i väntan på tåget ..

  

för det blev en mycket fin vårdag ... :) mer mer vår är hjärtligt välkommen.


-


Detta eviga väntande ......





måndag

ny vecka, nya möljigheter ...

veckan kommer bjuda på en massa lediga dagar, vilket känns jätte skönt. :) tyvärr kommer den även bjuda på en hel del plugg, såsom nationella på onsdag men även ska jag göra färdigt en inlämningsuppgift som skulle vara klar i fredags ^^ men jag gick lite dispans, eller vad det nu heter.
jag ska snart gå ut i det fina vårvädret vi idag får njuta av .. :) ska gå en promenad med sandra för at rensa tankarna lite, kan behövas en dag som denna. sen ikväll är det träning, men är inte säker på om jag kommer hinna till den.

massa minus är att min mage är dum, jätte dum och bara gör ont hela tiden. den förstörde hela min insats igår på matchen, jag sög pga av den. jag ska ta bort den en dag, de har jag lovat mig själv. magtransplantation borde ju gå att göra?! om inte annat ska jag vara den första som får göra de. jag blir sååå trött på den!

nog om de, hoppas ni får en bra vecka :) på onsdag är första studentskivan och temat är kaos. BYE

foto







bildbevis



ett bevis på att kameran nu är min .. niklas fick agera modell ^^

Nikon

Tiden har inte riktigt räckt till de senaste dagarna, men nu är jag tillbaka ^^ och den komande veckan innehåller endast en obligatoriska skoldag, så jag är nästan på mitt bästa humör om man bortser från en dum dum sak som måste ske i morgon .. /: men jag vill inte tänka på de nu.

en kul sak som gör mig super glad är att jag införskaffat mig en Nikon D40 :D så nu ska jag ta massor med bilder. ^^ kommer kanske dyka upp lite flera bilder då och då nu ..

idag blir en lugn dag, sen i kväll har jag match (: jag längtar. BYE

bättre?

Jag fick hoppa över skolan idag för att kurrera mig lite. magen värker fortfarande men inte lita illa som igår, vilket är skönt :) jag är förövrigt tvungen att ta mig till täby centrum för att hämta min mobil som varit på lagning. det är bara att ta sig ner till centrum och hoppa på tåget helt eneklt, trotts en värkande mage! dumma mage. nått positivt är att det kom nu i veckan och inte till helegen. det skulle inte ha suttit så fint då ^^

bye.

vad är nu detta?

jag blir så trött .. vad är nu detta. magsjuka?! :S ligger här i sängen med en värkande äckelmage och fryser ihjäl trotts två täcken och en tjocktröja .. ibland har man rätt att tycka synd om sig själv ^^


vad hände med nattens sömn .. ?








nationella

Måndag igen och veckan har vi framför oss. min vecka kommer, som vanligt, innehålla en del träning med även jobb och plugg för ovanlighetens skull (: vi håller på med svenska b nationella så det blir till att skriva ett tal på 5 min som vi sedan ska kunna utantill, går de?! :P jag har kommit en bit på vägen vilket känns jätte skönt, behöv bara komma på en bra inledning och avslutning skulle jag tro, sen har jag nog fått ihop mina 5 minuter!

vi pratade om studenten idag och jag längtar såå mycket :D eller jag längtar nog mer tills studentskivorna börjar dra igång och när vi är riktigt nära. för efter kommer det nog bli tomt och lite läskigt kanske. ahah! aja (: men på onsdag om en vecka är det redan dags för första skivan, ska bli riktigt kul.

nu ska jag fortsätta skriva på mitt lååånga tal, som förövrigt handlar om att gymnasiet borde vara upplagt på ett halt annat sätt. det är lixom lättare att sncka om något som man själv står för och tycker borde förändras :) av en knasig anledning ser jag framemot talet som ska hållas ^^ haha .. aja! Ha de bra (:

dagens

Dagens ..
Dagens humör:
sådär lagom glad
Dagens borde:  sitta barnvakt
Dagens frisyr:  uppsatt
Dagens klädsel: Jeans, linne och en satinjacka
Dagens planer:  kanske stan och sen barnvakt
Dagens materiella vill ha: nikon D40+, den ska bli min snart!
Dagens längtan: studenten, då är allt som det ska igen
Dagens fundering: varför, varför?
Dagens beroende:  free fallin'
Dagens tråkigaste: allt skit som bara kommer över än

fan

tillslut drabbar de sakerna dig .. som egentligen bara drabbar andra!

