-

Jag måste bara dela med mig av mina underbart söta kusiner, varav Isabelle, till vänster är mitt gudbarn, jag är stolt att få vara gudmor till en sån underbar liten flicka.




De kan få mig att bli glad den dystraste dagen!

No air

Ledsen för dålig uppdatering med jag känner att suget lixom inte har funnits där nu i veckan. Kanske kommer det tillbaka snart? Det får vi hoppas på.
Just nu sitter jag och knarkar Jordin Sparks och jag har märkt att hon är helt underbart bra. Jag älskar hennes röst och henns låtar! Lyssnade runt lite på youtube och hittade hennes första audition i idol och de va bland det bästa jag hörs, jag fick gåshud och jag kan lova att en tår va nära påväg ner för min kind. Så grym!! No air med Jordin och Chris Brown är bara så bra. Särskilt i början, när hon likom sjunger och all musik bakom bara stannar upp. ååhh jag får gåshud! helt faktistiskt bra.

Här är hon på sin första audition ...


Hon är så bra ...

-

Förresten, min klänning kom i fredags :D Den är kort men riktigt snygg!!

SNÖ

Oj så mycket snö vi fått :D super mysigt. och nu är det ju nästan snöstorm ^^ mysigt så länge man sitter inne. Idag har jag spenderat dagen i stallet och som jag älskar det. Jag saknar det varje dag kan jag lova och när jag väl kommer upp är de bara så mysigt. Så nu på lördag ska jag äntligen få rida en lektion, det är verkligen på tiden!! ska bli kul .. :)

aja, igår spenderade jag kvällen hos sandra med mina fina vänner. Vi hade knytis och åt massa gotti saker, tyvärr slutade inte min kväll lika bra som den började. Jag har aldrig i hela mitt liv känt den smärtan i fötterna som jag kände i går efter att ha varit ute och gått i typ 1,5 tim /: USCH! Om denna kalla, men ack så vackra, snö ska ligga kvar en längre tid så är jag helt enkelt tvungen att köpa mig ett par varma skor. Jag fryser jämt ihjäl!!! Jag trodde seriöst att mina tår skulle ramla av eller nått. Jag grät av smärta, haha usch säger jag bara aldrig mer!
Så nu snart ska jag och niklas bege oss till skogarna, brottby, och träffa Therese och Niclas för att kolla på sista avsnittet av ensam mamma söker. Hahah! Jag och niklas har kollat på precis alla program tillsammans, förutom ett, hela säsongen. Och idag är det ju säsongsfinal eller vad man ska kalla det :)

Nu ska jag föna mitt håt och platta såklart. :) Bye

Nyår

Jag har glömt att nämna att jag redan har beställt en klänning som förhoppningsvis kommer passa perfekt till nyår :D När den kommer hem så kanske en liten bild dyker upp.

Snö

Idag har vi också snöö :) så mysigt men kallt. Men det är bara att stå ut om man vill ha en vit jul :) Jag hoppas. Det är jäkligt halt också, gick till skolan idag och de tog sin tid kan man ju säga! Menmen..
Redan torsdag idag, riktigt skönt :) I morgon är jag bjuden hem till Sandraf på middag och lite mys. Men innan det ska vi på saco mässan och kolla upp högskoler typ?! och sen står det 4 tim jobb på mitt schema. På lördag ska vi ha spelkväll hos sandra i deras ny renoverade lägenhet, de blir nog trevligt.

Nu är jag i skolan och bara sitter. Vilket jag gjort i princip hela dagen ... ganska skönt skulle vissa säga, men det börjar bli drygt /: man vill ju ändå har någonting att göra när man ändå är här. Annars kan man ju lixom jobba eller nått och tjäna pengar istället. Men jag tror att det blir mer sen efter jul och nyår. :) Eller jag hoppas nästan ..

Bye.

Vinterlandskap

Ja på sisådär 1 tim förvandlades den gråa tråkiga världen utanför mitt fönster till ett vitt och mysigt vinderlandskap.  Nu ligger det tom snö kvar på marken och på träden, det blir såå mycket finare med snö som smyckar träden och marken :)
Tyvärr tror jag att den fina snön kommer smällta bort inom en snar framtid, vad kan man tippa, inom 2 timmar? /: tråkigt. Jag vill ha mycket snö en riktig julkänsla vill jag känna!! Jag hoppas förfullt.

Så idag söndag står 8 tim jobb på schemat, ganska bra pengar med andraord då det är ob och grejer :) så det är bara att stå ut och tänka att i morgon är det en ny vecka med nya utmaningar ^^ hahaha .. usch nej! aja. Nejmen mitt jobb är roligt och jag trivs riktigt bra så jag kan inte klaga. 

Igår spenderade jag kvällen hos Josefine framför en film, filmen va hel klurig och som vanligt så förstod jag inte filmen! :P haha. Men till mitt försvar har jag att mina kloka vänner inte heller förstod någonting. De va trevligt och mysigt iallafall :)

För att inte glöma en sak skriver jag upp det här, smart som jag är, jag ska kolla på Therese i morgon!!!!! :)

Aja, njut av den mysiga snön som trillat från himlen så länge den varar så att säga .. BYE!

