allahelgona

lördag och nej inge jobb för min del. /: värdelöst. fick ringa igår och sjukanmäla mig. och det är jag väldigt glad över att jag gjorde. min sjuka kropp hade aldrig klarat av en 10 timmars arbetsdag idag. huvet dunkar och näsan är täppt.
blir till att bara ligga framför tvn idag igen, kollade nyss på rent. helt klart den bästa musikalen genom tiderna :) jag fäller en tår varje gång jag tar mig tid att kolla på den. helt underbar musikal!

vi tog oss, trotts att jag är sjuk, till kista igår och bion This is it. en fin film med grym musik och dans! men jag måste erkänna att de riktigt tog emot att sitta i en lite stol i 1 ½ tim med feber. men jag kände mig tvungen, hade ju trotts allt redan sen en månad tillbaka betalat biljetterna. nåja, trotts lite feberfrossa på bion va filmen iktigt bra :) han är inte bara grym på allt han gjorde, han verkade dessutom riktigt jäkla ödmjuk också. vilket va så fint!

nu ska jag leta fram en till film och kika på. Ha en bra allahelgona afton!



senare idag blir det ett besök på kyrkogården för att hälsa på mormor och victor.

kom och hjälp mig

förkylningen tar över mig. åh, jag orka inte! huvet känns som en bomb typ. blä-
jag behöver jobba och tjäna pengar, inte ligga hemme på soffan. och i morgon ska jag jobba ett 10 timmars pass, kommer jag verkligen orka de?! :/

nåja. nu idag ska jag bara ta de lungt. me åh, ikväll har vi filmen this it is inbokad och betald. får ju iallafall pallra mig dit iallafall kommer nog ta emot lite.

nej nu ät det frukost som gäller. åh, jag är inte hungrig ju!!!!! ORKAR INTE.

saknad

jag saknar dig mormor. väldigt väldigt mycket.
de finns så otroligt mångla fler stunder vi skulle behövt upplevt tillsammans!

men jag känner att jag har dig vid min sida varje dag;



och det stärker mig.

-

trevligt sällskap, ledig torsdag och en sick sandra. men jag gillare :)

nej, man mår inte alltid på topp.


sommar

kristian hade laddat upp lite bilder på facebook från i sommars, kräftskivan.
-jag vill ha värme igen! nununu.









söndag

tråk och grå söndag. vi tänkte äventyr- aquaria & kaknästornet. ++++
svartvitt blev nog temat. + lite färg här och var.















 


25 okt

vaknade för ungefär 30 min sen. ganska så utvilad känner jag mig :) vilket känns super skönt. då vi nu hat en hel arbetsvecka framflr oss igen. att helgerna ska gå så fort?! varför är dom så korta. tyvärr kommer de ju alltid vara så. nåja, man överlever ju iallafall (:

idag skulle jag behöva träna lite, men något lungt. kanske en långprommenad?! ska höra med mamma vad hon tycker. :)

gårkvällen blev riktigt trevlig. vi började med middag hemma hos sandra några stycken tjejer. där fixade vi iordning oss lite för att sen ta oss till simon och en liten klassreunion! och de va riktigt trevligt måste jag säga, något som borde styras ihop snart igen?!
efter några timmar i trevligt sällskap och lite framtidsplaners prat så begav vi oss vidare i vallentuna.

nu är det nog frukost som skulle behövas. dock strejar min mage, ovanligt? ska kolla vad jag kan hitta som kanske är lite snällt mot min stackars mage.


sorry

dålig dålig dålig uppdatering, jagvet. finns dock en förklaring! jag har blivit en riktigt arbetande kvinna som jobbat hela 40 timmar om inte mer den här veckan. (varav en dag jobbade jag 13,5 timme.) wihoo pengar :D så jag klagar inte. (okej, kylan och äckel hösten klagar jag mer än gärna på)

nu ska jag alldeles strax ta mig till badrummet för att ta en varm dusch för sen vid 9 börjar inlåst, vilket är ett måste på torsdagar!

att asienresan är bokad känns helt ofattbart, kommer troligtvis inte förstå att vi ska åka förren vi sitter på planet :) men i två hela månader blir vi borta och vart i asien vi reser är än oklart. vi tar sikte på thailand då vi kommer flyga till och hem ifrån där. gud så härligt de kommer bli :)

nu måste jag dra mig mot duschen. :) ha en bra helg. det är ju faktist fredag i morgon. en välförtjänt sådan för min del!