.









jag orkar inte med min mage som aldrig vill sammarbeta med mig, jag ger upp!

fam

jag gillar min mammi väldigt mycket ..

 

hon är min bästa mamma som jag brukar säga ^^ haha.

skolan

jag vill ha sommar nu nu nu nu nu ..... jag blir trött på tjocka tröjor, vantar och dunjackor :S ständigt frysen, hur mysigt är de. nej ge oss sol, värme, havet och lätta små kläder ^^ jag längtar.

jag kolalde precis igen mitt schema ända fram tills studenten och blev positivt överraskad. :D dessa två/tre veckor kommer vara pain in the ass men efter påsken..... jag längtar, då betod dagarna i stort sätt bara av projektarbete och småföretagande vilket innebär fria tider och of course sov mornar för våran del! :D nu gäller det att bara stå ut dessa två/tre veckorna och kämpa sig igenom ett stort nationellt prov i svenska, för sen får vi ju utdelning för de kan man ju nästan säga.

men nu gäller de att ta tag i dagen .. allt som händer och sker i nuläget :) ska snart iväg med mamma på en springrunda, ska bli riktigt skönt då vädret ser toppen mysigt ut, börjar våren smyga sig fram?! :)

nu ska jag bara invänta mamma, för att sedan förbränna lite fett ^^ BYE

´

free fallin' 

















Haparanda

Nu är jag hem kommen ifrån det nordligaste sverige ^^ nästan iallafall. har varit i haparanda och hälsat på min syster som för tillf'llet pluggar där! :) haparanda ligger precis på gränsen till finland så jag har också varit i ett annat land under dessa tre dagar! haha. Jag, mamma och soffan har haft det super mysigt men långe promenader och god mat. det är så skönt att få komma bort ibland sådär en snabbis, det sätter lite guldkant på vardagen helt eneklt. duma som vi är glömde både jag och mamma kameran, men jag tror att soffan tog lite kort som jag kan visa sen :)
Det va sjukt mycket snö, på vissa hur va de snö ända upp till fönstrena, knäppt!

men nu är jag hemma igen i vallentuna, skulle kunnat stanna ett par dagar till faktist. menmen! Ikväll blir det inflyttningsfest för hela slanten och sen troligtvis utgång om jag inte fattat fel. så snart ska jag hoppa in i duchen för att bli lite fräsch, men som vanligt är klädproblemet allt för svårt ... aja, ha en bra kväll. Bye!

våren?

Jag och troligtvis många andra hade hoppats på vår nu .. men nej, då blir det istället snökaos och hur mycket snö som helst trillar ner. knäppt! vi är inne i mitten på mars och tittar man ut genom fönstret ser det ut som typ december, sjukt. nu vill jag ha vår, tunna jackor och soool. sol som värmer så skönt! om jag längtar.

Idag hade vi enbart en lektion i skolan och duktigt som jag är pallrar jag mig dit, trotts en tidigt morgon lektion, helt själv. mina vänner svek mig och stannade hemma under ett varmt täcke istället. ganska smart drag av dem ^^ men jag åker till haparanda på torsdag och missar då en lektion och tänkte att de kanske kunde vara bra att vara där idag då istället. :P aja.

tänkte bjuda på en blid för att göra inlägget lite mera läsvänligt ^^

där uppe va det okej med snö, INTE HÄR!!

match

Redan söndag igen, helgen bara försvinner varje vecka. suck! Men på dagens shema står min första utomhusmatch för säsongen :D riktigt kul och jag känner mig taggad. så denna vecka blir det inge snacka om att jag inte använder veckans sista dag till någonting bra och kul. som det brukar sluta!