Juleskum

Nu skulle inte en påse med dessa godingar sitta helt fel ..




De är ju bra goda alltså :) Något jag saknar året om och inte har jag hunnit smaka en enda än i år.
Ikväll blir det helt enkelt juleskum till Idol :D Mums.

Sjuk

Idag, liksom i går, är jag hemma ifrån skolan pga halsont förkylning och sånt. Tråkigt men väldigt väntat! Det är så typiskt att allt ska komma på en gång. Men det är vell så, är man lite nedstämd att ledsen så är man vell troligtvis mer mottagen för förkylningar.
Så dagen idag ska spenderas framför tvn troligtivs, tyvärr blir jag nog inte så mycket piggare framåt kvällen så daten med Sandra måste nog ställas in och bytas ut mot soffan i vardagsrummet. /:

Annars då? Helgen framför oss och min är halvt uppbokad. I morgon om jag är någorlunda pigg, vilket jag måste vara, är det en matmässa i kista med allergimat som bara är 1 gång per år. Där får man testa nya saker och köpa den otroligt dyra glutenmaten lite billigare :) så dit måste jag. Sen efter det ska jag och mamma in till stan för att möta upp min syster som är i storastaden på besök i helgen. Kanske blir det en middag eller lunch med henne :) Sen på kvällen styrs mina vägar mot Josefines hus för lite mys med flickorna. Om nu lördagen skulle bli för ansträngande för min förkylning har jag ändå hela söndagen att kurrera mig på så jag överlever.

Nu ska jag fixa lite frukost. Det tråkigaste som finns när man är sjuk är att fixa mat, jag orkar verkligen inte det och ingenting smakar gott! /: Bye!

Sweetie

Måste ju börja med att tacka Therese för hjälpen med designen :) Tack vännen <3

Skolan i dag va kort och de tackar jag gudarna för, så otroligt trött och nere jag va idag kan inte ha varit kul för mina kära vänner. /: aja, i morse när jag skulle gå upp så låg jag kvar i sängen i 30 min till, förstår ni jag snoozade, eller va de heter, i 30 min och lyckade somna om imellan varje 10 min .. jag som aldrig annars har snoozat, jag va seg /: Men jag lyckade ta mig upp men de va kämpigt. Tur för mig att jag har en sån underbar mamma som körde mig till skolan sen :)

Idag är det onsdag och på mitt schema står egentligen ingenting speciellt, men jag ska ta mig upp till ip vid 3 tiden och köra lite fys med sandra. Kvällen ska vell kanske spenderas framför en mysig film med Niklas om jag inte mot förmodan skulle somna ..

Igår spenderade jag och mamma kvällen hos mina kusiner och de är ju döds sööööta och charmiga! Hela bundet .. Att så söta små barn kan ge mig en sån lyckokick är bara så bra ... :) Jag hade även köpte lite kläder till småttingarna och oj så glad emilia, som snart är två år, blev. :) Hon gick runt och bara pekade på Pippi på tröjan hela kvällen! Hahah, hon är sååå söta! :) Att köpa barnkläder är verkligen kul och fint, just nu finns typ inga snygga kläder till mig tycker jag då va de mycket lättare att gå till barnavdelningen och välja och vraka bland hur mycket fina kläder som helst .. :) sött.

Nu ska jag kolla vidare lite, Ha en bra dag :)

-

Att livet måste ha motgångar är naturligt men att vi människor är tvugna att gå igeom dessa känns väldigt jobbigt! Att en så underbar och betydelsefull person måste gå bort känns bara så fel. Allt du lärt mig och allt du någonsin visat mig kommer jag föralltid bära med mig inom mig. Att behöva sitta här med tårar i mina ögen känns så fel, jag vill ha det som för 10 år sen, jag vill ha så föralltid. Jag saknar det, jag saknar dig mormor! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, jag vill bara tacka för allt du gjort för mig.

Jag älskar dig mormor och kommer alltid att göra det, du finns i mitt hjärta föralltid!

RIP


-

Varför ska man behöva gå igenom vissa saker?! Varför måste man plågas på detta sätt, det kan inte vara männskligt! Jag orkar inte just nu ... jag är iallafall inte skapt för att behöva gå igeom sånt här, tyvärr! :(

Kalas

Gloden Hits kvällen igår va trevlig och maten va riktigt god tyckte jag :) särskillt förrätten, jag har verkligen blivit In to fisksoppa och skaldjurssoppa! Vi fick alltså hummersoppa .. mums va de, riktigt smarrigt!
Kvällen va alltså trevlig och lyckad och jag fick ett pris för att ha varit på flest träningar under året! En stoor pokal fick jag ^^ lite små stolt måste jag erkänna att jag är. hahaha :)

Så idag står 60 års kalas på schemat, min farbror blir 60 och det ska firas med lite mat och annat gott :) Kusinen är ju även på besök så senkvällen ska vell spenderas med honom och niklas skulle jag tro.

