Solsken

Solen lyser utanför och det gör mig så glad (: riktigt skönt när jag cyklade hem från skolan .. Idag har vi bara gått runt och lyssnat på 3ornas projektredovisningar, jag är redan nervös för nästa året!!!! :P haha. aja. Idag har jag också tagir blodprov, världens tråkigaste människa som tar blodprov här nere i vallentuna, usch! Jag är inte alls rädd för sprutor eller ngt sånt men när hon ska göra det blir jag typ det. aja, jag överlevde trotts lite mindre blod i kroppen ^^

Om en stund ska jag traska iväg till första dagen på jobbet .. :D ska bli intressant, kommer troligtvis gå super bra :) 5 timmars jobb sedan blir det raka vägen till fotbollsträningen! (:

I morogn är det valborg, så otroligt fort tiden går!! känns som att det nyligen va nyår. Dagen i morgon ska jag först spendera hos Niklas med hans familj och en mysig middag, sedan ska jag vidare till sandra?! och fortsätta kvällen där. blir nog trevligt :)

Nu ska jag packa ihop mina träningsgrejer tills ikväll ..
ni får en söt bild på mig och Niklas också ^^ från min 18 års dag ..

image53

Hela 18 år :D

sådäär nu va det ett riktigt bra tag sen jag skrev .. men jag har inte riktigt orkat eller velat! Har börjar flera gånger men bara skrivit en rad och sedan raderat och fort som attans loggat ut och stängt sidan, fråga mig inte varför!
Men ja, vad har hänt då, Jag har gått och blivit hela 18 år :D I am so happy ... och jag fick sååå hilma många fina paket så som en digital kamera, en mixer, supersöta skor, ansiktsbehandling mm :) så jag är fortfarande toppen glad. på kvällen efter att jag bjudit släkt och vänner på pasta sallad och fika så begav vi oss in till stan där kvällen fick avslutas .. :) En bild på mig på min 18 år dag:

image52



Idag har jag varit på en arbetsintervju kan man vell kalla det, det gick super bra! Ska dit i morgon för att kolla hur allting går till och sen två tillfällen nästa vecka, ska bli väldigt kul :)

Om någon timme ska jag iväg på fysträning med fotbollen, ska bli riktigt skönt :D två dagar sen jag tränade och då börjar det bara krypa i benen på mig ... tyvärr! :P Efter det ska jag bara hem och ta det lungt, laga lite middag och se på en mysig film kanske.

Nu ska fixa i ordning lite grejer, ha det bra! (:

Saltkråkan

Idag är det då lördag och jag har precis fönat håret efter en varm och skön dusch ^^ Jag ska iväg med mamma och kolla på typ kök och så ska jag försöka hitta en fin hårklämma som jag kan ha ikväll (: för ikväll ska vi till en tjej i klassen som ska bjuda hem lite folk, blir nog trevligt!

Kvällen igår spenderade jag med Niclas och Therese, mina kvällsräddare, annars hade jag fått suttit själv hemma hela kvällen, det hade sugit! :P Så det va super trevligt, vi tog en sväng till solna och donken och lite sånt .. :)

Jag fyller ju som sagt år om en vecka och igår fick jag ett paket hem skickat på posten av min syster som bor i Haparanda ... jag kunde inte hålla mig så jag öppnade och det va en dvd box med jätte många Saltkråkan program :D :D Vad jag älskar min syster ibland, hon verkligen vet vad jag tycker om för ngt. hahah! Låter knäppt men jag verkligen älskar alla Astrid Lindgrens filmer, och bara för att man blir 18 måste man ju inte växa upp på alla punkter ^^ så nu någondag ska jag frossa i saltkråkan program. TACK SYRRAN!! juste, jag märkte lappen efter att jag öppnat paketet .. sorry /: ^^

Nu ska jag platta mitt håår. bye (: ha en super bra lördag!