Igår blev en relativt lugn dag. följde med mamma upp till stallet för att rida en sväng, super mysigt! Men natten hade inte bjudit på allt för många timmars sömn så efter stallet blev det hem och ner i sängen igen för lite vila :) Middag åt jag sedan hemma hos Niklas, med hans föräldrar. det är nästan pinsamt att säga men det va kanske 3 gången på 3 år som jag åt med hans föräldrar hos honom! hahah. menemn. Resten av kvällen spenderades framför tvn och mina ögon slocknade rätt tidigt om jag inte minns fel.  :)

nu blir det till att tagga till så man kan göra sitt bästa i uppsala idag :) bye

-

Varför ska allt hända som bara inte får hända ..... skit!!!

bio

Igår blev det bio och middag i Kista, riktigt mysigt :) vi såg män som hatar kvinnor och guud så bra den va. jag brukar vara väldigt känslig när det gäller långa filmer, rastlös, men när den här filmen va slut hade jag utan tveckan kunat sitta kvar minst 1 timme till ^^



vill



Jag vill ha grekland, värme, sommarkvällar, bruna ben, sol, havet och massa massa mer.

´

Jag kan inte annat än veta vad jag känner och tycker just nu, vad som händer om en månad eller två känns för mig långt borta.

-

tvivel







tandläkare

sitter och skriver på att idrottsarbete som inte ska vara inne förren om ett par veckor men jag känner att det vore så skönt att ha det klart.
Det finns mycket tid över nu förtiden, det skrämmer mig lite. jag tror att jag är rädd för ensamheten?! det gör mig ännu räddare.

Idag va vi lediga, vilket va super skönt. :) Sandra kom och plockade upp mig runt halv 11 så åkte vi och solade lite, behövs lite färg i denna trista värld. Sen åkte vi hem till henne och ducha och lite så innan vi tog bilen till täby. Där fanns det inte mycket att kolla på. väldigt trist! Så jag kom hem tomhänt. Men innan bilen styrdes hemåt blev det ett besök hos sandras tandläkare i mörby ^^ om det kändes bra att sitta brevid när de va sandra, och inte jag, som spände sin tandställning. jag nästan njöt av att se dem byta upp bågen på henne! haha .. fölåt sandra. men när man gått med en jäkla massa tandställningar i typ 7 år är man rätt nöjd när sin vän får sin 1 år efter man själv klarat av hela behandlingen. Men sandra jag lovar, det är värt de. 100 gången om :)

den här veckan övelag kommer bli riktigt lugn. ledig på fedag och halvdag i morgon och på trosdag. vad är det här med skolan när man ändå aldrig är där?! men rätt skönt. nu blir det till att kanske sätta sig vid tv:n.

Bye.

drömmar

gud så jag drömmer konstiga saker nu förtiden .. :S helt sjuk! sover jag kanske oroligt?!

gå i ide

Jag funderar starkt på att försvinna in i ide eller nått för att sen en vacker sommardag titta fram igen ..

 




Alting vore så mycket lättare då

fuck her gently

Whats your favorite posish?
That's cool with me Its not my favorite
But I'll do it for you
Whats your favorite dish?
Im not gonna cook it
But ill order it from Zanzibar










dagens

Dagens humör: irriterad, sjuk!
Dagens mående: seg, ont i halsen och huvudet
Dagens borde: lämna in min mobil på lagning
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens planer: kolla på matchen jag inte kan spela /:
Dagens vill ha: vår och värme
Dagens längtan: åka lite snowboard
Dagens fundering: -
Dagens beroende: lypsyl
Dagens tråkigaste: sjukling
Dagens låt: fuck her gently och Maybellene I Hofteholder, dom har lixom satt sig fast.

jag vill inte ..

Jag vill inte vara sjuk idag, jag vill inte missa matchen idag som jag så länge velat spela, jag vill till haparanda till syster, jag vill åka snowboard och skidor ...


RSS 2.0