Nu ska jag kanske våga gå upp och väcka Niklas och viktor :) BYE. Ha en bra lördag!

Fredag

Äntligen fredag igen, känns skönt :) Ska om sisådär en timme upp till gymmet för att möta upp sandra och träna lite. Efterdet är det raka vägen in i duchen och fixa i ordning mig inför kvällens fotbolls avslutning inne på Gloden Hits. :) Där blir det förrät, varmrätt och efterrätt fram tills 10 ungefär för sen är det ju typ 23 där :P så då är iallafall jag förliten! Menmen.

Skoldagen idag gik snabbt då vi bara hade 1 lektion, men jälvklart stannade vi ambitiösa flickor kvar i typ 1,5 timme till för att göra klart ett arbete ^^ och oj så bra det blev :P heheh! Mötet som va inplanerat idag fick tyvärr bli inställt då han fick förhinder, tråkigt då vi kanske skulle fått våran provkolletion på skorna som vi ska sälja. Så nu ska vi dit på måndag istället :) Vi har ju startat upp ett UF företag nu i år och vi har valt att sälja tygskor i 4 färger! Så snart ska vi äntligen börja ta in beställningar.

Ha en bra helg (: Bye!


Flytta

jag och niklas har börjat prata om att flytta hemifrån, men än så länge är ju det omöjligt. Men sen nästa år efter sommaren har vi satt som mål att kanske kanske hitta en fin liten lägenhet att flytta till :) På ett sätt vore det jätte mysigt och skönt, men jag är en riktigt mamma och pappa gris?! :P hahaha. Jag hatar att vara ensam hemma, som vissa bara älskar. Om de åker iväg på typ semester och lämnar mig hemma själv i några dagar får jag typ överskotts energi när de kommer hem. Jag behöver lixom mycket folk runtomkring mig! Plus att jag är sjuk mörkrädd så om vi skulle flytta hemifrån skulle Niklas aldrig få lämna mig själv en hel natt ^^ men förhoppningsvis kanske de försvinner när jag blir äldre? hhaha .. nejnej, de skulle jag inte tro! Då borde de redan vara borta i och med att jag inte är ett litet barn längra och det är de som brukar vara mörkrädda. Mina barnvaktsbarn är lixom mindre mörkrädda än mig och dem är 4 och 7 år! De brukar fråga mig varför jag gämt ska ha tänt överallt ^^ aja.

Men en sak som jag tänka påpeka va att min mat är så sjuk dyr!!!! och tänk när jag flyttar hemifrån så måste jag betala den själv. blää!! Jag kan lixom inte ens välja de billiga alternativet, alltså när jag blir äldre gör de ju ingenting eftersom att jag, förmodligen, har en stabil och bra inkomst men lixom när jag precis flyrttat hemifrån. När man lixom verkligen vill satsa på billig mat eftersom att mat inte direkt är de roligaste att lägga pengarna på, ja då känns det lite surt alltså, men vad gör man inte för att magen ska må bra, som den förövrigt iförsej inte gör ändå. menmen! Fyra jäkla bröd små som satan för 40 spänn, det är sjukt. Men nu kom jag iförsej på en bra sak, jag tror jag vet vad mamma kommer köpa till mig i studentpresent av mormor och morfar .. En superduperfin bakmaskin :D :D Så då får jag bli hemmafru istället och baka mitt eget bröd, då blir de billigare ^^ hahaha ..
aja .. :P Kände bara att jag va tvungen.

Ha en bra dag. Bye!!

Onsdag

Idag är det onsdag och jag är ledig från skolan .. :) Vi har typ prövningsdag idag och om man inte har något ogjort är man ledig!
Idag ska jag istället gymma med sandra om kanske 1 timme oc efter det, vid 3 är det jobb som står på schemat! Bara 5 timmar, vilket känns skönt. Har jobbar måndag och tisdag också men då jobbade jag 7 timmar så jag har kännt mig rätt upptagen med andra ord. :P
Idag måste jag köra hårt på gymmet känner jag, hahaha. :P De måste kännas i morgon! ^^

Nu är äntligen det det stora filosofi arbetet inlämnat, tror jag har nämnt det tidigare, skulle vara på 6-10 sidor om genmanipulation. Innan jag började skriva viste jag inte ens va det va så .. :P hahah! Men nu såhär i efterhand känner jag mig nöjd, men tyvärr tror jag inte det blir ett mvg på den som jag tror att jag måste få för att få mvg i hela kursen! /: men det är bara att vänta och se.

I helgen kommer min kusin från åre ner hit :) ska bli kul, då det är min kusin och niklas gamla barndomskompis! Så vi får vell hitta på något skojj med honom.

Nu ska jag ta och ringa sandra och se om hon har vaknat ^^ Bye.

RSS 2.0