Torsdag

Idag är det redan torsdag och det ska blir så skönt att det redan är fredag i morgon och helg (: Morgondagen i skolan är ganska okej, enbart två lektioner fast det negativa är att det är engelska :/ jag verkligen hatar det! Det ska bli så otroligt skönt att slippa engelskan i trean, om jag nu inte får ig i kursen. men det hoppas jag verkligen INTE att jag får /:
Imorgon är det gymmet eller joggingspåret som gäller efter skolan (: på kvällen hade jag och min mamma planerat att kolla på Fame, tibbles musikal i år, therese är ju med lite :D, men hon ringde idag och berättade att det typ va utsålt, så om det inte dycker upp några biljetter får jag helt enkelt planera om kvällen och gå på Fame nästa vecka istället.. (:

Idag gjorde jag hjärt och lung räddning i skolan, ganska kul faktist! Iallafall intressant och väldigt nyttigt att kunna .. det är någonting alla borde kunna.
Idag har jag och Therese också varit och lämnat lite cv på olika ställen, eller bara therese, i Arninge! (: jag hoppas på det bästa för hennes skull då jag vet hur det är att jobba på ett ställe som Tacobar, bläää!! ska aldrig mera igen sätta min fot i en snabbmatlagnings kedja, eller vad det heter. Jag skulle lämna på ett ställe, men den personalansvariga va inte där så jag ska tillbaka i morgon istället (:

Nu ska jag gå, förlåt att jag är super dålig på att ladda upp bilder och sånt men har ingen bra kamera men om jag får en i present så lovar jag på massor med kort :D bye.


Lycka

Skolagen idag har gjort mig väldigt glad :D Jag fick reda på att jag ska få VG i slutbetyg i Matte b, vilket jag inte alls förväntat mig! Känns riktigt bra .. :P hehehe. Dagen bjöd även på två stycken företagsekonomi prov, gick vell sådär! Men ett g får jag hoppas på  att jag fixar!
Idag har jag inget plugg att göra så det känns jätte skönt (: men jag har däremot träning ikväll, men det är bara kul! Va ett tag sen jag spelad fotboll, eller 1 ½ vecka sen men det känns som en evighet så det ska bli skönt.

Måste bara berätta att jag va med när ett av mina barnpassnings barn gjorde en historisk sak i han liv, haaha! Han cyklade för första gången, igår, utan stödhjul och jag va den som sprang efter och hjälpte till! riktigt duktig va han för att bara vara nyss fyllda 4 bast. Han vart så glad så ^^

Jag har typ träningsvärk i hela min överkropp, riktigt skönt! plus i magen som jag typ aldrig får i ^^ skönt.

aja, nu ska jag kolla vidare lite! Idag är det bara 10 dagar kvar tills min födelsedag (: och till theresornas namnsdag ^^ bye.


Garderoben

Jag har lääänge varit på jakt efter en fin lite axelväska, gärna en brun. ni förstår nog vad jag menar för någon typ, och inte allt för stor och inte allt för liten som nästan alla jag sätt varit. Och igår när jag gick in i våran garderob för att leta efter en sjal, som förövrigt är super fin men som för tillfället är  uppe i haparanda, så fann jag istället en helt perfelt väska!!! Nästan precis sån som jag letat efter, det visade sig att mamma gömt den för mig i snart 18 år för att jag istället hysteriskt skulle flänga runt och leta efter en ... haaha! Troligtvis så hade även hon glömt att den fanns. Hon hade den i min ålder och den ser sådär snyggt använd ut :D jag gillar mitt kap i våran garderob och hoppas på att en vacker dag kunna fynda mer i den ..

Måndag

Sådär, nu är måndagens skola över och det känns bra (: Måndagar är alltid lite segare än de andra dagarna och särskillt idag då man fick gå runt med magsmärtor hela dagen inte allas för kul. plus att det förstörde min skönhets sömn inatt, så det vart inte många timmars sömn inatt! menmen, nu är skolan slut för dagen .. men det som står på mitt schema idag är ju bara plugg ändå såå, det är ganska värdelöst! men jag slipper sitta i skolans super kalla lokaler iallafall .. Man håller seriöt på att frysa ihjäl om man inte går runt med jacka, skit jobbigt!

