ligga ner i soffan. Detta klarade min svaga mage av. (: Så två dagars vila har resulterat i en relativt frisk mage men däremot blev halsen kraslig och en jäkla hosta kom istället. Men de kan jag leva med :)

Igår, hos niklas frisör, åt jag ett supergott julgodis som jag ska baka, snart snart snart, så for köket är klart :) mums. De va Leilas Rocky Road. Riktigt goda :)

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och kanske slå på en mysig film .. :) Sov gott ^^

baaaajs

Idag är det lördag, en grå och trist sådan! Igår skulle min kväll styrts in till staden för firande av therses som fyllt 18, men självklart ska min äckliga, fula och dumma mage vägra totalt! Ibland har jag bara lust att riva sönder mig själv när min mage är så dum .. Den är super känslig, inte bara mot gluten utan mot precis ALLT! Jag har ont i magen typ varannan dag och jag börjar bli jävligt trött på de .. Min mage kan ju förfan förstöra en hel dag .. /: aja.

Igår på dagen va de begravning för mormor, det va jätte jobbigt och sorligt.. /: usch! Men oj så fint de va ... Jag kommer sakna dig mormor <3

Idag ska jag iallafall hem till therese för att fira henne ytterligare och det känns skönt att jag får en chans till att göra de, kändes inte shysst i går att behöva åka hem innan vi ens hunnit in till stan /: förlåt vännen, men kunde inte gör någonting åt de!
Så idag blir det lite mat och så hos henne. och jag hoppas för gudsskull att min mage är i bättre skick då!

Nu ska jag fixa ihop lite frukost. Bye!

Lussebak

Nu är det redan december och jag vet faktist inte om min julkänsla har dykt upp än. har eran? knasigt va tiden rinner iväg. November försvann ju bara . Nu är det dags att börja leta julklappar! ( Syster om du läser, säg vad du önskar dig?! :D )
Jag vill ha ätit lussebullar som alla andra! Jag älskar lussebullar men kan inte äta de förren jag själv har bakat de och när blir de? TYP ALDRIG!! Vi håller på att göra om köket och innan det ät klart kan jag ju inte baka några. Jätte irriterande! Så fort köket är klart ska jag slänga mig över lussebullsbak och knäck bak :D jag längtar.

Tänk er att få njuta av en sån här goding ...

jobb jobb

Dålig uppdatering igen, kanske kan skylla på en hård skolvecka med massa timmars övertids jobb? (: menmen. Idag blev det en lång dag i skolan, längre än vad jag är van vid iallafall! Myckt pyssel och fix innan fredag då vi ska ha våran företagspresentation som jag inte kommer kunna vara med på /: tråkigt. Begravningen för mormor är då!
Flickorna i gruppen kämpar för fullt för att lära sig sina texter utan till och jag tror att det kommer bli super bra tillslut (: Fin presentation och grejer har vi iallafall.

Aja, ikväll är det iallafall första fotbollsträningen sen uppehållet. och de känns lite sådära, jag vet inte varför tyvärr men jag gillar inte innefotboll allas och jaa. Det blir bara segt lixom /: Jag hoppas att jag kommer på bättre tankar efter kvällen träning.

I morgon är det en stor dag för en lite flicka, nämligen Therese som blir 18 :D haha! äntligen .. Så på fredag, om jag orkar, blir det utgång i stan och på lördag blir det middag och sånt mys hos Therese :) Hon ska få en så fin present av mig. :D

aja, ha de så bra :)

RSS 2.0