katastrof

våfflorna blev en katastrof ...... jag hatar gluten och jag hatar att det aldrig ska gå att göra någonting bra utan äckel vetemjöl!!!! vi fick äta mackor i stället. wohho!!! Inte alls. bläblälblä!

så här skulle våra smarriga våfflor kunnat se ut .. 



aja, världen går inte under för de, som tur är ;) hehe! Men lite små irriterad blir jag allt. aja, nu ska jag iallafall snart iväg till gymmet och bättra på min otroliga tvättbräda ;) hahaha! HEJDÅ!

sommar

Helloo .. (: Idag är det måndag och jag är helt ledig. Inget jobb står på schemat! De kommer i morgon, på fredag och på lördag istället! Men jag ska nog stå ut ..
Så idag ska jag ägna min syster lite tid då hon åker till Arvika i morgon och sen till Finland i en månad. vi ska göra lite vofflor på våran altan och sen så ska vi förmodligen träna ihop och lite sånt :) Ikväll kommer min faster och farbror hit och ska bo här tills på fredag också, så de blir trevligt!

Jag och Niklas kommer inte ha tid för att åka någonstans nu i sommar med varandra tror vi så igår pratade vi om att dra i väg i vinder/vår istället och det vore verkligen guldvärt! :) de skulle göra tråkiga vintern 100000 gånger bättre och mysigare. Så jag verkligen hoppas :) Fast vi kanske ska upp en snabbis till Norrland och hämta Niklas systers barn och så bo där uppe på hotell typ en natt och sen flyga hem med henne ^^ Vore inte helt fel de heller. Fast det skulle vi göra någon helg nu på lovet bara. aja vi får se :)

Grönan igår va riktigt mysigt och man kände nostalgi när man såg alla små barnen springa runt där helt överlyckliga. Vi hade rustat upp oss för regn men inte alls kom det något, strålande sol hela dagen :P riktigt skönt :)
Fast jag har blivit en riktig klenis när det gäller karusell åkande, hahah! Jag höll på att spy på flygande mattan .. :O ojoj! Men jag överlevde som tur va ..

ojoj, nu fick jag höra av therese att det åskade och blixtrade i brottby masssor. Så när blev jag lite rädd! Ska gå, bye :)

Fotboll

Försöker ladda på nya låtar på min Ipod, men det gåår inte!!! och det är väldigt irriterande känner jag ... Det är typ alltid jätte krångligt. Får ropa på pappa, han kan allt ^^


Idag har vi våran sista seriematch för säsongen, väldigt sent jag vet. Men så är det iallafall :) Sen ikväll ska jag umgås med Niklas bara, det va ett bra tag sen vi hade en kväll tillsammans, bara vi två! (: så de känns mysigt. Fast troligtvis kommer kvällen inte sluta att bara vi två myser. Vi är allseles för rastlösa för de ^^ men det är iallafall en bra början på kvällen måste jag säga ..

Imorgon ska jag in till grönan. ^^ Senast jag va där va för kanske 3 år sen?! Jag gillar egentligen inte grönan sådär värst mycket. Men på ett sett ska det blir väldigt trevligt i morgon .. Jag ska dit med min syster och hennes vän emma ^^ Genom att ta med oss picknik gör vi dagen ännu bättre!



Ha en bra dag (:

rastlös

Känner mig riktigt rastlös just nu ..... inte allt för ovanligt måste jag erkänna! :P Men ack så irriterande .. De bara kryper i benen! Men snart kommer sandra och plockar upp mig och jag kan stilla min rastlöshet genom att samtala lite med henne ^^ Så de känns bra. Jag får stå ut helt enkelt.
Idag åkte vi till Hägernäs strand och solade lite (: Vattnet va för kallt i och med att de va havet .. så vi bangade på att bada ^^ får bli någon annan dag. Om vädret tillåter det så att säga.