Vid 5 ungefär ska jag och mamma ut och jogga lite ^^ måste ta det lite lungt eftersom att jag varit sjuk i en vecka och jag vill allt annat än att inte få tillbaka det!!! men lite joggning är alltd skönt, plus att man får en ursäkt till att inte plugga mera ^^

Veckan ser lugn ut förutom relativit mycket plugg och träning, men bortsätt från det är den helt oplanerad!

Nu ska jag kolla vidare lite och sen gräva ner mig i företagsekonomin igen ... bye (:

Lördag

Idag vaknade jag upp hos Niklas, helt ensam. Det va inte så mysigt, ganska tråkigt faktist!! Men jag gick upp och knallade hela vägen hem .. Hermma mötte jag mamma som va sugen på en prominix så vi gick ut och gick en sväng (: det va skön start på dagen ..

Mamma och pappa erbjöd mig att följa med in till stan och ta en fika och kolla runt lite, lät som en bra då dagen va helt oplanerad .. :) det va mysigt!

Nu har jag precis ätit middag och väntar på att Niklas ska vakna och komma hit, det kan ju tyvärr dröja ett tag! menmen .. (: Nu ska jag titta på körslaget .. ^^ ha en bra lördagskväll!

Hempizza

Nu är det Fredag igen och jag är glad :) Idag efter skolan, jag fattade nada i skolan idag menmen, så åkte jag och sandra hem hit till mig och åt lite kladdkaka som jag hade fryst in sen i påsk ^^ riktigt mumsigt och vi kände att vi va värde det en sånhär fredag ... :P Vi satt även och spånade på vad vi skulle klä ut oss till på en skiva vi ska på, jag blir 18 om 15 dagar :D, och kom fram till ett och annat. Men just nu är det SUPER hemligt, haha :P Vi tog bilen till till väsby och fortsatte spåna fast mitt bland kläderna .. det va kul och vi fastställde vårat beslut :P vi kommer va skit snygga. haha! nejrå, men det blir kul :)

Nu ska jag snart äta hemma gjord pizza :D jag har inte ätit pizza på kanske 4 månader och innan det ett halvår och sist jag åt hemmagjort kan jag inte ens minnas. Och det är så mycket godare :) så jag är glad och jag kommer bli tjock ikväll ^^ men jag har varit sjuk och måste unna mig det känner jag .. hahah! Känns som att jag alltid ska ha en ursäkt till att jag äter något onyttigt, aja .. så är det inte ^^typ.

Ikväll ska vi ses några flickor och förhoppningsvis hitta på någonting mysigt ... kommer nog bli trevligt! Dagen i morogn är helt oplanerad, hade sett fram emot en heldag med Niklas men dem drömmarna brötts fort när han berättade att det stod jobb på hans schema i helgen ... trååkigt!!!

Ajuste idag har jag och therese varia duktigt och skrivit på en lapp om sommarjobb i sommar, komunjobb. Inte allt för bra betalt men man får helt enkelt nöja sig med det man får :P så nu får jag hålla tummarna om att jag får det för annars är jag ganska körd i sommar ^^ men det löser sig alltid.

Nu ska jag hjälpa mamma och pappa med pizzan ... mumms, min ska ha parmaskinka, mozzarella och ruccula på!! Ha en bra Fredagskväll ... :)

16 dagar kvar

Anledningen till att jag bara skrivit två, och väldigt korta, inlägg den här veckan är att jag legat framför tvn helt död. /: Har inte ens orkat gå till datorn eller haft den i knät i och med att den är varm och jag typ kokade av feber ,, :P nu mår jag iallafall lite bättre men det är fortfarande inte helt bra, förkylningen vill inte försvinna och inte mitt tunga huvud men jag tror att febern är historia nu .. och det känns skönt :)

Ja de är det jag har gjort den här veckan, förhoppningsvis orkar jag ta mig till skolan i morogn och genomlida ynka två lektioner, så det går nog bra får jag hoppas (: Helgen är helt oplanerad, men på fredag frågade therese om jag ville träffa henne så vi får vell dra ihop några flickor och hitta på någonting mysigt tillsammans, :) blir nog en lugn helg med tanke på veckan som varit ...
Idag är det bara 16 dagar kvar tills jag blir 18 (: tiden går så sjukt fort fast det ska bli riktigt kul!

