nybakat bröd, mums!

Igår när jag kom hem ifrån jobbet hade mamma varit snäll och bakat supergott bröd till mig :) hin är snäll hon! Så syster, nu är de bara att komma hem och äta :D hahha.
Så igårkväll innan jag gick och la mig tog jag två bitar halvljummet nybakat bröd, mums :) så gott.

Nu såhär på morgonen ska jag iväg till gymmet, har precis ätit frukost så de är bara att byta om och cykla dit. Jag är faktist på ett sätt väldigt trött på att träna, eftersom jag fått träna själv de två senaste veckorna så de ska bli superskönt att slippa träna i grekland! Men troligtvis kommer jag få apstinens efter ett tag och inte alls tycka att det är speciellt skönt ^^ hahaha. men just nu är jag bara trött på de, men ska ändå ta mig upp till gymmet och köra ett riktigt hårt pass eftersom de troligtvis blir de sista innan Grekland då jag har mycket jobb och annat viktigt i helgen som jag måste fixa! :)

nu ska jag byta om, ha en bra dag! (:

vädret?

För ungefär 3 min låg jag ute i solen och svettades men helt plötsligt byggs hela himmlen på med massor med moln och det börjar att regna!! Hallå lixom, där låg jag i bikini. :P de vart lite knäppt. skumt väder ..
Så jag gick in istället och gjorde ordning lite lunch, fick bli en hårmacka med ägg på och ett till ägg vid sidan av så nu är jag mätt ^^

Idag börjar jag jobba vid 3 och slutar vid 9 och sen efter det hoppas jag att mamma förjer med mig, som hon lovat, på en långpromenad :) skulle vara riktigt skönt. Och vid 9 på kvällen är de så perfekt temperatur för att träna utomhus. :)

Nu är de verkligen inte länge kvar tills vi beger oss till Greklland, de ska bli så skönt att få komma bort och kunna slappna av helt och hållet :)

Ha en bra dag, hejdå :)

hungerperiod?!

Alltså jag har gått in i en riktigt, vara hungrig hela tiden period, och det är ganska irriterande! :P typ hela tiden efter 2-3 timmar blir jag hungrig igen, hopplöst ... man blir lixom trött på att äta då!
aja, jag har nyss kommit hem ifrån en löprunda på ca 7 km, pappa drog upp ett jäkla tempo och jag kunde ju inte vara sämre så de va bara för mig att hänga på och jag orkade hela vägen så nu känner jag mig rätt nöjd faktist!

Pratade med niklas idag, tur att han inte va på Rhodos där jordbävningen va! /: usch läskigt med såntdär. Men han hade det bra så de ärju toppen för dom lixom. :)

angående min hungerperiod jag är inne i just nu har jag kommit på ett super gott och nyttigt, tror jag iallafall, mellanmål som jag nästan har blivit lite beroende av, eller har ätit de två dagar i rad så beroende ska jag kanske inte kalla de men iallafall, det är hallon och blåbär blandat med Keso! super mumsigt :)

Idag kom min kära mamma hem med en väska till mig :D jag har letat och letat men inte funnit någon bra! Men hon hade lyckats hitta en som hon tyckte va fin och självklart va den de (: så nu är jag glad för de me!

Nu måste jag ducha, bye :)

Sol

Idag är det solning och solen som står högst upp på min lista ^^ så forta solen besöker min tomt ska jag ut och lägga mig och bara steka! :P heheh. (:
Hoppas att solen och värmen håller i sig hela dagen så att man kanske kan sitta ute på jobbat också (: vore ju toppen skönt :) Idag har jag jobb mellan 2-8 så det är inte så ansträngande. sen efter de ska jag ut på en jogging tur med mamma! de va ganska länge sen jag joggade nu så de ska bli jätte skönt .. :)

Nej nu ska jag gå ut (: bye!

smeknamn?

Jag har åkt på att bli kallad cammen!  När min kusin, vid 6 års ålder, började kalla mig de trodde jag att det med åren skulle försvinna, men oj så fel jag hade. Nu blir jag kallad de av alltifrån pojkvän, vänner och min kära familj! Och oj så snyggt det är ... hahaha! Ja jag får vell bara tacka min kära kusin Victor som kom på mitt otroligt snygga smeknamn.



... han kunde vell iallafall klämt fram någonting coolare än cammen!!