Nej nu kommer nog sandra strax .. :) Ha en bra fredags kväll!

underbara sommar

Solen lyser ute som en varm och fin sommardag ... :D åhh vad jag älskar sommarn ibland ^^ Det kan göra en så lycklig och glad bara av att solen tittar fram ..
Så idag ska jag, sandra och therese ägna dagen på en fin? strand någon stans med en massa god frukt .. mysigt! :) Förhoppningsvis ska man våga på sig ett dopp också .. :) Det gäller att steka när solen väl är frame så att man har lite grund till Grekland så man slipper bränna sig där ..




Första doppet bilden ifrån öregrund. Inte allt för bra väder måste jag erkänna :D Men vattnet va faktist inte så kallt .. :)

Ha en bra dag och njut av solen :)

Sööting

Så nu har jag kommit hem ifrån mina första timmar uppe i receptionen på take care, och de känns bra :) Jag tror dett när man väl kommer in i rutinerna och allt sånt kommer de där gå galant, men det tar ju ett tag!

Idag då, jag har klippt min morfars gräsmatta och fått mig en slant ^^ lätt förtjänta pengar. När jag va klar så gick jag och mammi över till grannen, mina kusiner, och hälsade på! Jag har nämligen fått en helt underbart söt och fin liten kusin härom dagen och OJ så söööt hon va :D Hel bedårande. ^^ och inte nog med det så hade vi innan träffat min andra lilla kusin, som möjligen är lite söötare och bedårade, ute på gatan. Och det fina är att hon känner igen oss nu så hon vinkar och smilar upp sig så fort man träffar henne! Så jag är en riktigt stolt kusin till två små sötnosar :D hehehe, aja (:

Fredag i morgon och jag är bjuden på middag hos en vän i stan som fyller 18 :D GRATTIS TILL DIG I MOROGN SARIIE! ^^ Tyvärr får jag avstå krogen då jag har fotbolls match dagen efter ... menmene! Det kommer flera tillfällen .. :)

Nu ska jag gå och kolla lite på matchen, jag ville att Ryssland skulle vinna /: men nu leder ju spanien! skiiit. aja! Bye,

Tillbaka?

Jo jag känner att jag kanske ska ta tag i det här igen .. det är ju ganska trevligt faktist! och det är skönt att skriva av sig lite lixom .. :)
så ja, vad har hänt? under, vad blir de 1 månads skrivstop? Jag har lyckats gå ut tvåan utan några som helst problem och helt okej betyg, alla som sa att tvåan ska vara jobbigast?! knäppt, kände aldrig riktigt av att de va jobbigt eller tråkigt som de va i nian och åttan. Så de känns väldigt bra :)
Jag och mina vänner började sommarlovet med att åka till Jossans land i Öregrund. Det blev en mycket trevlig och galen kväll. :P hahaah! Jag tog även mitt första dopp för året i havet :D
Jag har  även jobbat en del, fått jobb på ett gruppboende och det känns som ett riktigt härligt sommarjobb :) Men ändå vill jag inte jobba alls, vill bara njuta av ledigheten för sista gången kanske?! oj de låter hårt. :P aja. Har även tagit på mig att jobba på ett annat jobb i sommar, fast lite färre tillfällen. Typ på helgerna ibland! På Take care är de. men det är också ganska chill tror jag. Sålänge jag slipper stressen som sattes på prov under BK tiden .. bläää! Aldrig mera.

Igår gjorde jag min debut på Tegel och jag hade en riktigt trevlig kväll :) Idag mår jag, trots gårdagen, väldigt bra och jag känner mig pigg. Så idag ska jag simma med min kära syster som är hemma nu :D och hennes kompis. Sen ikvöll ska jag för första gången till Take care och lära mig sakerna där så att jag kan sättas i arbete någon dag framöver!

Nu tror jag faktist att jag ska gå och göra min syster sällskap. :)

Här kommer en fin bild ifrån Jossans land och en från midsommar (då jag åkte lite båt):

   

RSS 2.0