thai

thailand thailand thailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailandthailand thailand


ÄNTLIGEN BOKAT :D

klädrensning

Hela förmiddagen har jag ägnat mig åt klädrensning i min garderob och hela fyra klädkassar fattigare blev jag. väldigt nödvändigt då lådorna i garderoben höll på att braka sönder. två påsar fick gå rätt ner i sopptunnan med trasiga kläder och två ska jag lämna in för försäljning på ett ställe i centrum :) så kanske man blir några kronor rikare på köpet-

skönt att hänga undan alla sommarkläder och få in alla höst kläder i garderoben, de har innan legat lite överallt i rummet eller i resten av huset, men nu är allt samlat och snyggt upphängt :) så skönt att få de gjort då jag många veckor varit nära på att börja men aldrig riktigt kommit till skott.
plus att jag den här gången va riktigt hård mot mig själv, annars tänker jag alltid med nästan alla kläder; - jomen den här får jag nog användningför någon gång snart. och då har den hängt orörd i garderoben i mer än 1 år.´så nej, den här gånmgen åkte även dessa grejer! och man kommer ju inte sakna dom direkt.

snart är de träning som gäller :) riktigt skönt. känner att jag måste komma igång och köra riktigt hårt nu. känner att jag är i riktigt bra form för de :) ha en bra söndags kväll.-

saknad

jag saknar det, varma sommarkvällar.






ovanligt

jag känner mig rastlös och vill göra något. men vad?! alla sover.
vid 5 ska jag träna, men jag kan ju inte vänta så länge med att inte gör nått. de känns ju slöseri med helgen lixom :)

ska kanske ringa och väcka niklas? låter som en toppen idé tycker jag, men han kommer inte uppskatta de. nåja, nu ska jag trycka i mig det sista av frukosten och börja göra mig redo för den här dagen :)

hej

pass för ikväll

kvinna drabbad av vitlöks chock. den vänder ut och in på min mage. SKIT!

söt

Lördag och helg (: väldigt skönt. har lyckats jobba tre dagar den här veckan, men jag vil jobba mer! hoppas på full veckan nästa vecka.
nåja, jag jobbade på mina gullebarns förskola (: Bellas och Emilias, så söta. de va nog lite svårt för båda två i början att förstå att de va jag som faktist va på deras dagis. men Emilia är så söt, hon sa vid ett tillfälle när ett annat barn sa fröken till mig; Milla är ingen fröken. Milla är Milla! ååh. så söt :D haha.


idag blir de till att hjälpa mamma och pappa att flytta båten, eller jag och niklas ska bidra med skjus bara :) men kvällen är fortfarande ett frågeteckan för min del.

och igår hittade vi en riktigt bra fluybiljett till thailand :D det är nära nu. nu i veckan bokar vi sen är de inte många månader kvar.

BYE

gym

det är en riktigt öm camilla som sitter här just nu. att köra hårt på gymmet efter tre månaders uppehåll är en plåga för mina stackars klena armar- men snart så!!
jag tog mig ner till centrum vid lunchtid för att luncha med Mamma. vi gick till fiket och jag hade tagit med mig en macka som de fick fixa till mig :) blev mozzarella och parma, mums! sen gick vi och köpte två blommor för sen gick vi till kyrkogården och mormors grav och satte ner dom vid hennes grav. :) riktigt fint och höstigt blev de. jag kom på att jag på ett sätt verkligen ser framemot julen och få göra mormors grav fin, julen är så mycket mormor och det är då jag saknar henne som mest! hon va julen i vår släkt. så samtidigt ser jag inte framemot julen för jag inte får dela den med min kära mormor.


nåja, ikväll blir det packjobb med fotbollen men innan blir det en middag i ensamhet. tråkigt men gott :) nu ska jag duscha och fixa mig. ha en bra dag :)

ASIEN

fick precis ett riktigt härligt sms av min fina vän sandra (mitt i den mörkaste och tråkigaste hösten.) och vad stod det i smset?
ATT NU ,snart, KAN VI BOKA ASIENRESAN :D (sjuklingen sandra måste bara prata med sin sjukgymnast) två månader blir vi borta, januari till mars.
om de kommer göra ont i mig att lämna mina käraste niklas hemma i kalla sverige i hela två månader, men jag vill de här såå gärna. och jag vet att om man bara vill klarar man allt :)



ååhhh. :D jag vill boka nunu! sandra och hanna, när ses vi och bokar?!