Fick inte mycket sagt om träningslägret vi va på i helgen, det vart en mycket lyckad helg med mycket träning och roligheter ... :) Vi hade typ några 95er, tjejer, i samma hus första natten, hahah. Vilka fjortisar. Vi drog slutsatsen att vi aldrig varit som dem och de va vi glada över .. :P

Nej, känner att förkylndingen fortfarande tar emot och säger nej till vissa jobbiga saker, som att skriva här ... skriver mer när jag blivit piggare :) bye

onsdag

Det va ett tag sen jag skrev, men jag är som jag skrev i måndags, fortfarande sjuk /: det vill lixom inte bli bättre. Har feber och är förkyld ... Hoppas att det är bättre i morogn så att man kan komma till skolan, men just nu känns det rätt hopplöst /: aja.

jag orkar inte skriva mera .. /: ska sätta på en film jag hyrde igår ^^ kärlek på menyn, bye!

träningsläger

Nu har jag kommit hem ifårn en helg innehållande enbart fotboll!! (: Vi i laget har haft en mycket trevligt helg tillsammans, men mycket skratt och roligheter .. men det som är mindre kul är att jag nu känner att en sjukdom börjar smyga sig på!! Mitt huvud är tungt och jag är förkyld ... jag som har ett viktigt prov i morgon i skolan och inte pluggat någonting alls /: jag får se hur mycket mitt huvud orkar med ...

jag är ledig idag = mycket skönt!!!!

aja, skriver mera sen, blir helt snurrig av att kolla på tangentbordet /:

mat

Så nu har jag gjort mitt jobb för denna vecka ^^ haha, 2 tim barnpassning .. riktigt lagom sådär!! det gick bra och jag va tydligen världens snällaste idag för att jag gav lilla pojken en byggare bob traktor! hahaha, den fördrev han tiden med kan jag verkligen säga, 2 hela timmar satt han och körde den fram och tillbaka över golvet. Bar är ibland så lättroade och det är jag glad för :P 

Kvällen ska spenderas uppe på bällsta berg med Therese och Sofia farmför Niclas match, kommer nog bli kallt :P men mysigt troligtvis ..

nu ska jag och pappa åka ner till centrum och handla lite ingredienser till maaaten vi ska laga .. :) bye.

saknad

åååhh, jag bara saknar mitt slingade blonda hår så mycket just nu!!!! jag vill ha det tillbaka ... /: till sommaren blir det fina ljusa slingor igen ... :)

äntligen torsdag, efter skolan!!

Då va även torsdagens skola avslutad, riktigt skönt. Då det va den här dagen vi alla gått och fruktat hela veckan, nationellt prov i Matte B. Jag tror att det gick ganska bra faktist, bättre än förra året troligtvis (: så det känns skönt.
I morse när jag vaknade trodde jag att provet skulle gå åt hell verkligen, vaknar efter att ha kanske sovit sådär några få timmar, jag behöver massor med sömn på natten ^^ får pallra mig upp ändå och upptäcker att Ns kyl enbart innehåller en näst intill tom yoghur ... och jag ska skulle sitta på ett prov i flera timmar?! blir riktigt sur och grinig, men eftersom min käraste är så snäll så kör han mig till macken där jag kunde köpa två bananer och en dricka :) så ja, tillslut satt jag på provet med magen full och jag glad igen ... hhahaha! :P
Nu ska jag strax iväg till gymmet, kommer nog  vara ganska segt, jobbig fys igår och jag är trött i huvet! menmen .. (: jag funderar nästan på om jag håller på att bli sjuk eller ngt, nyste nyss 4 gånger på rad och igår nös jag fllera gånger .. /: hoppas verkligen inte det, eftersom vi har träningsläger i helgen!!!