Braatthasaker

Idag har jag lyckats införskaffa massor med braatthasaker till grekland! Såsom shampoo/balsam, solkrämer, underkläder, lite glutenmat så att jag överlever där nere och lite annat :D även fast det är en vecka kvar va jag tvungen att köpa de idag eftersom mamma och pappa också åker till grekland, fast till samos, på söndag och mamma måste ju vara med när jag köper allt sånt ^^ annars vet man inte hur det slutar! hehe (: plus att jag jobbar varje dag och idag va den dagen jag började senast lixom :)
Men så jag kommer att börja och slutföra min packning redan på lördags kvällen för att veta att allting kommer med! :P så att mamma kan kolla också ^^ hhaha, va töntigt de låter men så är det iallafall!

Om en timme ska jag vara uppe på take care för några timmars jobb .. :) slutar vid halv 10 ikväll så efter jobbet blir det bara hem och ta det lungt! Idag har jag även bestämt mig för att ta med mig matlåda ditt upp ^^ känns lite småknäppt, men det blir nog bra :)

Riktigt skönt och upp piggande att solen lyser ute och ännu bättre är ju att den ska stanna kvar i några dagar till :) superskönt. Så man kanske hinner få sig lite grund innan man åker :)

Ha de bra (: Bye!

avundsjuk

Måste erkänna att jag faktist känner mig ganska nere och lite smått avundsjuk på typ alla idag /: blää. I stort sätt ALLA mina vänner är bort resta denna vecka och jag måste bara vara hemma och jobba!! Varende jäkla dag ... När vi åker sen på tisdag kommer jag säker vara sjukt översocial och otroligt rastlös .. :P så ni vet ju vad ni har att vänta er av mig :D haha!

Kom nyss hem ifån en timmes träning på gymmet, ska strax ducha och sen ska jag åka och hälsa på min 3 veckors gamla kusin, Isabelle, som är helt underbart sööööt ^^ jag vill också ha barn när jag ser såna gudomliga skapelser. :) Sen vid tre blir det 7 timmars jobb fram till 10 ikväll. Ikväll kommer även min faster och farbror igen, de har ju varit i grekland i 10 dagar fast den här gången blir de nog bara kvar över natten och sen beger de sig hem mot åre igen!

Nu ska jag ta en dusch, ha de bra :)

ensamhet

Idag är det söndag, dagen innan niklas ska lämna mig själv i två hela veckor!! :P Men som tur är åke ju jag också iväg, och nu är det i stort sätt bara 1 vecka kvar :D Så dagen idag ska jag spendera med niklas och min kära kusin som är på besök med sin vän ..
Igår så va jag i norrtälje, på typ car meating?! :P hahah. Ganska tråkigt tycker jag men vad gör man inte för sina nära och kära! Men vi avslutade hela dagen med god mat och dricka på en mysig uteservering precis vid vattnet, så de vart rätt mysigt ändå.

Veckan jag har framför mig består enbart av jobb typ?! nej lite annat ska jag nog hinna trycka in .. :) men man blir ju rik så jag ska inte klaga .. :D

känner att jag är helt tom på ideer och insperation till det hära just nu .. kommer kanske mera sen får jag hoppas! (: bye.


tragiskt?!

Hello. För tillfället sitter jag och tänker på hur otroligt tråkig jag kommer vara de här två sista veckorna innan Grekland, varje dag kommer i stort sätt se precis likadana ut. Gå upp, träna, jobba och sen komma och och typ sova?! :P hehe. usch tragiskt de låter! Men jag har ändå kommit fram till att det inte gör så mycket, för då kommer jag vara riktigt uppvilad och super taggad tills vi sticker ;) så det funkar mog ändå.

så ja ni kan nog förstå vad jag ska ägna dagen åt idag?! :P Ska försöka ta mig upp till gymmet för att köra ett Benpass, vilket jag inte gjorde igår då jag tog en lååång promenad istället! så de blir nog av idag istället, sen vid 3 börjar jag jobba tills 9 ikväll. :)

Nej nu ska jag byta om till träningskläderna och besöka mitt andra hem .. :P Förresten, man kanske kan sola idag?!

Träning

I rummet brevid är musiken på högsta volym och folk lyfter tyngder som aldrig förr! :P Ja visst, jag sitter här och jobbar på gymmet medans andra sliter till musiken i rummet brevid .. Jag ser dom genom fönstrena och jag vill också träna nu!! Ett hårt spinningpass eller fyspass skulle inte sitta helt fel. Träningen gör mig glad och pigg!
Visst är det härligt att få svettas och kämpa i grupp och känna att man har instruktören som bara peppar en mer och mer! jag bara ääälskar att träna vissa dagar.


Oj, nu spelas en grymt fin låt, fast i remix!!! Den låten hade jag nästan glömt bort, Time after time!

grekisk afton?!