-

jag låter bilderna tala;







ha de bra farfar <3


hopp

min kära vän sandraf hade ett par grymt snygga legging i går som jag bara måste ha!!! om jag har letat och letat efter just ett par sånna. får be niklas om en ride till kista, eller juste, jag kan ju faktist åka själv :D vilken frihet.


men först; hopptävlinger på veda med andra sandra :) åååhhh. jag kommer blir nostalgisk.



-

raaaaastlös. ska jag kanske bege mig till stan i de mysiga vädret?! :)

lågkonjukturen-

tordag och snart helg. :) blev en till ledig dag idag men i morogn blir de jobb igen. lite segt med ännu en ledig dag men jag måste vara glad för allt jag lyckas få då det är många som sitter hemma jämt och det är ju faktist så att de på många förskolor försöker lösa, när någon är sjuk, utan att ta in vikarier. då de är så dyrt. blääää, för lågkunjukturen och att vi va tvugna att ta studenten när de va som värst.
inget att göra åt, jag är iallafall glad för allt jobb jag lyckas få :) då planeringen av asien resan i januari är i full gång. jag hoppas!!!!!

nåja, nu ska jag fixa i ordning mig liten frukost och senare underdagen blir de troligtvis en prommenad. jag är sån otrolig träningsvärk i bröst- och tricepsmusklerna efter gymmet i tisdags. haha, att inte gymma på 3 månader va inte allas en bra ide. så nu blir de till att ta tag i det här igen och bygga muskler :) men jag tror motivationen är tillbaka för gymmet efter dessa tre månader iallafall och det känns positivt.

BYE

thai

ledig dag idag, skönt att ibland få ledigt mitt i veckorna :) de trivs jag med. sålänge de bara en en dag i veckan och inte alla, för då blir det så tråkigt.
idag ska jag träffa sandra och vi ska bege oss till väsby för att äta på en thai restaurang som tydligen ska vara toppen (: sen senare blir de core och lite styrka uppe på gymmet.

kvällen kommer jag spendera i fin fint sällskap, med Niklas, och kanske en film :)

nu ska jag fixa iordning mig lite för att sen ta bilen och hämta upp sandra :)

svampisvamp

gaah, jag är sämst på att dricka på dagarna. inte alls bra! kom hem för ungefär 20 min och kom på att jag bara druckit ett litet glas vatten idag, åhh de känns i huvet! segtsegt.
idag har jag jobbat på en förskola (: kul och mysigt, jag trivs riktigt bra.

pappa kom hem från åre igår, där han gått i bergen typ och plockat svamp och fiskat och så med sin bror som bor där uppe, men iallafall, och med sig hem fick han detta;





synd att jag inte är allt förtjust i svamp. men jag kanske kan lära mig?

kanelbullensdag

idag är det tydligen kanelbullens dag. men för mig blir de absolut ingen kanelbulle då jag är tvungen att baka om jag vill ha någon, plus att jag aldrig gillat kanelbulle. så jag lider inte så värst av det! ^^
men de blir annan fika för min del, ikväll blir de födelsedagsfika för min mamma med släkten. så lite fika ska man ju ändå få i sig :)

kan ju ändå bjuda på en blir från mitt vaniljbullebak som jag genomförde för ungeför ett halvår sen;




och så är de ju dessa sötnosar som kommer för fika ikväll




jobbet

det gick super bra igår och jag fick jobbet som jag hoppats och trott på :) så nu är jag en lycklig kvinna som kommer tjäna massor med pengar. haha, inte direkt! men man kan ju hoppas.

idag är de match, igen, som gäller.. jag är så otaggad som man kan bli och vädergudarna har tydligen betämt att de ska bli storm och skit här senare! så det känns ju toppen just nu. aja, jag ska inte deppa. det är helg och mysigt :) ikväll hoppas jag¨på en bra film och kanske något gott att äta. men vad vet jag?!

nu ska jag packa mina grejer och sen bege mig mot ip för att komma i tid till samlingen, har varit dåligt med de på senaste tiden! ^^


RSS 2.0