Nu ska jag ta moppen och åka upp till gymmet, hahah (: pappa envisas med att spara moppen, han gillar den, och då kan man ju ibland utnyttja den lite! ;) ibland är det faktist kul att åka moppe .. byye (:

tankar

Jag orkar inte plugga mera matte nu ^^ haha, pluggade typ i ungefär 30 min ^^ men jag är verkligen en sån person som inte kan plugga matte, antingen så kan man eller så kan man det inte. så är det bara :P och jag tror att jag kan det nu. Ett G ska jag nog iallafall få (: Vill inte sätta ett högre mål i B kursen eftersom då blir man bara besviken om man inte når det. Jag säger som Jossan att man får nöja sig med ett G i den här kursen :)



Jag läste på Blondinbellas blogg, jag vet super töntigt att jag läser den men jaa, jag gör det ibland. Iallafall, hon hade varit i riksdagen och lyssnat på någon som pratade om anorexi, tjejen som pratade hade själv lidit av det i 20 år. /: Jag tycker att det är så bra att dem tar upp det i riksdagen och att man inte bara blundar för det stora problemet, som det faktist är, och så otroligt många drabbade som finns!! Vi måste lära oss att hjälpa folk och visa att vi finns där och lyckas upptäcka om någon mår dåligt. Vi måste helt enkelt öppna ögonen mera!
Jag är en sån person som verkligen är intresserad av ex självbioligiska (jag tror att det heter så) böcker och verklighetsbaserade filmer. Och när personer, som i det här fallet, berättar om någonting som de råkat ut för själva, det är sånt jag tycker är intressant. Tv program som typ gossip girl och sånt dära är ingenting jag kollar på utan istället sitter jag bänkad framför tvn när program som sjukhuset eller dokumentärer kommer.
Jag kan inte som vissa andra sitta och gråta till typ oc, det känns så overkligt, men istället sitter jag och gråter till extrem home make over, just för att man blir så berörd när man vet att de verkligen gjort någonting för någon som verkligen förtjänade det.

aja, vet inte riktigt vad jag ville få ut med det hära ... :) menmen, kände att det behövdes komma ut bara!

Hej

Bloggen har ju strejkat några dagar pga ngt konstigt arbete :P jag förstår inte vad de fixade för ngt menmen, nu är de klart :)
Festen hos Sandra i lördags vart riktigt trevligt, det bjöds på mycket skratt och trevliga stunder med mysigt folk .. :) I veckan nu har jag inte gjort något speciellt direkt .. eller igår, tisdag, så följde jag med Therese ut till brottby för att plugga matte, nationella i morogn /:, vädret va på topp så vi drog fram ute möblerna och satte oss på balkongen med matte bökerna och pluggade där, det va såå hilma skönt :) vi behöver bara mer värme nu!!! masssor.
Sedan fixade vi i ordning en kykling sallad, super god, till oss två och våra små pojkar :) så satt vi ute i solen och åt. det va riktigt mysigt ..

Idag är det matte plugg som står högt upp på mitt schema!!! Nationella i matte B känns ju sådär hyfsat kul lixom .. /: men jag SKA klara det (: inge mer med det. Sen ikväll har jag fys, tycker om att ha träning dagar man måste plugga för då är man tvungen att smitta iväg från allt plugg .. ^^ hahah!

I helgen ska vi, vårat fotbollslag, iväg på träningsläger någon stans. jag vet inte vart :P Fredag till söndag, ska bli skönt :)

Ajuste, en sak som är så värt att nämna, blogglunchen som gick av stapeln i måndags, medverkande va Jag, Therese, Niklas och Sandra ... hahahah! :P riktigt seriöst ..

Aja, ha det bra (: njut av solen och den sköna värmen som faktist finns idag också, dock inte lika varmt som igår. ( vi gick i t-shirt igår!!!!) aja, hejdå!!


RSS 2.0