Nu är det måndag igen och vi har en ny vecka framför oss! Fast jag kan inte påstå att det känns som veckor nu under sommaren, känns mest som att allt bara flyter ihop och blir en enda lång helg ^^ vilket iförsej känns helt underbart.
Men den här veckan kommer troligtvis kännas lite annorlunda iallafall, jobb står på schemat från måndag till fredag varje dag! Men inget av mina jobb är särskillt krävande så jag ska nog klara mig ur denna vecka ganska galant. :P Fast veckan efter är snäppet värre, då ska jag jobba måndag till söndag :O Hela 7 dagar i rad. jag kommer dö!!! Men som tur är får jag en riktigt belöning efter den veckan, 1 VECKA I GREKLAND!!! :D det är riktigt nära nu .. Kommer troligtvis bli en helt galen men ändå en helt underbar resa med mina vänner! :)

Har nyss kommit hem ifrån en timmes överkroppsträning på gymmet .. :P så armarna är ganska trött just nu! Så i morgon blir det ben träning istället .. ;)
Om ungefär 2 timmar ska jag tillbaks till gymmet, men inte för träning utan för jobb :P fram tills 9 ikväll! Sen ska jag till josefine på middag, vi ska ha grekisk stäming! hahah. :)

Ajuste kom på en sak som gör mig väääldigt avundsjuk, just nu sitter en vän till mig på flyget, om han inte redan är frame, på väg till grekland! Där han ska spendera de tre komande veckorna! Jag vill me vara borta i tre veckor!!

Ha en bra dag, i regnet!!!!! här spöregnar de och de har de gjort sen jag vaknade i morse! blää.  jag vill ha sol och värme ^^

1a arbetsdagen

Sitter just nu och avverkar mina första timmar på take care. (: eller alltså mina helt egna timmar! ^^ innan har jag ju haft helené vid min sida som hjälpt mig. Men nu är jag helt ensam! Lite läskigt.
och det typiska är ju att det första som händer på morgonen är att en amerikanare kommer upp och snackar på som fan, och jag som typ inte kan engelska får förklara för honom så gott jag kan ^^ haha! usch, men jag tror faktist att jag löste det på ett väldigt smidigt sätt, nästan lite stolt över mig själv att jag ändu kunde så pass mycket engelska :D aja.

Det finns ju inte allt för mycket att göra här så jag få fördriva tiden här framför datorn typ .. :P så det är ganska skönt men kommer troligtvis bli lite tråkigt i lägden!

Ikväll ska jag kanske till waxholm och tälta med min vän sandra frisk och lite annat folk ... :P Vore väldigt mysigt men jag är super rädd för att tälta så jag hoppas att Niklas är med ^^ hahah!

nej nu ska jag försöka hitta på någonting annat, finns lite tidningar jag kan kolla i så jag får vell göra de :P Bye!

Torsdag

Idag har jag veckans hel lediga dag, ingenting planerat! eller inga krav iallafall ... :P Så idag ska jag spendera dagen på Hägernäs stranden och bättra på brännan inför grekland! :) Nu är det inte länge kvar!!!! jag längtar sååå.
Men det negativa är att det är ännu kortare tid tills det att Niklas åker till Grekland, i hela två veckor!!! Ganska onödigt tycker jag ^^ heheh. Nejmen folk brukar ju säga att det är bra att sakna varandra ibalnd, men om jag ska vara ärlig så tycker jag att det suger ganska hårt faktist!

Idag ska jag även på släktmiddag hos Farmor ^^ men resten av kvällen är oplanerad.

nej nu måste jag ut i solen känner jag ^^ Ha en bra dag! bye.

1/7-08



Värt att nämna att vi faktist varit tillsammans i 2 år och 5 månade idag ^^ du är bäst hjärtat!

gympass

Nu är jag sådär härligt trött i kroppen efter ett hårt överkropps pass på gymet igår och ett benpass idag .. (: Träningsverken ifrån gårdagens träning har börjat smyga sig på och troligtvis kommer jag känna av hela kroppen i morgon .. :P oj så klen jag är ^^ hahah! Men det är skönt.

Nu ska jag strax ta mig en lång och härlig dusch, efter de måste jag nog fixa lite lunch för att sen vid 4 ska jag jobba fram till 10 ikväll! (:

Igår kväll åkte jag, niklas och några av hans vänner in till stan, till djurgårn för att kolla om de satt några utanför skansen grindarna, för att kunna få bäst platser på allsång som är idag . och självklart gjorde de det! :P det började regna också, så jag tyckte lite synd om dem. heheh!

Solen lyser ju faktist idag så man kanske ska sola lite?! får se. :) Bye.

RSS 2.0